Pivas Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Máš dobrý výběr hodinek. Většina se mi hodně libi. Ty bile fortis bych hned bral. A ty staré seamastery snad ještě vic,ale ty uz jsou asi bůh ví kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 V 10. 2. 2022 v 17:43, Pivas napsal: Máš dobrý výběr hodinek. Většina se mi hodně libi. Ty bile fortis bych hned bral. A ty staré seamastery snad ještě vic,ale ty uz jsou asi bůh ví kde. Díky. Už dlouho mi hodinky neudělaly takovou radost a nevyloudily úsměv na tváři jako ty bílé Fortisky (-: Za málo peněz hodně muziky/krásy. Těším se až je dám na gumu a sponu s extenzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Tudor Black Bay P-01 jsou opravdu zajímavé hodinky, které jeden den nesnášíte a druhý den na nich milujete každý detail. A navíc ta černá guma jim náramně sekne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Hodinky do našich životů přichází a odchází. Vždy, když po něčem moc toužíme, tak to nemůžeme za žádnou cenu sehnat a naopak když jsme v “hodinkovém klidu”, tak se objeví příležitost vytoužený kousek mít. Tak se to událo s mými Seiko Scubamaster SBCW003 aka STINGRAY, které jsem dlouho nemohl sehnat. Čím jsou tak zajímavé? Kombinace titanu, kinetic strojku, GMT, modrou sunburst lunetou, monoblokovým pouzdrem s krásným motivem manty na “dýnku” pouzdra, jedinečným “žebříkovým” titanovým tahem a sponou s potápěčskou extenzí, která se objevuje u dražších GS, marinemasterů atd… Taky si spojuji tento model z konce 90.let s freedivery Francisco “Pipinem” Ferreras a Audrey Mestre, kteří byli v té době ambasadory značky Seiko a nosili právě scubamastery s kinetic strojkem. Jsou skvělé, trochu moc barevné a díky tomu se i dost špatně fotí. Ale jsem rád, že se objevili i díky xbrai19 Honzovi po tolika letech v mé krabici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Černobílá kombinace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Pouzdro u těch kinetiků je parádní a ta guma s napojením u Tudorů je taky moc zajímavě řešená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 před 17 minutami, Daemonultimate napsal: Pouzdro u těch kinetiků je parádní a ta guma s napojením u Tudorů je taky moc zajímavě řešená Díky. Na diverskách mám gumu nejraději. I na těch Fortis MARINEMASTER je ta černá guma v kombinaci se sponou s potápěčskou extenzí suprová. Pouzdro Stingray je strašně pohodlný, řekl bych že i lepší u Seiko MM300 kde je podle mě užší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Já mám na všem nejraději tah. Ale když maj bejt diversky používaný ve svym DNA prostředí, tak guma je jasná volba. Každej spoj beru jako eventuální bezpečnostní riziko a co se utopí je fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Únor se přehoupl do března a na mě se nějak podepsalo dlouhé covidové období, flustrace v práci a nakonec invaze ruského švába do Evropy. Ani telefonát “tady hodinářství Bechyně, máme pro vás hodinky” mi neudělal radost. A to jsem si myslel, že se hodinek, na které jsem byl zapsán na čekací listině, snad ani v roce 2022 nedočkám. TUDOR PELAGOS FXD jsem si vyzvedl ve slavný bolševický “vítězný” únorový den 25.2. Krásné hodinky, suprový inhouse kalibr, “bezstěžejkové” pouzdro a na dýnku příslušnost k francouzskému námořnictvu se signací M.N.22 Řemeny za mě nic moc, ale brzy jsem se chystal je vyměnit za nějaké lepší NATO nebo Eriku MN Strap. Co mi na hodinkách nevyhovovalo byly ty řemeny, ale i nepřehledná luneta a tak trochu “plochý” ciferník. Taky jsem zvyklý, že hodinky musím na ruce trochu cítit. FXD jsou nádherně lehké titanovky a při absenci tahu nevíte, že je máte na ruce. Tak jsem je dva týdny ponosil a usoudil, že udělají radost někomu, kdo ocení právě nízkou váhu, ocejchovanou lunetu a další fíčury FXD. Taky moje depka z Ukrajiny uspíšila prodej FXD a dalších hodinek z krabice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Aquastar Benthos jsou stejně boží vintážky, které když dám na ruku, mám pocit, že bych měl být pod vodou. Pořádný kus železa, vintage isofrane guma, spoustu ručiček …. Prostě