Přejít na obsah

B-Uhren

Onisan

Doporučené příspěvky

Tak hodinky už jsou prodané a to za 51 minut.

100 watches have been sold in 51 minutes to customers from 22 countries worldwide !

Thanks from the complete STOWA Team !

Jörg Schauer

jj, zial nestihol som :crying_anim:

Dear Vladimir,

yesterday we have had a lot of problems witht the server.

We are sorry.

The serie is now sold out in 51 Minutes.

The reason to register again was that we actualy installed this new booking system - it did not exist before.

The Sever nearly crashed.

I am sorry.

We hope to see you in one of our coming special series !

Best regards

Jörg Schauer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si to nemyslím a mám v plánu si je (někdy) koupit. S obvodem mého zápěstí 18 cm by hodinky s větším průměrem vypadaly dost komicky.

Nechci Ti nic vnucovat, ale pro ilustraci přikládám, jak vypadají hodinky 48mm (sklíčko úctyhodných 42mm!) na ruce s obvodem 16cm.

Pro některé příležitosti to prostě jde naprosto v pohodě. A komicky vypadám i bez hodinek.

post-1893-1225549065.jpg

post-1893-1225549075.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás přátelé. Dovolil bych si Vás poprosit o radu. Rád bych sehnal na Pilot Chronograph od IWC nějaký správně pilotní řemen s cvočkama. Něco se ve mě zlomilo a najednou se mi to začíná líbit a rád bych to vyzkoušel.

Představoval bych si něco takového:

3717x3-1.jpg

339.jpg

Velikost by měla být 21 nebo 22mm, barva černá nebo hnědá...s prošitim i bez. Nemáte nějaký typ?

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás přátelé. Dovolil bych si Vás poprosit o radu. Rád bych sehnal na Pilot Chronograph od IWC nějaký správně pilotní řemen s cvočkama. Něco se ve mě zlomilo a najednou se mi to začíná líbit a rád bych to vyzkoušel.

Představoval bych si něco takového:

Velikost by měla být 21 nebo 22mm, barva černá nebo hnědá...s prošitim i bez. Nemáte nějaký typ?

A požaduješ, aby to byl pravý aligátor nebo krokodýl a ke sponě zúžený, aby se dala nasadit origo spona? Kolik mm u spony?

Jestli to může být hovězina apod., díval ses na řemeny Steinhart? (např. Kubson: http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=309).

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

to lib:

Děkuju moc!! Ten vypadá skvěle!

Asi by bylo lepší, kdyby se na něj vešla orignál spona. Jsem na to docela úchylnej. Ale tenhle se mi moc líbí! Možná bych to přežil.

Ideálně bych potřeboval 21/18 nebo 22/18mm řemen.

Odkaz ke komentáři

to lib:

Asi by bylo lepší, kdyby se na něj vešla orignál spona. Jsem na to docela úchylnej. Ale tenhle se mi moc líbí! Možná bych to přežil.

Asi si budeš muset vybrat buď původní sponu, nebo cvoky. Na kombinaci 21/18 nebo 22/18 společně se cvoky jsem nikdy nenarazil.

Ještě zbývá obrátit se přímo na IWC nebo na Simona.

Odkaz ke komentáři

to lib:

Tady je hnědý 22/20 - takže origo sponu tam taky nedáš, (tady je černý), ale ten u kubsona se mi zdá asi hezčí.

Odkaz ke komentáři

Díky!

...já bych se přes tu kapsu praštil jen tak zlehka. Ani bych to možná nenazýval praštěnim...spíš poklepem. Takže tohle je pro mě trochu divoká částka, když uvážím, že mi jde jen o vyzkoušení. Hold budu muset oželet origo sponu a zkusit zakoupit nějaký řemen od Kubsona. Problém ale vidím v tom, že si absolutně nedokážu vybrat. Je jich tam víc, co by se mi líbilo..hold to chce vyzkoušet..

Upraveno uživatelem Pafelik
Odkaz ke komentáři

Tak jsem objednal u Kubsona, ale zatím nejsou, takže musím počkat. A abych si zkrátil to čekání ...

... nevíte jak si nechat poslat řemen od Stowa, když v nabídce zemí není naše otčina? Máte nějaké zkušenosti či rady?

Díky

vzhledem k tomu, ze me vyse uvedene hodinky jsem objednaval primo od J.Schauera, tak mohu potvrdit, ze v objednavce neni problem, patrne jsi akorat nebyl ve spravne nabidce online shopu

na uvodni strance www.stowa.de poklepej na vlajecku EU, pri objednavce v online shopu a naslednych volbach v nakupnim kosiku uz budes mit i nasi krasnou zemi :cool02:

cena tusim 20 ecek

mohu potvrdit, ze reminek je velmi prijemny :)

Upraveno uživatelem MarTekK
Odkaz ke komentáři

Fakt by mi prosím nikdo nepomohl?

Obávám se, že bez nápisů a loga fakt nic levnějšího neseženeš. Myslim, že Steinharty jsou nejlepší volba, nebo třeba

http://www.leteckehodinky.cz/zbozi.php?zob...amp;r3=&r4= , ale jsou taky s nápisem a ještě s datumkou. :rolleyes:

Upraveno uživatelem grippo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...