Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nemám lézt na ebay...stalo se.Objevil jsem toto:

http://cgi.ebay.com/NEW-DKNY-DATE-DAY-DIGI...id=p3286.c0.m14

....skvělá nabídka,je to cca o 2000 levnější,než to,co jsem věděl do teď. Nadnesl jsem to doma(mám podmínku a stop stav) a přítelkyně se slitovala...musím ale počkat,až se nám vrátí přeplatek za plyn(konec měsíce,asi).

A teď mi poraďte,jestli jo,nebo ne....?????? Můj vysněný grál je Hujer Menhetn.....tohle je kopie/remake/napodobenina.......něco jako teď probíhá mezi OP a MM......

Hujerky bysem moc chtěl,ale nejsou a stejně si je teď nemožu dovolit...todle jo......je to,v podstatě,to samé( a ty Hujerky stejně jednou mít budu)......pere se to ve mně.....help...help....HELP..... :helpsmilie:

4Snow-do lidí na kolenou se nekope.....mysli na to,prosím,jestli budeš chtít reagovat.... ;) :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

Gilius - jdi do nich, udelaji ti radost a aspon si ukratis dlouhou chvili cekanim na ty Hujery ;) Coz o to, originalni design DKNY nepouziva, ale to myslim nemusi byt vzdy uplne na skodu.. Za ty penize to neni myslim nic, ceho bys mel nekdy litovat ;)

Odesláno

Nebudem klamat nie je to moj salok kavy ale pokial ide o fake/nefake tak Hujer na nich nikde nepisu takze fake to podla mna nie je :)

A keby sme vsetci museli nosit len designovo originalne hodinky tak vacsina z nas by nosila nanajvys tak casio.... takze ak sa ti pacia tak chod do nich.

Odesláno

dyť hujerky jsou jiný, co blbneš.... s těmi DKNY mají rozdíly v indexech, nemají datumovku, označení displeje je jiné. Kdyby takhle úpěl každý majitel Steinhart Nav, tak je to tady plačtivé údolí. Milý příteli divných věcí, jak Tě tady někdo strašně pěkně nazval, kupuj a pochlub se s nimi na pacce. Držím palce, ať to klapne

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Je to tvůj vysněný design... běž do nich... až si koupíš hujerky tak ti tyhle zůstanou na horší práci...

Myslim si to same. Urcite te potesi a rozhodne nesnizi radost, az si jednou ty Manhattany opravdu poridis.

Odesláno

jsem se poslintal...teď...tyhle světlé Hujerky... :wub: ...jenže ty jsem ještě ani neviděl,že by je někdo nabízel...jen tmavé.

Jo..jsou trochu jiné....si říkám,že by bylo zajímavé,mít je vedle sebe.....ale zase...chjo...no....budu přemýšlet.

Jo...nazval mne tak Snow......ale ty "divné věci" jsou pro mne ve stejné rovině,jako pro Oniona B-Uhren,pro Cigiho Primky,pro YPA OP.....asi mi rozumíte,že?!

Odesláno
4Snow-do lidí na kolenou se nekope.....mysli na to,prosím,jestli budeš chtít reagovat.... ;) :)

Snowovi se omlouvám za tohle.....bylo to míněno v žertu,jako poškádlení.....bohužel v písmenkách není slyšet tón hlasu a zřejmě to vyznělo jinak,než jsem zamýšlel. Takže....Omlouvám se.

Odesláno

Gile, nechci ti kazit radost, ale já bych se přes značku DKNY nepřenes, ta je tak silně identifikovaná s holčičíma hadrama a doplňkama, já bych prostě hodinky se zkratkou DONNA KARAN OF NEW YORK nosit nechtěl (taky proto, že jedny blejskavý od nich má manželka :) ), za mě je třeba čekat na Hujery, ty maj koule, ty druhý maj .......... no, to druhý :D.

Odesláno

Ahoj, neznám tvé finanční poměry, ale za sebe bych nekupoval. Pokud nemám vyloženě finanční rezervu určenou na hodinky či jiné osobní záliby, tak tím rodinný rozpočet nezatěžuji. Neměl bych z těch hodinek radost, protože bych měl pocit, že okrádám rodinu :) A rodina je u mne na prvním místě....a až daleko za ní jsou hodinky :)

Můj názor je zde asi menšinový, ale u mne musí u rozhodování převážit racio...nutno podotknout, že mi v tom vydatně pomáhá manželka :)

Odesláno (upraveno)

4David_B- Nikoho neokrádám a nešidím.Všichni se mají dobře a vypadají spokojeně.... :guitar: Jenže své rezervy jsem vrazil do rodiny a stejně bych si je teď obnovil....

Více mne dranžíruje ta DKNY.......to je to dilema......je hrozně fajn,že udělali remake super modelu ze 70.-tých let,kterej jen tak člověk nesežene.....ale.......no....ještě budu přemýšlet.

4Viktor.....myslíš,že mají tu....ehm.....<>????? :lol2::lol2:.....no.....tvarem by odpovídaly...... :worried_anim:

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

Když jsem včera celej dojatej reagoval na tvé zoufání, nedal jsem si práci s tím, abych se juknul, jestlli se dají ty hujerky někde pořídit. Pokud je jejich cena na trhu přibližná téhle

http://www.eora.it/catalog/product_info.ph...7bf16d059776365 , asi bych těch 160 doláčů směřoval jinam. Pokud jseš rozhodnutý pro DKNY, tak si z těch 4 písmen nic nedělej.

4 Viktor - Moje žena (podle všech, co ji znají a samozřejmě i podle mě) pěkná a jemná holka se nejradši oblíká v obchodech Bushman :D no a taky s tím nemáme ani jeden nějaký orientační trable :)

Návštěvník Snow
Odesláno
Snowovi se omlouvám za tohle.....bylo to míněno v žertu,jako poškádlení.....bohužel v písmenkách není slyšet tón hlasu a zřejmě to vyznělo jinak,než jsem zamýšlel. Takže....Omlouvám se.

Hele Gilliusi, starý pardále, tohle nebylo vůbec potřeba, vždyť jsme se už domluvili po SZ, všechno je o.k.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...