ty pravé tooly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Ty mají fakt koule! Moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 35 minutami, shewcza napsal: Ty mají fakt koule! Moc hezký. Díky Jardo za uznání. Mám je opravdu rád a k větší radosti mi už jen chybí do komba Omega Seamaster Big Blue 120m chrona (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Black serie od Seiko byly fajn pohodlné hodinky postavené na pouzdru modelu SUMO, ale ve verzi solar. Už dělají radost jinému kolegovi (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Potápěčský soukmenovci. Oba WR 500m, podobné pouzdro, luneta … Aquastar Benthos 500 a Scubapro 500. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 (upraveno) Dneska jsem se rozhodl nafotit celý kufr od Prim Mig-15 limitované edice, která se ke mě dostala s velkým štěstím, protože byla celá série 115 kusů vyprodaná do třech dní od představení. Jinak hodinky jsou suprové, ten tmavý titan, detaily ve formě dvojité lunety, korunky, šroubovaného dýnka a stěžejek, GMT atd… Trochu “obří” rozměry, ale zase lze z hodinek dobře odezírat (-: Lépe se mi tedy nosí na gumovém řemenu, jako skoro všechny hodinky co mám doma. Za mě je to zajímavá a z produkce Orlíků vybočující limitka, ikdyž spojená se sovětskou stíhačkou MIG15. Určitě by byl lepší model hodinek navázat třeba na Aero L29 Albatros, ale chápu důvody proč vznikl zrovna model MIG15. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 (upraveno) Letošní rok jedu evidentně na Tudor vlně. Proč? Nejdříve to byly P01, pak FXD 22 a nakonec skvělé North Flagy. Všechny jsou jiné a vybočující trochu z běžné masovky a mainstreamu. Jedny mají divný koncovky tahu a fixaci lunety, druhým zase mají pevné stěžejky, třetí divné kolečko ukazatele nátahu. Všechny ale mají skvělé inhouse srdce, které vydrží 72 hodin, ale hlavně suprové ciferníky s úžasnou čitelností. Proto jsem si musel znovu pořídit Pelagosy FXD (na druhý pokus už to jsou M.N.21) - jsou tak dobře čitelné, že to na některých fotkách vypadá, jako by neměly sklíčko. Takže si to užívám a vezu se na Tudor vlně a žiju si svůj BORN TO DARE než dorazí nějaký jiný ujetý model. Třeba BB PRO bílé snowflaky (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. září 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Jak jsem psal výše, rok 2022 se nesl především v duchu značky Tudor. FXD jsou opravdu skvělé hodinky a musel jsem je už odložit, abych z nich neudělal “odrbánky”. Přece jen M.N.21 nejsou zase až tak časté a nerad bych je zničil jako tooly. Kromě Tudorů se ke mě dostaly výměnou i mé první Braitle, kterým jsem se stále vyhýbal. Tato značka byla pro mě vždy moc nablýskaná. To se ale nedá říct o Superoceanech Breitling Superocean 42 Orange Limited Edition ref. A17364Y4/BA89, které jsou pohodlné, lehké, skoro až vintážní a ne moc nablýskané, ikdyž ciferník s ručkami je suprový. Druhá polovina roku už ale byla tradičně vintážní. Z Onyxu se mi vrátili jako nové Omega Seamaster 60, f300Hz ref. 198.0054. Krásné Ladičky v masivním pouzdru a tahu. Tato verze využila pouzdra a tahu z Speedmasterů 125 anniversary. Je to kus železa, který se ale i dobře nosí. Pak do sbírky konečně přibyly nějaké ty Suby od DOXA. Stříbrné DOXA SUB 300T SEARAMBLER na původním Synchron tahu s flexi sponou a potápěčskou extenzí. Krásné a pohodlné hodinky, které čekají na svou lázeň. Na konci roku jsem se pak dočkal svého Holy Grail ve vintážních diverskách. Konečně se mi podařilo sehnat OMEGA SEAMASTER 120m BIG BLUE ref. 176.004. Modrá barva kam se podíváš, navíc jako bonus dva subcifry a 7 ručiček. Masivní pouzdro se sunburst brusem a velká luneta s modrou vložkou hrozí, že s hodinkami oboucháte všechny futra v okolí. Splnil jsem si sen a teď už ani víc nepotřebuji. Že mi nevěříte? Uvidíme co přinese rok 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Letos opět ujíždím na vintážkách, diverech a chronech. Jedu na vlně Heuer a Omega (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 A k tomu střídám divery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se