Frantik Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 (upraveno) Takze Breitling Montbrillant Olympus + Panerai je shit a prava kvalita je Prim Pavouk? Jedine co tak zhruba odpovida bude cena, takze palec dolu! Podle me to tak neni, asi bych si netroufal tyhle znacky srovnavat. Ale oblekovky Prim (Diplomat, Pavouk) a napriklad DeVille klidně Upraveno 23. září 2008 uživatelem Frantik
Varadero Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Takze Breitling Montbrillant Olympus + Panerai je shit a prava kvalita je Prim Pavouk? Jedine co tak zhruba odpovida bude cena, takze palec dolu! Nedavno jsem videl customized PRIM Diplomat a hned me zaujaly. I kdyz jsem elev mezi vami znalci, tak musim rict, ze maji vice originality nez mnohe Brajtle, ktere si kupuje spousta typku, kteri chteji jen ukazat, ze na to maji. Samozrejme se nechci dotknout nikoho, kteri si je kupuji napriklad s praktickych duvodu nebo z lasky k znacce.
koblih69 Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Nedavno jsem videl customized PRIM Diplomat a hned me zaujaly. I kdyz jsem elev mezi vami znalci, tak musim rict, ze maji vice originality nez mnohe Brajtle, ktere si kupuje spousta typku, kteri chteji jen ukazat, ze na to maji. Samozrejme se nechci dotknout nikoho, kteri si je kupuji napriklad s praktickych duvodu nebo z lasky k znacce. Ehm jenom tak trochu nevím jeslti nejde o bezdůvodné nadšení, nepopírám, že vypadají slušně ( myslím prim Pavouk, ne Diplomat ), ale ať si hrají na co chtějí pořád je to jenom okresní přebor byť s nadšenými fanoušky...
miris Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 V tom případě doporučuji nastavit jako tapetu. No tak zas moc ne, abych si tam nedal něco lepšího..
Jaem Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Podle me to tak neni, asi bych si netroufal tyhle znacky srovnavat. Ale oblekovky Prim (Diplomat, Pavouk) a napriklad DeVille klidně uz som to raz skusil - http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=181019
HB63 Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Ahoj všem. Původně jsem tady tenhle dotaz ani nechtěl dávat (protože jich tady je jeko much), ale potom jsem stejně neodolal. Ale co co mi jde. Po nějaké době se mi povedlo přesvědčit mou drahou polovičku, že už je čas si koupit nějaké hodinky - ty předposlední byly Breitling SuperOcean. Poslední jsou jen takový designový kousek za pár euro (Ingersoll). Mám vybrané už nějakou dobu Breitling Montbrillant Olympus bratru za nějakých cca 110tis.Kč. No jenže jsem si teď vyzkoušel Panerai a byly taký mooooooc hezký. No a teď babo raď...nebo spíš chronomagové. Zkuste mi prosím poradit, případně dát nějaké další tipy na pěkné hodinky do cca ceny 110tis. Kč případně např. na dvoje které by se vešly do tohoto max. stropu. Nepotřebuji vyložené oblekovky např. Omega De Ville apod. Já nosím k obleku i SuperOceany i vyložené oblekovky (např. Ganty, příp. Citizen) - prostě podle toho jakou mám zrovna náladu. Už teď děkuji za Vaše tipy. Hodinek není nikdy dost!
Onisan Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Tak pavouky bych nebral... Za ty prachy může být spousta velmi pěkných hodinek se kterými člověk může sekat patky :) Nad Primkama tady bude vždycky většina lidí v ČR ohrnovat nos...
spiderer Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Podle me to tak neni, asi bych si netroufal tyhle znacky srovnavat. Ale oblekovky Prim (Diplomat, Pavouk) a napriklad DeVille klidně Ja prave taky ne, me spis prekvapila ta reakce od clena, ze ten vyber co byl puvodne (Becka + PAM) jsou shit s Etou a nabidka pavouku jako skvostu, ktery je nahradi.. jedna se samozrejme o hodinky natolik odlisne Napr Panerai a Prim Pavouk, ze nejdou srovnavat snad v nicem Nebylo to ani odsouzeni Primek ani plamenna obhajoba B+OP pouze takovy povzdych nad tim prekvapivym verdiktem
spiderer Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Nedavno jsem videl customized PRIM Diplomat a hned me zaujaly. I kdyz jsem elev mezi vami znalci, tak musim rict, ze maji vice originality nez mnohe Brajtle, ktere si kupuje spousta typku, kteri chteji jen ukazat, ze na to maji. Samozrejme se nechci dotknout nikoho, kteri si je kupuji napriklad s praktickych duvodu nebo z lasky k znacce. Viz reakce na Frantika - bylo to mysleno jinak Primky jsou fajn, B a OP taky - ja bych si v cene 100k+ CZK rozhodne Primky nekoupil, to vim nabeton
skalis Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 cernysip: Docela (a zbytecne) silna slova. Rozhodne bych se o techto hodinkach neodvazil rict, ze to je shit, a to ani v nadsazce. Co ale musim priznat je, ze Pavouk jsou krasne hodinky. Videl jsem (a mel na ruce) svetlou verzi a v realu jsou mnohem hezci nez na fotkach. Taky jsem podle fotek ohrnoval nos nad tim logem, jehoz podklad rusi vzor ciselniku, ale v realu to je ok. Doporucuji videt na vlastni oci. Opravdu pekne hodinky. A srovnani s OP je spis vtip, kazde jsou uplne jine, tudiz jakekoliv srovnani je vec vkusu kazdeho cloveka. Zadne objektivni meritko aplikovat nelze...
