Pozorovatel Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Nejvíc mě na tom bavila ta story s nákupem
emef Odesláno 16. srpna Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna Právě teď, Pozorovatel napsal: Nejvíc mě na tom bavila ta story s nákupem Tak jinak to jsou hrozně nudný hodinky, to je jasný 1
Greenhornik Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Mě by zas zajímalo, co to bylo za relochéríu na Mallorce
emef Odesláno 16. srpna Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna před 2 minutami, Greenhornik napsal: Mě by zas zajímalo, co to bylo za relochéríu na Mallorce Tydlety kucí https://exclusive-chrono.com 1
Jerryl Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna (upraveno) Čoveče Matouši, ty nám ty hodinky vždycky předvedeš tak parádně, že bych je taky potřeboval. A příště o tom strojku Upraveno 16. srpna uživatelem Jerryl 1
Arthur N. Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Matousi, dekuji Ti, ze jsem zas tady, koukal jsem na video vyber letnich kukacek a bylo to tak prijemny, jak jste povidali, pili pivka a k tomu tolik inspirace, pak dalsi video o moji milovane znacce N O M O S a uz v tom zas litam i zaroven 3
emef Odesláno pondělí v 11:44 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 11:44 Kdo jste se v pátek nepotkali s panem Kikuo Ibe, tak tady aspoň virtuálně 7 1 1
Chronopetr Odesláno úterý v 08:25 Nahlásit Odesláno úterý v 08:25 Díky za zprostředkování zážitku. Taky mám squary a ta funkčnost a pohodlnost v kombinaci s totálně cool designem je prostě geniální. Je vždy skvělé vidět člověka, který skutečně něco umí a něco dokázal, jak umí být skromný, vstřícný, lidský. 2
emef Odesláno úterý v 12:41 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 12:41 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Je vždy skvělé vidět člověka, který skutečně něco umí a něco dokázal, jak umí být skromný, vstřícný, lidský. To o mně moc pěkně mluvíš nebo? 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se