DavsonZ Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Ahoj, chtěl bych Vás požádat o radu. V pondělí jsem si vyzvedl hodinky TH Aquaracer WAY211A.BA0928 po záručním servisu. Dnes jsem si všiml, že úplně nelícuje luneta. Chtěl bych se Vás zeptat zda to vidíte stejně nebo je vše v pořádku a jde jen o mou domněnku? Děkuji za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 (upraveno) Teda tahá to za voko pořádně... Mně to lícuje přesně, ale ta aretace má drobné rozmezí. Jak to vypadá, když pootočíš na 59 a pak v aretovaném místě přitlačíš doprava? Upraveno 19. srpna 2020 uživatelem Petr77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Mno trošku asi jo.. si ji prostě pootáčej někam do mezipolohy, mně to tak funguje a nerozčiluje mě to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Pokud máš co nosit, tak ať to srovnají, obzvlášť jestli to před servisem bylo cajk. Tohle by mě vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 19. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Díky chlapi za potvrzení, před servisem bylo vše v pořádku (viz. foto), určitě to k Hanákovi zanesu, docela mi to vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 To bych taky nevydýchal. S čím si je měl na reklamaci? Calibre 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 19. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 před 4 minutami, shewcza napsal: To bych taky nevydýchal. S čím si je měl na reklamaci? Calibre 5? Poprvé nedržela rezerva chodu, provedli opravu. Asi za měsíc se začaly zpožďovat asi o minutu denně a zmagnetizované nebyly. V pondělí jsem si je vyzvedl a řekli jen, že vyměnili celý strojek za nový. No a dnes jsem zjistil toto, takže mě čeká třetí návštěva během 2 měsíců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Tohle by mohli vyřešit na místě. Předpokládám, že na výměnu je posílali do Švýcarska, ale tohle je banální věc. To opraví snad na počkání. Nenech si je znechutit, jsou to skvělé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 19. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 před 49 minutami, shewcza napsal: Tohle by mohli vyřešit na místě. Předpokládám, že na výměnu je posílali do Švýcarska, ale tohle je banální věc. To opraví snad na počkání. Nenech si je znechutit, jsou to skvělé hodinky. To určitě nenechám jsou to nyní mé nejoblíbenější! Jen mě štve, že sotva je mám zpátky, tak zase budou pryč. Ale tak třeba u Hanáka překvapí a zvládnou to rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Včera mi volal pan Hanák, ať hodinky donesu, takže dnes návštěva u Hanáků. Luneta srovnána asi za 2 minuty, prý byla jen nějaká packa, která je pod lunetou, ohnutá. Tak doufám, že již bude vše v pořádku. Díky Všem za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 No tak supr. A pan Hanák ti volal na základě tohodle vlákna, nebo už jsi mu něco psal..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 8 minutami, Micey napsal: No tak supr. A pan Hanák ti volal na základě tohodle vlákna, nebo už jsi mu něco psal..? Po tom, co jste mi potvrdili, že je opravdu špatně usazená, jsem poslal email se stejnými fotkami jako tady. Na základě kterého mě kontaktoval. Jestli to pročítá tady netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 No proto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Za mě musím říct příjemná zkušenost se servisem u Hanáka. Opravy byly rychlé - první asi 9 dnů a druhá s výměnou strojku 14 dnů. Nevím jestli je nějaký rozdíl v rychlosti v tom, že to byly záruční opravy. Komunikace taky super ale stejně doufám, že už bude vše v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Konec dobrý, všechno dobré. Parádní hodinky, ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 51 minutami, Kluk jako buk napsal: Konec dobrý, všechno dobré. Parádní hodinky, ať slouží. Jak říkáš. Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se