Kapo Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 to Jaem - odstraň toho brouka z tvého avataru, málem jsem rozbil monitor
MartinP Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Nedavno jsem videl customized PRIM Diplomat a hned me zaujaly. I kdyz jsem elev mezi vami znalci, tak musim rict, ze maji vice originality nez mnohe Brajtle, ktere si kupuje spousta typku, kteri chteji jen ukazat, ze na to maji. Samozrejme se nechci dotknout nikoho, kteri si je kupuji napriklad s praktickych duvodu nebo z lasky k znacce. No PRIM Diplomat jsou fajn, ale moc oblekovky a já chci spíš něco co si můžu vzít k obleku a zároveň i k džínům. S PRIMek se mi ještě líbí Orlíky. Ty jsou pěkné. A jen ujištění - Breitlingy se nekupuji proto abych ukázal, že na to mám. Já mám pro Breitlingy slabost. A jinak spoustě lidí to stejně nic neřekne - pokud bych je chtěl ohromit tak si koupím asi Omegy (ty zná snad úplně každý) anebo nějaké zlaté "cibule".
PhoeniX Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 No PRIM Diplomat jsou fajn, ale moc oblekovky a já chci spíš něco co si můžu vzít k obleku a zároveň i k džínům. S PRIMek se mi ještě líbí Orlíky. Ty jsou pěkné. A jen ujištění - Breitlingy se nekupuji proto abych ukázal, že na to mám. Já mám pro Breitlingy slabost. A jinak spoustě lidí to stejně nic neřekne - pokud bych je chtěl ohromit tak si koupím asi Omegy (ty zná snad úplně každý) anebo nějaké zlaté "cibule". Za sebe - vem béčka. Proč? Víc muziky. Ale je to jen můj subjektivní dojem.
midloch Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Za mě ber Big B, být v klubu nás profesionálů a milovníků pořádných chlapáckých hodinek je opravdu povznášející pocit
Viktor Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Za mě ber Big B, být v klubu nás profesionálů a milovníků pořádných chlapáckých hodinek je opravdu povznášející pocit Jo, jo, jste fajn parta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartinP Odesláno 24. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Za mě ber Big B, být v klubu nás profesionálů a milovníků pořádných chlapáckých hodinek je opravdu povznášející pocit Midlochu už jedny B mám - SuperOceany a taky proto uvažuji o dalších B. Jsem s nimi naprosto opakuji pro nepříznivce značky Breitling naprosto spokojen.
farářskej Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Jaká je u nás cena těch fifty fathomů? Čtvrt mega... myslím, že přesněji to bylo nějak jako 246 000.
B.F.G. Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Docela pěkná diskuze o vtipu, pak neméně plodná diskuze o ještě větším vtipu (srovnvání BlancpaiN s Prim, muehehe, fakt dost dobré). A teď k věci: Pravda, trochu jiný model: http://cgi.ebay.com/NEW-Blancpain-Fifty-Fa...oQQcmdZViewItem Jiné dospělé hodinky (Katka): http://cgi.ebay.com/NEW-Arnold-Son-Navigat...1742.m153.l1262
MartinP Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2008 (upraveno) Docela pěkná diskuze o vtipu, pak neméně plodná diskuze o ještě větším vtipu (srovnvání BlancpaiN s Prim, muehehe, fakt dost dobré). A teď k věci: Pravda, trochu jiný model: http://cgi.ebay.com/NEW-Blancpain-Fifty-Fa...oQQcmdZViewItem Jiné dospělé hodinky (Katka): http://cgi.ebay.com/NEW-Arnold-Son-Navigat...1742.m153.l1262 B.F.G. dík za tip. Katka není vůbec špatná. A teď ještě nějakou Lenku. Dají se ty Arnold&Son vidět někde v Praze? Upraveno 26. září 2008 uživatelem MartinP
Conrad Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Rozhovor dvou kamarádů: "Co by sis vybral? Jednou přefiknout Katku, nebo dvakrát Petru?" "Nóóó..., Katka je Katka, ale dvakrát je dvakrát..." Já bych raději Katku, byť jen jednou. Chci tím říct to, že bych zvolil raději jedny kvalitní hodinky. Kousků už máš doma docela dost, stejně je máš asi problém unosit, takže už bych nezvyšoval kvantitu, ale spíše kvalitu. (Ale jinak je pravda, že dvakrát je dvakrát ) Kdo se bojí s... v síni ,Katku a 2x
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se