lukassob Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Ahoj, parádní video, aby si člověk udělal představu. jak to tam chodí a co čekat. Příští rok bys mě mohl vzít s sebou.
emef Odesláno 1. května Autor Nahlásit Odesláno 1. května před 2 hodinami, lukassob napsal: Ahoj, parádní video, aby si člověk udělal představu. jak to tam chodí a co čekat. Příští rok bys mě mohl vzít s sebou. To bych si ale musel připlatit za kufr, do toho batůžku už bych tě nenacpal 1
emef Odesláno 4. května Autor Nahlásit Odesláno 4. května Další Luďkův text se věnuje zásadním otázkám – a to jak se mění chronovkus v čase já když se po těch 14 letech tady ohlídnu, tak jsem taky nakoupil blbosti, co bych už dneska nekoupil. Nicméně i to je důležitá část cesty https://www.rucearucicky.cz/vkus-hodinky-vyvoj-detaily/ 2
YPO Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května V 9. 3. 2025 v 14:26, emef napsal: Měls pravdu Matouši. Taková píčovinka a tolik radosti 2
emef Odesláno 11. května Autor Nahlásit Odesláno 11. května Dost se teď snažíme, aby byl nějakej novej obsah každou neděli. I když třeba dneska se to vzhledem k hokeji moc nehodí. nicméně až to skončí, tak si můžete pustit povídání o týdle nesmrtelný legendě. Kdo je tady na fóru neměl, jako by nebyl 7 1
emef Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května Aplikace WristTrack je zajímavá apka na měření toho, jak často nosíte který hodinky. Na blogu je novej Luďkův článek a na téma měření frekvence hodinek na ruce https://www.rucearucicky.cz/wristtrack-aplikace-vite-co-nosite/ 2
libor2002 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Já to mám podle vrstvy prachu na cifru. Kde je nejmíň, ty nosím nejčastěji. Apka netřeba
emef Odesláno 20. května Autor Nahlásit Odesláno 20. května před 4 minutami, libor2002 napsal: Já to mám podle vrstvy prachu na cifru. Kde je nejmíň, ty nosím nejčastěji. Apka netřeba Taky řešení
prischera Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Na blog R&r. jsem přidal reportáž z německého Kalbe, kde se u D. Dornblüth & Sohn stále dělají hodinky postaru a ručně. 1 1 2
emef Odesláno 30. května Autor Nahlásit Odesláno 30. května Dlouho jsme si neřekli, co je novýho v Seiku 4 1
Jerryl Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Ahoj Matouši, JJ, Seiko večírek v Koscomu se vyvedl. U Seiko tíhnu spíš k levnějším modelům a proto se mi líbí ty nové “SNXS”, co máš právě na ruce a na jejichž recenzi se moc těším. Zdar!
emef Odesláno 30. května Autor Nahlásit Odesláno 30. května před 9 minutami, Jerryl napsal: Ahoj Matouši, JJ, Seiko večírek v Koscomu se vyvedl. U Seiko tíhnu spíš k levnějším modelům a proto se mi líbí ty nové “SNXS”, co máš právě na ruce a na jejichž recenzi se moc těším. Zdar! Trošku přemejšlim, jak to pojmu, jestli je nepostavit například proti Tsuyosám jako takovej japonskej souboj. no uvidíme
Jerryl Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května To by mohlo být zajímavé a káplo by mi to do noty. Sice mám Seiko trochu radši, ale Citizen teď docela válí a Tsuyosy zrovna nosím.
emef Odesláno 31. května Autor Nahlásit Odesláno 31. května před 8 hodinami, Jerryl napsal: To by mohlo být zajímavé a káplo by mi to do noty. Sice mám Seiko trochu radši, ale Citizen teď docela válí a Tsuyosy zrovna nosím. já bych chtěl zkusit ty 37mm, ale moc mě neberou barvy, musim si počkat na nějaký lepší
Jerryl Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Pravda, v menší velikosti bych měl také problém si vybrat barvu. Dnes, jako každé ráno s kafem z tvého hrníčku! 1
emef Odesláno 15. června Autor Nahlásit Odesláno 15. června Den otců můžete oslavit koukáním na nový video. Nebo požádat rovnou děti, jestli vám nekoupěj hodinky, žejo 1 1
Jerryl Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Super, super, super! Už od tvého minulého videa ze Seiko srazu, kde jsi mi je půjčil, kolem nich brousím a dokonce je mám už asi týden v éšopovým košíku. Furt si hledám důvody, proč je nemám kupovat a proč je vůbec nepotřebuju, ale nevím, jak dlouho to ještě vydržím. Jinak mě potěšilo, že jsi minule ukázal ty moje “hranatý” Seiko digitálky! Čau čau, J.
emef Odesláno 15. června Autor Nahlásit Odesláno 15. června Před hodinou, Jerryl napsal: Super, super, super! Už od tvého minulého videa ze Seiko srazu, kde jsi mi je půjčil, kolem nich brousím a dokonce je mám už asi týden v éšopovým košíku. Furt si hledám důvody, proč je nemám kupovat a proč je vůbec nepotřebuju, ale nevím, jak dlouho to ještě vydržím. Jinak mě potěšilo, že jsi minule ukázal ty moje “hranatý” Seiko digitálky! Čau čau, J. No já je budu stejně pouštět dál, tak to můžem nějak vymyslet
Jiří Sedlák Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Mě se na nich nelíbí kontrastní chapter ring. Leštěnej nerezovej kroužek co měly původní byl elegantnější.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se