Frantik Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Tak hodinky už jsou prodané a to za 51 minut. 100 watches have been sold in 51 minutes to customers from 22 countries worldwide !Thanks from the complete STOWA Team !Jörg Schauer To je slusnej vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Tak hodinky už jsou prodané a to za 51 minut. 100 watches have been sold in 51 minutes to customers from 22 countries worldwide ! Thanks from the complete STOWA Team ! Jörg Schauer jj, zial nestihol som Dear Vladimir, yesterday we have had a lot of problems witht the server. We are sorry. The serie is now sold out in 51 Minutes. The reason to register again was that we actualy installed this new booking system - it did not exist before. The Sever nearly crashed. I am sorry. We hope to see you in one of our coming special series ! Best regards Jörg Schauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Já si to nemyslím a mám v plánu si je (někdy) koupit. S obvodem mého zápěstí 18 cm by hodinky s větším průměrem vypadaly dost komicky. Nechci Ti nic vnucovat, ale pro ilustraci přikládám, jak vypadají hodinky 48mm (sklíčko úctyhodných 42mm!) na ruce s obvodem 16cm. Pro některé příležitosti to prostě jde naprosto v pohodě. A komicky vypadám i bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Zdravím Vás přátelé. Dovolil bych si Vás poprosit o radu. Rád bych sehnal na Pilot Chronograph od IWC nějaký správně pilotní řemen s cvočkama. Něco se ve mě zlomilo a najednou se mi to začíná líbit a rád bych to vyzkoušel. Představoval bych si něco takového: Velikost by měla být 21 nebo 22mm, barva černá nebo hnědá...s prošitim i bez. Nemáte nějaký typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) Zdravím Vás přátelé. Dovolil bych si Vás poprosit o radu. Rád bych sehnal na Pilot Chronograph od IWC nějaký správně pilotní řemen s cvočkama. Něco se ve mě zlomilo a najednou se mi to začíná líbit a rád bych to vyzkoušel. Představoval bych si něco takového: Velikost by měla být 21 nebo 22mm, barva černá nebo hnědá...s prošitim i bez. Nemáte nějaký typ? A požaduješ, aby to byl pravý aligátor nebo krokodýl a ke sponě zúžený, aby se dala nasadit origo spona? Kolik mm u spony? Jestli to může být hovězina apod., díval ses na řemeny Steinhart? (např. Kubson: http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=309). Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mg42 Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Zdravím, Chci si pořídit takovýhle: http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Stein...automatik-black Ale bez jakýhokoliv loga a nápisu a popřípadě nějaké levnější. Můžete mi někdo doporučit kde je sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 to lib: Děkuju moc!! Ten vypadá skvěle! Asi by bylo lepší, kdyby se na něj vešla orignál spona. Jsem na to docela úchylnej. Ale tenhle se mi moc líbí! Možná bych to přežil. Ideálně bych potřeboval 21/18 nebo 22/18mm řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 to lib: Děkuju moc!! Ten vypadá skvěle! Asi by bylo lepší, kdyby se na něj vešla orignál spona. Jsem na to docela úchylnej. Ale tenhle se mi moc líbí! Možná bych to přežil. Ideálně bych potřeboval 21/18 nebo 22/18mm řemen. Asi si budeš muset vybrat buď původní sponu, nebo cvoky. Na kombinaci 21/18 nebo 22/18 společně se cvoky jsem nikdy nenarazil. Ještě zbývá obrátit se přímo na IWC nebo na Simona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Taky bych se dotázal ... poradíte, kde sehnat řemen typu jako níže odkazovaný, ale šíře 22 mm? Díky http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...;products_id=52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Taky bych se dotázal ... poradíte, kde sehnat řemen typu jako níže odkazovaný, ale šíře 22 mm? Díky http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...;products_id=52 Není to tento: http://www.watch-band-center.com/watchstra...-22mm-brow.html ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Taky bych se dotázal ... poradíte, kde sehnat řemen typu jako níže odkazovaný, ale šíře 22 mm? Díky http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...;products_id=52 Tornado od kubsona je ono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Ošalah toť ono. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 to lib: Děkuju moc!! Ten vypadá skvěle! Asi by bylo lepší, kdyby se na něj vešla orignál spona. Jsem na to docela úchylnej. Ale tenhle se mi moc líbí! Možná bych to přežil. Ideálně bych potřeboval 21/18 nebo 22/18mm řemen. Tady je hnědý 22/20 - takže origo sponu tam taky nedáš, (tady je černý), ale ten u kubsona se mi zdá asi hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) A jestli jsi ochotný se hodně plácnout přes kapsu, tak 22/18 za 195 dolarů máš tady. Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 (upraveno) Díky! ...já bych se přes tu kapsu praštil jen tak zlehka. Ani bych to možná nenazýval praštěnim...spíš poklepem. Takže tohle je pro mě trochu divoká částka, když uvážím, že mi jde jen o vyzkoušení. Hold budu muset oželet origo sponu a zkusit zakoupit nějaký řemen od Kubsona. Problém ale vidím v tom, že si absolutně nedokážu vybrat. Je jich tam víc, co by se mi líbilo..hold to chce vyzkoušet.. Upraveno 2. listopadu 2008 uživatelem Pafelik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Tak jsem objednal u Kubsona, ale zatím nejsou, takže musím počkat. A abych si zkrátil to čekání ... ... nevíte jak si nechat poslat řemen od Stowa, když v nabídce zemí není naše otčina? Máte nějaké zkušenosti či rady? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarTekK Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 (upraveno) Tak jsem objednal u Kubsona, ale zatím nejsou, takže musím počkat. A abych si zkrátil to čekání ... ... nevíte jak si nechat poslat řemen od Stowa, když v nabídce zemí není naše otčina? Máte nějaké zkušenosti či rady? Díky vzhledem k tomu, ze me vyse uvedene hodinky jsem objednaval primo od J.Schauera, tak mohu potvrdit, ze v objednavce neni problem, patrne jsi akorat nebyl ve spravne nabidce online shopu na uvodni strance www.stowa.de poklepej na vlajecku EU, pri objednavce v online shopu a naslednych volbach v nakupnim kosiku uz budes mit i nasi krasnou zemi cena tusim 20 ecek mohu potvrdit, ze reminek je velmi prijemny Upraveno 2. listopadu 2008 uživatelem MarTekK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mg42 Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Zdravím, Chci si pořídit takovýhle: http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Stein...automatik-black Ale bez jakýhokoliv loga a nápisu a popřípadě nějaké levnější. Můžete mi někdo doporučit kde je sehnat? Fakt by mi prosím nikdo nepomohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Fakt by mi prosím nikdo nepomohl? To je tím, že ty bez loga a nápisů bývají většinou limitky, takže jsou dražší než Tebou postované Steinharty. Proto nikdo nemůže splnit druhou část zadání, tj.: "levnější". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grippo Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 (upraveno) Fakt by mi prosím nikdo nepomohl? Obávám se, že bez nápisů a loga fakt nic levnějšího neseženeš. Myslim, že Steinharty jsou nejlepší volba, nebo třeba http://www.leteckehodinky.cz/zbozi.php?zob...amp;r3=&r4= , ale jsou taky s nápisem a ještě s datumkou. Upraveno 2. listopadu 2008 uživatelem grippo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se