Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky. Ano, to mě na nich dostalo, že jsou jak z jiného světa. Tento kousek nosím jen doma, jinak běžně reedici z 90-ých let.

Odesláno

Dnešní výlet a máte to i s Moravcem :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já bych je vzal ven, jenže já jsem tak trochu z jiného světa <_<. Já včera tyhle. 

Pěkně temné hodinky i fotka. Ale ty Boldr, ty mi nedají spát.

Odesláno

7 litru

To jde.. Onehdá jsem chtěl jedny koupit, ale měl jsem bobany právě ze servisu, tak jsem to nechal být. Sedmička je pohoda..příště budu poučen. Dík.

Odesláno

Maxel: Krásný. To si přikůpil ty co byly dva dny zpátky v inzerci? Už nějakej čas mi taky leží v hlavě. Na tom tahu vypadají super..kdo by to řekl. A těch 40 mm je akorát i s těma jejich dlouhejma nohama. A ten kontrast broušené a leštěné oceli jim dává šmrnc. Jen mě drásá ta bílá datumovka.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...