Onisan Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 toGill: kup si je... je paráda dívat se jak tvůj milovaný design zvládlo několik tvůrců (viz. moje BUhren) ... 160 usd není tolik aby si to musel z dlouhodobého pohledu řešit
Gilius Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2008 (upraveno) 4RomanI -Tohle znám...mám to v oblíbenejch a chodím tam,virtuálně,slintat......těch 500 ojro je ale,momentálně,zase nad limit...... 4Onion - to jsem si také říkal.....jak říkám...ještě uvidím. Ještě si chvilku dám...na rozmyšlenou..... Upraveno 19. září 2008 uživatelem Gilius
Viktor Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 4 Viktor - Moje žena (podle všech, co ji znají a samozřejmě i podle mě) pěkná a jemná holka se nejradši oblíká v obchodech Bushman no a taky s tím nemáme ani jeden nějaký orientační trable Romane, nejsem žádnej odborník na fashion a co je právě in, moje paní mi taky zabavila moji starou džínovou bundu a vypadá to IMHO dobře, můžu k tomu jen výhradně za sebe říct, že pánský hodinky na dámský ručce mi nějak přijdou OK, dámský fashion hodinky na hetero chlápkovi ne, ale jsem už starej a nejspíš zatíženej dobovejma předsudkama . To, že právě Donna Karan dělá kopii Hujer mně přijde trochu jako znesvěcení značky, proč to k..a nedělá aspoň Dýzl ???
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 (upraveno) přesunuto Upraveno 19. září 2008 uživatelem Snow
Gilius Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2008 dámský fashion hodinky na hetero chlápkovi ne Ale tohle nejsou dámské hodinky(neřešme velikost...)......ale je pravda,že DKNY je hlavně módní značka......stejně,jako Tebou zmíněný,Dýzl. Jak jsem postoval i v dalším "svém" vlákně,DKNY spáchalo remake i dalších,parádních hodinek...tentokráte Zenith: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A taktéž se povedly.
Onisan Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 (upraveno) Gilliusův problém je, že jeho design je momentálně natolik out z hlavních směrů hodinařiny, že remake mu dělá snad jenom módní firmy... B-Uhren dělá dnes kde kdo... Před 10 lety to bylo LAco, Stowa, IWC a Azimuth... dneska dělá BUhren desítky a desítky firem.... Hodinky které interesují Gilliuse prostě nikdo moc nedělá... Kdyby před 10ti lety dělalo DKNY remake BUhren tak je tam mám namísto Azimuthů.... Upraveno 19. září 2008 uživatelem Onion
Gilius Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Hodinky které interesují Gilliuse prostě nikdo moc nedělá... Když na to kouknu takhle(díky Onione)...tak si říkám,že bych měl držet hu.. ústa a bejt rád a vzít,co je...... OK...ještě si dám tejden a jestli mne to nepustí,jdu do nich.
Návštěvník Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 4RomanI -Tohle znám...mám to v oblíbenejch a chodím tam,virtuálně,slintat......těch 500 ojro je ale,momentálně,zase nad limit...... 388 euro - 112 šetříš za DKNY Nebudu tě lámat, rozhodni se sám, ale ten rozdíl není nepřekonatelný. Pokud jsou teda fakt ty hujerky grálem, jak píšeš. Sám jsem si koupil ze začátku pár kusů, o kterých jsem si myslel, že to bude kompromis cena - výkon, a už jsou všecky z baráku. Tím neříkám, že byly špatný nebo jsem je neměl rád, prostě ten pocit z nich tak nějak rychleji vyprchal. Svoje světlo na konci tunelu jsem neměl, takže jsem lehce tápal. Ty v tom máš jasno a dělí Tě od snu 10 litrů.. 4 Viktor - dokud nebudou růžový, tak by mě to nes....lo.pomůžu si moudrou knihou, vlastně www... žijeme v postmoderním světě postmodernismus - Tento směr vznikl jako reakce na modernu a je zaměřen opačným směrem, tzn. odmítá koncepci jediné pravdy a jediného cíle, ale usiluje o alternativní přístup ke světu. Vytvoření pluralitního prostředí často dochází ke vzniku paradoxů spojených s několika pohledy na danou problematiku a následné snaze řešit tyto těžko řešitelné paradoxy.zdroj wikipedie
Viktor Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 ......... Kdyby před 10ti lety dělalo DKNY remake BUhren tak je tam mám namísto Azimuthů.... To mohlo bejt náhodou fakt hustý Takovej postmodernistickej crossover. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 (upraveno) To mohlo bejt náhodou fakt hustý Takovej postmodernistickej crossover. ] Vyhráls ručník letí do ringu Upraveno 19. září 2008 uživatelem Roman I.
