Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Breitling - Omega - Oris - Eterna - Panerai - Rolex - Panerai - Tag Heuer - Breitling - Omega - Seiko - Omega - Zenith - Rolex - Rolex - Tag Heuer - Omega - Rolex a Panerai - Omega........................................ No proste kolotoč porad dokola 🙂 A to jsem zde hodil seznam jen tak za posledni dva tri roky. Kdybych mel popsat cele sve obdobi tady, byli bychom tu do zejtra.

Nicmene i na me dolehla urcita chronodepka a trosicku me to cele prestalo bavit. Rikal sem si, dyk je to porad dokola. A to samozrejme ani nehledam jedny a ty pravé jediné, to jsem vzdal uz pred mnoha lety 🙂 Stalo se to zde asi nejednomu chronomagorovi, lecba je na to ruzna a zde tedy ukazu tu svou.

Nic z tech drahych kousku me uz nebavilo a si hned tak byvit nebude, takze "zpatky ke korenum". Proste sem to vsechno bouhnul a koupil sem si modely, ktere jsem mel uz mockrat a vzdy je prodal v honbě za necim lepsim - Eterna 4 x, Zelvy 3 x, B-Uhren 5 x, Bulova 3 x............ Kousky za "pár korun", kterejch muzu mit hafo, poctive to stridam a to schaneni a stridani mi zase dela radost. Muzu to mit vsechno doma na stolku, zadne trezory a schovky, muzu je mit ve skrince ve fitku a v bazenu a proste vsude. Nevim jestli je to cíl, ale je to cesta.

P.S. To, co jsem zde napsal neznamena, ze zitra vsechno nebouchnu a nekoupim si Panerai - podeváté 🙂 

82163440-1BA1-457E-AD3D-5AAC512D632A.jpeg

A199DEAD-79C4-41D9-8C74-7E3D1348B26C.jpeg

A1EE05CE-4202-4708-8A1F-CF0DA2B7472B.jpeg

9973F37A-885B-445C-B95F-DE74C19D3AF6.jpeg

86E2F0A9-6C95-49C7-954A-770C4D684608.jpeg

C712FBC7-E545-41BA-90E1-895299130E7F.jpeg

2DD12128-27CB-483A-A9B5-74B63A0EB3E2.jpeg

Upraveno uživatelem Frantik
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno

To jses jeste dobrej, ja sel v ramci nekolika restartu az na kost = nula hodinek 😅

A zjistil jsem, ze moje "osudovy" jsou Bondovky, tak potom, co uz jsem je 3x prodal, se tech aktualnich (SMPc), drzim zuby nehty 😉

Odesláno

Já i kdybych měl nula (a že teď mam jen SKX a štajny), tak furt mam v krabičce Sport II v super stavu a Olmy ze čtyřicátých v supr stavu a s dekorovaným strojkem. Ty přežívají veškeré restarty, protože v nich neleží žádný kapitál.

Ty Bulovy jsou moc hezký, ač chrono, tak přesto pěkně čitelný.

Odesláno

Tak to gratulace k dalšímu resetu Franto... já to rovněž po letech resetoval a skončil takto:

A ve finále po 3 měsících ok..ale že už zase mám chuť něco koupit, to tak je...ale po těch letech tady je člověk zmlsany...nejen vyzkoušenými kusy ale dost i cenami..zamačknul jsem slzu nad suby za 95 co jsem kupoval 7 let zpět ...

IMG_4136.jpg
Odesláno

🙂 Tak samozrejme, ze i cenova politika v tom mem rozhodnuti hraje roli. Kdyz byly Suby, Moony, Planet Oceany, Avengery, Bondovky, PAM 111 za normalni prachy, dalo se to nosit a stridat, jako ponozky. Ale abych tahal Suby za 230, Moony pres kilo, POcka za 173 nebo blby Bondovky za kilo, na to zvysoka seru a to me tom taky neba.

Jedny digi mi teda taky nestaci, ale 3-4 pekny kousky uz by mohly 🙂 

Odesláno

Nedaří se mi to dohledat, ale někde tady visel celkem trefný gráfek s průběhem chronobundusu napasovaným na typickou křivku životního cyklu (prvotní nadšení - beru cokoliv tikajícího - už jen lepší kousky - první Rolex/AP/Patek - objev vintage - frustrace a rozprodej -...- smrt) - přičemž tuhle naši recidivu může vysvětlit asi jenom skleróza, nahrazující na místě těch 3 teček "nástup nového produktu"... :helpsmilie:

Odesláno

A pak aktuální pivko starých členů, kteří společně protočili vyšší jednotky mega (v retail price), vypadá Steinhart-Seiko-Casio-Steinhart. "Tyvole to jsou stejně pěkný štajnharty. Ó ten titan..."

Odesláno

To není smutný konec, jen pokračování ..koníčku muže být více... u někoho třeba auta, někde barak, někde děti, někde manželky..

Odesláno (upraveno)

Jedno tyhle restarty umožní. Uvědomit si, že hláška value for money, kterou jsme omílali při prvním nákupu Steinhartů a Samurajů rozhodně není alibistická fráze socek. Spoustě tech hodinek za dvacet papírů nechybí nic kromě profláklýho brandu. Stačí se podivat na ty Majsiho Wardy. Bejt tam logo Omega, tak jsou lehce pod kilo.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
před 13 minutami, Ondra napsal:

To zni ale jako dost smutnej konec 😂

Hele vlastne neni 🙂 Ja nevim, jestli to tak vyznelo, ale to zahoreni je na tom prave to super a zas me byvi kumulovat a menit a hledat a uzivat si hodinky, z nichz nektere jsem si uzival na zacatku sveho běsnění 🙂 

Návštěvník Ondra
Odesláno

za tech 27k co stoji ty Wardy (novy), byly pred par lety lehce jety Bondovky 🙈

Odesláno
před 9 minutami, tenge napsal:

To není smutný konec, jen pokračování ..koníčku muže být více... u někoho třeba auta, někde barak, někde děti, někde manželky..

Presne tak. Dite, manzelka, .......... a priority se rychle meni 🙂 

Odesláno

A Bandi má recht.. je spousta začínajících značek, která je zajímavá a za přijatelný prachy..
Já si užívám zase fázi hledání nějakého pěkného kousku..a pak vyměnit a zase hledat a vyměnit ..

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

@Frantik No ale jestli si tu Spartu neprosadis, tak jsi u me mrtvej Homolka 🤣

Upraveno uživatelem Ondra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...