Peta-Biker Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Nejsou, bude hůře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 To mi ani nedoslo, ze je to dneska (vcera) rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 To čumim, ža ani po roce tu není žádněj majitel. Holt když to funguje u jednoho, proč by to nezkusil druhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Někdo mi říkal (už nevím kdo), že v ČR jsou jedny. Ale nešly přes českýho AD...a myslím, že to byl člen fóra, jen se ještě nepochlubil :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 vcera som sa pytal v sherone a vraj maju info od omegy ze sa neda ani na cakacku zapisat, zlomilo mi to srdiecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Jooo já to vzdal už dávno. Na čekačce sice oficiálně jsem, ale to nic neznamená. V zahraničí už dokonce vrací zálohy...prostě asi nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Na chrone24 je ich neúrekom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 před 24 minutami, Davis napsal: Na chrone24 je ich neúrekom. hej, rovnako ako dayton , su bozie, ale 25k za ne nedam, to uz by som radsej priplatil a isiel do fg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Na chrono24 jsem právě koukal s vyvaleným okem. Ceny jsou cca 3x retail. Nesmysl Hlavně že Hanák píše skladem, pak je to na dotaz a výsledek bude ani hovno. Ono by přei těch cenách byl také zázrak, kdyby se ty hodinky dostaly na pult, aniž by je před tím někdo z obchodu neztopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Po case jsem mrknul na CH24 a dnes je tam 43 kousku v cenovem rozpeti 620 - 870k. No, co na to vlastne rict? Asi nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Tak mě dnes napadlo, jestli v novém roce nebude Snoopy dostupnější. Třeba, že se někdo v Omeze chytil za nos a přenastavil výrobní a distribuční procesy. Takže jsem přes formulář na stránkách Omegy položil dotaz ohledně dostupnosti, dotaz přeposlali na Omega butik v Praze a odpověď je tato: "Vážený pane XXXX, Vámi poptávané hodinky jsou velice žádané, bohužel nemáme žádné informace o jejich dostupnosti. Cena je 260.000 Kč a jedná se o speciální edici k výročí letu Apollo 13. Hodinky mají manuální nátah s certifikací přesnosti a odolnosti vůči magnetismu Metas. S úctou a pozdravem Ω OMEGA BOUTIQUE" Je to zmar, je to zmar .... A ještě jsem mrknul na kanál Omegy na YT, a jenom videa se Snoopym mají blokované komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Ahoj, musim se pochlubit, protoze mam dnes stastny a radostny den - jsou krasne a cekani stoji za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Gratulace, krasne hodinky Konečně jsou tu vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 42 minutami, Jakub Štefka napsal: Ahoj, musim se pochlubit, protoze mam dnes stastny a radostny den - jsou krasne a cekani stoji za to! Velká gratulace, užívej jich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 45 minutami, Jakub Štefka napsal: Ahoj, musim se pochlubit, protoze mam dnes stastny a radostny den - jsou krasne a cekani stoji za to! Užívej si je, at ti to tiká PS.: Odkud jsou, pokud to není tajné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Ahoj, dekuji moc - mam z nich velkou radost, je to pro me de facto vstup do sveta hodinek :)... Mam je z Hamburku kde ziju. Kolega z prace je verny zakaznik a za rozumnou cenu mi je nenosene prenechal. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 38 minutami, Jakub Štefka napsal: Ahoj, dekuji moc - mam z nich velkou radost, je to pro me de facto vstup do sveta hodinek :)... Mam je z Hamburku kde ziju. Kolega z prace je verny zakaznik a za rozumnou cenu mi je nenosene prenechal. J. Pekný vstup do “sveta hodinek” . Gratulujem, sú krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Připojuji se k ostatním a gratuluji k nádherným hodinkám! Teprve teď, když vidím, že je někdo skutečně má, tak jsem uvěřil, že opravdu existují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 To je velká paráda, těším se na víc fotek na světle, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Prípájam sa ku gratuláciám, lepší vstup do sveta hodiniek si nemohol vymyslieť sú parádne! Ozaj a máš teda fakt dobrého kolegu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se