Gilius Odesláno 19. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Ty wolle..... to je masakr.... 4Roman I......jj...rozumím....jenže...Grálem jsou světlé Hujerky....a ty nevidno.....a obávám se,že až uvidno,tak bude nevlidno.....ty černé se zjevují,tak jednou až 2x do půl roku v NOS stavu,horší častěji. Světlé....e-e.....asi je nkdo všecky sežral....bo co???? Já vím...jsem děsnej. Ale nechávám to projít hlavou...ono si to sedne......
Gilius Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 nevezmu je.....zkusil jsem si je nakonec vytisknout(1:1) a dát na packu a nelíbilo se mi to.....a jsem v deprézi......páč je to i rozměrově a vůbec přesná kopie Hujerek menhetn......
spiderer Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 nevezmu je.....zkusil jsem si je nakonec vytisknout(1:1) a dát na packu a nelíbilo se mi to.....a jsem v deprézi......páč je to i rozměrově a vůbec přesná kopie Hujerek menhetn...... Budes muset hledat asi jinej gral.. ..a nebo se snazit smirit s tim jak to je
Gilius Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Budes muset hledat asi jinej gral.. ..a nebo se snazit smirit s tim jak to je ....proto jsem v tej deprézi........
cali Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Pokial ide o graly tak prv nez nieco zvolis gralom je lepsie to najprv niekde ochmatat na zivo (v obchode, u ineho chronomagika, alebo tak) Ja som bol dlho posadnuty seamaster GMT, casom som na ne uz mal dost municie a aj som ich videl na zivo ..... zase taka pecka to nebola, kupil som na koniec nieco ine. Aj ked uznavam ze tvoje hujery sa asi len tak po obchodoch a chronomagikoch bezne nevyskytuju.... rozhodne teda menej nez seamster GMT
New X-Bob Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 ....proto jsem v tej deprézi........ Klídek. Ordinuji utopenec, 4x pivíčko, malej rumík nakonec, podívat se, kolik je hodin a jít se natáhnout na gauč A pak bych se rozhodl
Gilius Odesláno 24. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Děkuji všem za podporu.....to jsem ani nečekal,kolik lidí mi tu "fandí"......přiznám se,že na ruce to vypadá příšerně,ale stejně ty hujerky mít musím.....jsou to dreamwatch no.1.......i kdyby měly jen stát ve vitrínce. Kdybyste je náhodou někde zahlédli(ty světlé),dejte mi,prosím,vědět.....spousta z vás projíždí různé aukce a máte přehled. Já jsem si také rozhodil sítě...... díky moc,jste tu opravdu moc fajn lidi.
Snow Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 nevezmu je.....zkusil jsem si je nakonec vytisknout(1:1) a dát na packu a nelíbilo se mi to.....a jsem v deprézi......páč je to i rozměrově a vůbec přesná kopie Hujerek menhetn...... Já bych z toho tak v prdeli nebyl , pardon, veškeré problémy způsobuje onen zajebaný nápis DKNY, tuty.
Gilius Odesláno 24. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Já bych z toho tak v prdeli nebyl , pardon, veškeré problémy způsobuje onen zajebaný nápis DKNY, tuty. asi yo.....+ to,že nejsou vintage a že je to tmavé. Prostě půjdu po těch světlých Hujerkách......černá se mi na ciferníku líbí,ale u Manhattnů prostě ne.....nedokážu to vysvětlit...ale ta černá nemá "cojones".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se