Dushakx Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Nejspíš už během dubna dorazí do ČR. Ty oranžový si půjdu vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 na Chronoshopu už je mají zařazené do nabídky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 https://www.helveti.cz/seiko-5-sports-skx-sports-style-srpk35k1 Helveti taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 No ale co ta cena? Za bůra jsem kupoval dospělý Seko 5 Sports, takže menší hodinky za vetší cenu. Už se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Z té ceny mi taky naběhla žilka, není pro to žádný důvod, co se týče specifikací. O litr navíc a seženeš želvy s ISO certifikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Moje řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 (upraveno) Nebo také za polovinu Citizeny Fugu Upraveno 6. dubna 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Zcela v souladu s “trendem” dnešní odrbávací doby - menší balení za vyšší cenu. Lidi mají peníze s je potřeba je z nich nějak vytáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Si ještě pamatuju, jak byly starý mobily čím menší tím dražší. Dneska bych ocenil kdyby šel koupit třeba 5" a na 6,5 a víc. Je to jen o tom, co je dneska v módě. Auta jsou taky dneska všechny přebujelý. Aspoň že v hodinkách je na výběr ze všech možných velikosti. A cenovka napálená hlavně u novinek nebo posledních kusů, kde už se ví, že se nevyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Tak som zobral min tyzden vyvetrat moje 5 sport zelenochy na more. Skakali so mnou do mora, plavali, chlastali, dokonca prezili aj snorchlovanie so seabobom (taky ten podvodny skutrik alebo ako to nazvat). Vsetko prezili bez ujmy, aj ked nemaju srobovaciu korunku:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 To jsou dobré zprávy. Sice SKXa to nejsou, ale třeba nejsou tak marný, jak se píše. Na běžný aktivity by těch 100m mělo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Mám jedny SKX k servisu, jedna ze závad je téměř strženy závit na těle. Bylo mi nabídnuto řešení odstranit závit a nahradit korunkou nešroubovaci při snížení vodotěsnosti asi na těch 100m, tohle řešení zvažuji, že bych je pak nadělil tátovi. V jeho případě by šroubovací korunka jenom snižovala komfort užívání. Nebo mu koupím 5KX, i když už jsem oběma rodičům slíbil dálniční známky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Ja ich taham vsade a aj ked su to moje jednoznacne najlacnejsie hodinky (alebo mozno prave preto?) tak mi robia velku radost. 100m je uplne dostacujucich pokial tata neni potapec samozrejme. Ale ak mozem poradit - sice offtopic - kup tatinovi aj znamku aj hodinky. Co ja by som za to dal keby som este mal tu moznost:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Dnes dostali prednost pred GS aj do kancelarie:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 junci, tip, ako dotiahnuť lunetu, aby sa príliš ľahko neotáčala pri SEIKO 5 SPORT SRPK17? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 To bys musel sundat a já nevím, Seiko tam mívá gumičku někdo jiný drát. Tak buď ti tam někdo dá o chlup silnější gumičku nebo napružit drát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Vostoky maju drot, mam to tak na mojich Neptunoch. Tu bude zrejme guma. Tebe sa otaca ako? Pisali mi z Koscomu, aby som ich doniesol. Sa musim nejako dopravit do 100-vezatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Mě se točí poměrně lehko, ale když s ní nějakou dobu nemrdá, tak se trochu přilepí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se