kulix Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Minulý týden jsem byl na houby a rostlo houby.. Tak jsem udělal alespon pár fotek pro potěšení... Fotky větší a formát 16:9..Zkoušel jsem jak to vyjde.. Snad se bude líbit..
organic Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 kulix napsal: Minulý týden jsem byl na houby a rostlo houby.. Tak jsem udělal alespon pár fotek pro potěšení... Fotky větší a formát 16:9..Zkoušel jsem jak to vyjde.. Snad se bude líbit.. Pěkné fotky, ale potápěčký hodinky s 1000M vodotěsností v lese mi k sobě moc nejdou...
Baker Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 kulix napsal: Snad se bude líbit.. Skromne foto = pekne foto. Ty mi davas
kulix Odesláno 16. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Já myslím, že i potápěči chodí na houby.. Tak jo, příští foto bude ve vodě...
stando Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 kulix napsal: Minulý týden jsem byl na houby a rostlo houby.. Tak jsem udělal alespon pár fotek pro potěšení... Fotky větší a formát 16:9..Zkoušel jsem jak to vyjde.. Snad se bude líbit.. Bol si na houby,alebo na houbicky Pekne fotky,neviem akym fotis fotakom,ale na lesk na sklicku by sa hodil polarizacny filter.
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 stando napsal: Pekne fotky,neviem akym fotis fotakom,ale na lesk na sklicku by sa hodil polarizacny filter. tipuji to na Sony A200 pěkné fotky
stando Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 organic napsal: Pěkné fotky, ale potápěčký hodinky s 1000M vodotěsností v lese mi k sobě moc nejdou... TO KULIX: Priljdi ku mne na navstevu mam take velke akvarko.Hodime ich tam a budeme fotit.Medzi rybickami sa budu lepsie vynimat.
stando Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 YPO napsal: tipuji to na Sony A200 pěkné fotky Nuz ked chce clovek robit pekne fotos tak to nie je take jednoduche. Uz som tu v nejakom vlakne navrhol,aby sme spravili nejaky "CHRONOMAG WATCH PHOTO COMPETITION" Kto to tu zorganizuje?
kulix Odesláno 16. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2008 YPO napsal: tipuji to na Sony A200 pěkné fotky Přesně tak Sony..Vidím, že jsi odborník.. Já jsem ještě amatér a filtr si pořídím..Určitě to bude lepší, ale někdy ten odlesk má svoje kouzlo...
Cyber Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) stando napsal: Nuz ked chce clovek robit pekne fotos tak to nie je take jednoduche. Uz som tu v nejakom vlakne navrhol,aby sme spravili nejaky "CHRONOMAG WATCH PHOTO COMPETITION" Kto to tu zorganizuje? Právě dnes probíhá. Asi jsi nenašel nic o dnešním workpšouku...takže tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=workp%9Aouk ale účast Chronomagiků je mizivá. Ale i tak to stojí za to....soutěžíme kdo si odvede modelku večer domů :-) Upraveno 16. září 2008 uživatelem Cyber
stando Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Cyber napsal: Právě dnes probíhá. Asi jsi nenašel nic o dnešním workpšouku...takže tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=workp%9Aouk ale účast Chronomagiků je mizivá. Ale i tak to stojí za to....soutěžíme kdo si odvede modelku večer domů :-) ..ako som dobre pochopil tak sa jedna o workshop 13.10 v Prahe Bohuzial v tom obdobi cakame novy prirastok do rodiny a tak ma bude manzelka vela potrebovat. Workshop je super vec,ale ja som skor myslel, ze by sme fotky svojich masiniek do nejakeho datumu zavesili niekde na chronomag a potom by nejaka komisia rozhodla,ktora fotka je najlepsia.....vitaz by si mohol trebars odviest modelku domov
cigi Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 fotky jsou bravissimo, na workpšouk se moc těšim, jen zjišťuju, že italští instalatéři skutečně raději sledují ty ohromující odlesky světla na sklíčku, než kolik je hodin, aby neprošvihli siestu , pracanti. V panerei se šetří na oboustranných AR vrstvách, to by se nemělo...... podle mě rozhodně ne u takovýho parádně matovanýho modelu.
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 DETAILY. korunky a kluzného válečku
safi Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 YPO napsal: DETAILY.. korunky a kluzného válečku Krásné
kulix Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2008 YPO napsal: DETAILY.. korunky a kluzného válečku Super fotky..Musím se ještě hodně učit..
Arison Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 kulix napsal: Minulý týden jsem byl na houby a rostlo houby.. Tak jsem udělal alespon pár fotek pro potěšení... Fotky větší a formát 16:9..Zkoušel jsem jak to vyjde.. Snad se bude líbit.. A ppotom, že nerostou... takové bych chtěl také najít... :-) Velmi pěkné foto...
Arison Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 stando napsal: Nuz ked chce clovek robit pekne fotos tak to nie je take jednoduche. Uz som tu v nejakom vlakne navrhol,aby sme spravili nejaky "CHRONOMAG WATCH PHOTO COMPETITION" Kto to tu zorganizuje? Dobrý nápad...Připojuji se.
Arison Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 YPO napsal: DETAILY.. korunky a kluzného válečku Tak to je parááda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se