lukassob Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Jedna fajnová recenze ORISek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CTR Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Recenzia vyborna. Akurat by ma zaujimalo ci ich Matous kupil alebo dostal na dlhodoby test. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 12. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Koupil Pravda, dostal jsem dobrou cenu, ale byla to moje iniciativa do nich jít. Chtěl jsem je ještě dřív, než jsem začal dělat pro distributora, čili jsem toho pak samozřejmě využil. Ale nic jsem zadarmo nedostal a nikdo mi neřikal, co s nima můžu nebo nemůžu dělat nebo co o nich řikat. Jestli to takhle stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Na Matoušovu recenzi Aquisů jsem se těšil, je bezva. Shlédl jsem se svými na ruce, při "ranní" kávě na dovolené... Tak nějak vidím tyhle hodinky i já - moderní svébytné divery od sympatické značky. Sám mám sice "jen" ne-inhouse, ale zato limitku Clipperton s, za mě, nejhezčím modrým číselníkem Sem tam mě napadá vyměnit je právě za ty recenzované zelené, ale vždycky mě pohled na ty mé modré přesvědčí neřešit to S recenzemi jen tak dál, rád sleduji, Matoušův styl se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CTR Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 před 3 hodinami, emef napsal: Koupil Pravda, dostal jsem dobrou cenu, ale byla to moje iniciativa do nich jít. Chtěl jsem je ještě dřív, než jsem začal dělat pro distributora, čili jsem toho pak samozřejmě využil. Ale nic jsem zadarmo nedostal a nikdo mi neřikal, co s nima můžu nebo nemůžu dělat nebo co o nich řikat. Jestli to takhle stačí. Staci uplne, vdaka Tiez sa rozhodujem ci ich kupit. O to viac ma tesi, ze je to recenzia hodiniek ktore realne vlastnis a nemas pre to dovod nieco nezmyselne vychvalovat len preto, aby si uspokojil predajcu a dal ti na test nieco dalsie. Mna pri nich trochu odradzala ta moznost nemenit naramok ale vlastne ako si povedal, naco by to niekto robil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 12. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 @horskjan to je super fotka! hele, tak třeba můžeš mít ty Aquisy i dvoje, troje... I takový lidi znám. @CTR ještě vyzkoušet tu gumu, no. Ta je prej taky supr ale stojí teda bambilion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. @emef Díky, chytit to aspoň trochu bez odlesků na mobilu i hodinkách nebylo snadné. Tak ještě jedna z druhé zahrady. Jinak foceno mým mobilem, ženy mobil jsem si musel půjčit, jako že na to video, prostě momentka I to me samo napadlo, mít svoje Clippertony a k nim zelené inhousy, ale já mám "problém" střídat své další hodinky jiných značek, natož mít dvoje "stejné". To si spíš výhledově myslím na ProPilot X Kermity, ty mě nadchly, jsou zelené a mají Cal.400... @CTR guma k Aquisům je super, i ta spona, udělá z nich "jiné" hodinky. Ale já mám nasazený z 99% času tah... Já rád obecně spíš ten kov na hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Nové RaR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tady další, které tu nebylo vystaveno. Za mě mišmaš výborný formát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 No vidíte, díky! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Za mě mišmaš taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 před 19 hodinami, Chronopetr napsal: Tady další, které tu nebylo vystaveno. Za mě mišmaš výborný formát! Díky za odkaz. V 23. 8. 2023 v 18:48, lukassob napsal: Nové RaR. Díky za odkaz. před 19 hodinami, emef napsal: No vidíte, díky! Super Matouši, jako vždy. Pouze mě zarazilo, že Nomos Ahoj označuješ jako potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 V 26. 8. 2023 v 8:46, Vit napsal: Pouze mě zarazilo, že Nomos Ahoj označuješ jako potápky. Tak oni je označujou jako multifunkční sportovní, se kterejma se dá i potápět. Koneckonců i název Ahoi dost evokuje vodu. šroubovací korunka a 200m WR je podle mě dost potápková definice. Akorát chápu, že nemaj otočnou lunetu, což je pro potápky nejpříznačnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 3 hodinami, emef napsal: Tak oni je označujou jako multifunkční sportovní, se kterejma se dá i potápět. Koneckonců i název Ahoi dost evokuje vodu. šroubovací korunka a 200m WR je podle mě dost potápková definice. Akorát chápu, že nemaj otočnou lunetu, což je pro potápky nejpříznačnější. Rozumím ti, ale jako potápky vnímám hodinky, které mají jasně viditelné stopování s jednoduchým ovládáním a dobrou vodotěsnost. (čistě subjektivní názor) Pokud by to bylo jen o vodotěsnosti, tak by potápky byly každé druhé hodinky nad 500 Euro. (pokrok a technologie se hýbou dopředu a dobrá vodotěsnost je u lepších hodinek skoro samozřejmostí) Místo multifunkční (mají jen H:M:S) bych je spíše označil jako víceceúčelové (sport, casual a oblek). S ohledem na název jsem ochoten přistoupit na kompromis, že jde o hodinky vodácké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Před hodinou, Vit napsal: Rozumím ti, ale jako potápky vnímám hodinky, které mají jasně viditelné stopování s jednoduchým ovládáním a dobrou vodotěsnost. (čistě subjektivní názor) Pokud by to bylo jen o vodotěsnosti, tak by potápky byly každé druhé hodinky nad 500 Euro. (pokrok a technologie se hýbou dopředu a dobrá vodotěsnost je u lepších hodinek skoro samozřejmostí) Místo multifunkční (mají jen H:M:S) bych je spíše označil jako víceceúčelové (sport, casual a oblek). S ohledem na název jsem ochoten přistoupit na kompromis, že jde o hodinky vodácké. Ve finále to je fuk, protože s velkou pravděpodobností nikdy nepotkáme ani žádnýho potápěče s potápkama a ani žádnýho vodáka s tadytěma. Ale chápu, co chceš říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Přiznám se, že se českému YT vyhýbám jako čer kříži, především díky afektovaném projevu většiny českých youtuberů, který mně neskutečne irituje, čest vyjímkám. Takže díky za vcelku věcný a civilní projev, dobře se to poslouchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 20 hodinami, OndraPod napsal: Přiznám se, že se českému YT vyhýbám jako čer kříži, především díky afektovaném projevu většiny českých youtuberů, který mně neskutečne irituje, čest vyjímkám. Takže díky za vcelku věcný a civilní projev, dobře se to poslouchá Afektovanost prodává! Možná proto ze mě asi nikdy nebude youtubovej milionář. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Čau, mišmaš super. Lepší jak celej afektovanej watchtalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Před hodinou, Vanilla napsal: Čau, mišmaš super. Lepší jak celej afektovanej watchtalk Třeba ten poslední pokec s hodinářem Vráťou mi přišel dost zajímavej Ale děkuju samozřejmě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Rolex mišmaš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se