Kalisport Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Teď koukám že jsem ve špatném vlakně Pardón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Furt na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Stejně nechápu proč přestali dělat SKXka. Stačilo je drobet obarvit a oživit ve stylech co dělají nyní 5kx a všichni by byli spokojení. Sice jsem si 5kx koupil z nostalgie také, ale jenom proto, že už nejsou Skx dostupné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 https://www.creationwatches.com/products/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Ale no tak dobře. Jsou dostupné , ale za nesmysl. Tak dobrý zase nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 před 4 hodinami, Jerryl napsal: Sice jsem si 5kx koupil z nostalgie také, ale jenom proto, že už nejsou Skx dostupné. Přesně proto je mám také. před 41 minutami, Jerryl napsal: Tak dobrý zase nejsou. Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Skx jsem měl 2x 007 i 009 a mrzí mě, že jsem je po příchodu želv pustil. No a tehdá jsem je zánovní kupoval v roce 2008 za 3500 a pak ještě jednou později za 4000. Vím, není to chyba těch hodinek, ale inflační měny. V dnešní době bych za Skx 10k nedal a proto jsem za 5 pořídil 5kx, tak trochu jako záplatu. Vypadají a nosí se stejně, jenom ta vodotěsnost. Ale stejně se moc nepotápím, tak co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 (upraveno) Konečně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2022 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 (upraveno) Pěkný GMTýčka To jsou tvoje fotky? Jsi snad chobotnice, abys jich měl tolik? Líbí se mi, že na ně vrátili Jubilee tah, sluší jim. Upraveno 15. července 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Oranzova patri Doxe, cierne boli take moc decentne, tak to vyhrali modre. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 15. 7. 2022 v 11:48, Jerryl napsal: Pěkný GMTýčka To jsou tvoje fotky? Jsi snad chobotnice, abys jich měl tolik? Líbí se mi, že na ně vrátili Jubilee tah, sluší jim. Ano, foceno v Koscomu jooo...to slýchávám i doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Tak pridam svoje, dnes konecne vyzvednuto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Jako jo, dobrý, ale nevadí vám ta křiklavá gmt ruka při odečítání času? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Zvětšuje ten kyklop (přijde mi, že to neni žádná hitparáda)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Nic extra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 No daydate kyklop na King želvách zvětšuje rozhodně víc, jak tak na to koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Mě spíš vadí 24 hodinová stupnice na chapter ringu, které jsem si všimnul až teď. Ale asi to má nějaký důvod. Zjevně nejsem zákazníkem pro tento model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 (upraveno) Zase nějaká nová limitka více zde: https://hypebeast.com/2023/2/seiko-5-sports-customise-limited-edition-timepiece-release-info Je sranda, jak se Seiko stalo modifikátorem vlastních modelů. Líbí se mi tyto, ale copak má smysl kupovat furt ty samý hodinky v různých barvách? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se