Udet Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Dobry den, ahoj, hledam nejake zajimave hodinky pro manzelku k vyroci a uz jsem par noci venoval sjizdeni ebay site, diskuzi atp. A dosel jsem k zaveru, ze potrebuji slyset nazor zkusenych [cti poblaznenych] clenu tohoto mileho fora.. Zene se libi podobny styl hodinek tyto nebo tyto Je ji jedno, zda je to quartz ci mechanika, ale libi se ji, ze ty moje tikaji Muzete mi, prosim, vyjadrit svuj nazor k pravosti techto hodinek? A kdyz dostanu nejake dalsi rady / tipy, bude to skvele (do 20 TCZK). BTW: nyni nosi Seiko Premier Dekuji, Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Který hodinky máš na mysli?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Jednoznačně bych nekupoval repliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udet Odesláno 10. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 a jeje, nejsem aktivni uzivatel diskuznich for, takze nevim, jak vlozit link - omlouvam se a tady je 2nd service.. http://cgi.ebay.com/LADIES-STAINLESS-ROLEX...id=p3286.c0.m14 http://www.righttime.com/rt/accutron/26r37.htm Pokud stale nefunguje, tak se podavam. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 jo, to není replika, je to originál. Ovšem vzhledem k tomu, že se jedná o dámské hodinky, tak ta cena už není příliš příznivá. Pánské jsou v této verzi kolem 20000 Kč, dámské musí být za méně, než polovinu. A není příliš mnoho dam, které chtějí takhle masivní a vysoké hodinky. Ale kvalita je stejná, jako u pánských Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 jo a jkeště, protože to není Rolex, le Tudor, tak je jasné, že uvnitř není Rolex kalibr, ale normální Eta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udet Odesláno 10. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 diky, diky... ano, asi budou pekne tlustoucke, ale nikde jsem nedohledal jak moc. Vubec se v tom neorientuji, ale trochu me mate provedeni ciferniku, kde je Rolex i Tudor ?? Co jsem cetl na forech, tak budou ponekud starsiho data, takze buhvi co jsou tam za streva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 diky, diky... ano, asi budou pekne tlustoucke, ale nikde jsem nedohledal jak moc. Vubec se v tom neorientuji, ale trochu me mate provedeni ciferniku, kde je Rolex i Tudor ?? Co jsem cetl na forech, tak budou ponekud starsiho data, takze buhvi co jsou tam za streva.. Řada Tudor jsou Rolex s kalibrem ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Řada Tudor jsou Rolex s kalibrem ETA. A vyskytují se s oběma nápisy na ciferníku? Já zatím vždy viděl jen s nápisem Tudor nebo Rolex. viz: http://www.oysterwatch.ca/images/products/IM001820.JPG http://www.theoldwatchshop.com/rolpics/Dscn6371.jpg http://img.relojesexclusivos.com/relojes/ref/26/1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Uz jsem videl hodne starsich (ruzne na ebay ci jinde na netu) s napisem Rolex, logem Rolex a napisem Tudor. Stejne tak mely Rolex korunku, zadni vicko (myslim i pouzdro) a nekdy i tah pripadne remen a lisily se napisem Tudor na cifferniku a strojem (ETA?) signovanym napisem Tudor. Nekde jsem cetl, ze zpocatku se na znacku Tudor prechazelo tak ze vetsina dilu byla prave z Rolexek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Uz jsem videl hodne starsich (ruzne na ebay ci jinde na netu) s napisem Rolex, logem Rolex a napisem Tudor. Stejne tak mely Rolex korunku, zadni vicko (myslim i pouzdro) a nekdy i tah pripadne remen a lisily se napisem Tudor na cifferniku a strojem (ETA?) signovanym napisem Tudor. Nekde jsem cetl, ze zpocatku se na znacku Tudor prechazelo tak ze vetsina dilu byla prave z Rolexek Kromě ciferníku a uložení ETY všechny. Tudor - dostupný Rolex, samozřejmě bez strojku Rolex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2008 Uz jsem videl hodne starsich (ruzne na ebay ci jinde na netu) s napisem Rolex, logem Rolex a napisem Tudor. Stejne tak mely Rolex korunku, zadni vicko (myslim i pouzdro) a nekdy i tah pripadne remen a lisily se napisem Tudor na cifferniku a strojem (ETA?) signovanym napisem Tudor. Nekde jsem cetl, ze zpocatku se na znacku Tudor prechazelo tak ze vetsina dilu byla prave z Rolexek tudor byla puvodne znacka rolexu pro kanadu, vetsina dilu byla skutecne rolex, nekde od 60. let vsak jsou rolexem signovana pouze pouzdra a korunky a tahy, od 80. let uz jenom pouzdra a korunky, od milenia uz je vsechno tudor. strojky od 60 let ETA. napisy na cifernicich vzdy tudor - toi co jsi mohl videt je vetsinou california dial, ze ? logo rolex a dole napis tudor. to jsou premalovane ciselniky a pekne hnusne. dneska je tudor se signovanym pouzdrema korunkou spec. submariner a chrono big blok velka sberatelska raritka, za hodne hodne penez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se