Exiztence Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 To logo je na mě moc výrazné a to ucho v logu v kombinaci s radiomir pouzdrem mi přijde dost ehh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 limitka jak se slusi a patri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) @Exiztence Taky jsem si na první pohled říkal co je to tam za divnou .com pokroutku, až podle toho co je na obrázku nového dýnka mi to došlo. Holt potenciál původního motivu s “jízdou blíženců na praseti” už se asi vyčerpal... Upraveno 19. října 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Hezké, jen bych opravdu dal ruku do ohně za to, ze na mě vyskočily na Chrono24 už v sobotu nebo neděli ráno. Ale jinak hezká limitka s rozumnou cenou, hlavně pro zakryté paneristy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 15 minutami, Kostra napsal: Hezké, jen bych opravdu dal ruku do ohně za to, ze na mě vyskočily na Chrono24 už v sobotu nebo neděli ráno. Ale jinak hezká limitka s rozumnou cenou, hlavně pro zakryté paneristy. Tak teď jich máš dost, rychle objednej! Já je pak od tebe se slevou vezmu, slibuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Nádherný ciferník. Parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Tak teď jich máš dost, rychle objednej! Já je pak od tebe se slevou vezmu, slibuju! :-) Zachránče:-) Já teď doma dělám sčítání ledvin na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Tvl, to bude prodanejch žároviček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Tak je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Gratulace! Vypadají paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 2 minutami, Pivas napsal: Gratulace! Vypadají paradne. Dík, nedokážu nafotit ten parádní hnedej cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Pepo, gratulace, vyfoť je prosím ještě z boku, aby byla vidět výška toho hamburgeru… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Díky Karle. Zkusím lepší foto a ze všech stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 (upraveno) Víc foto Upraveno 4. března 2023 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Boží jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Dneska po delší době na ruce. Nějak je zanedbávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Skoro už jsem chtěl napsat esli je ještě máš, Pepo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 3 hodinami, LovecK napsal: Skoro už jsem chtěl napsat esli je ještě máš, Pepo… No nějak to nestíhám všechno nosit Karle nejčastěji Submersible a 111 a ty ostatní nějak zahálí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se