Onisan Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 ne, mám tydle http://www.s226074957.online.de/d_shop/pro...;products_id=61 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Aha. No telo maji stejne, takze plati, co jsem napsal. V rucnim natahu a se 47mm by to byl muj B-Uhr ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Nevím zda jsou identické.... v ruce jsem je neměl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Ja to posuzuji pouze podle popisu a fotek. Vzhled se zda byt identicky. Nemas nekde fotku tech 55-ti mm na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Někde v tomto vlákně je fotka s Aristo 55 mm, takže to vyjde poměrově ruka/hodinky nastejno.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Ja to posuzuji pouze podle popisu a fotek. Vzhled se zda byt identicky. Nemas nekde fotku tech 55-ti mm na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 No humor. Comedy watch. Nenositelne. I tech 47 by bylo na hrane. 44 ideal velkych leteckych nositelnych hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Já to na ruce několikrát měl a po chvíli se na to přestaneš soustředit a je to v pohodě.... Všechno menší než 47 je pro mně mrňavé a u hranatých je minimum 39x39 jako je TH Monaco... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 snad se to sem hodí - minirecenze IWC BigPilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 snad se to sem hodí - minirecenze IWC BigPilot Pěkny počteníčko, Díky . Neveděl jsem, že BP mají ve skutečnosti rezervu chodu 8,5 dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Pěkny počteníčko, Díky . Neveděl jsem, že BP mají ve skutečnosti rezervu chodu 8,5 dnů. Až tahle tvoje poznámka mně podnítila to někdy změřit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VilemBednar Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Tak přátelé a příznivci pilotních hodinek, pořídil jsem si 44 Nav B Steiny a těch 44 je málo. Pokud se tedy někdo rozhodujete pro pilotky nebojte se 47mm! Já teď udu shánět tu limitku od Steinhartu 47 Nav B. Pokud by jste o nějakých někdo věděl, pošlete SZ a zajistíte mi tak klidnější noci. Teď je opravdu sháním, že ani nespím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 živé foto - Senator Navigator *paneristi prekrasne hodinky, mal som moznost ich mat na ruke a vazne parada original su na krasnom hnedom remienku, ktory k nim uplne sadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Ahoj. Chtel jsem se zeptat kolik merej Stajny od stezejky ke stezejce , mam na mysli stajny o prumeru 44mm , zkratka zajima me jak jsou dlouhy , abych vedel jestli nejsou velky na mou 17 cm ruku. Dik Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Ahoj. Chtel jsem se zeptat kolik merej Stajny od stezejky ke stezejce , mam na mysli stajny o prumeru 44mm , zkratka zajima me jak jsou dlouhy , abych vedel jestli nejsou velky na mou 17 cm ruku. Dik Martin 53mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se