Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky

Klotzman

Doporučené příspěvky

Casio, Suunto, Timex... co taky jinýho.::)

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...no, možná že už tu něco z toho bylo...

Odkaz ke komentáři

Dneska, 11.11., je den veteránů. Zavítal jsem proto pod Vítkov, do voj. muzea a i když to nemám nafoceno, byly tam jedny moc pěkné hodinky gen. Eliáše.

Asi znáte, předseda vlády za okupace, následně Němci popravený hrdina odboje. Tak ten Eliáš měl full gold swiss chrona "Universal". V r. 1942 (či před tím) slušný chrono počin...

Jo, muzeum je zdarma, tak kdo je fanda do militárií nebo alespoň vlastenec, může za dlouhých hnusných dní podzimu / zimy vyrazit.

Odkaz ke komentáři

Dneska, 11.11., je den veteránů. Zavítal jsem proto pod Vítkov, do voj. muzea a i když to nemám nafoceno, byly tam jedny moc pěkné hodinky gen. Eliáše.

Asi znáte, předseda vlády za okupace, následně Němci popravený hrdina odboje. Tak ten Eliáš měl full gold swiss chrona "Universal". V r. 1942 (či před tím) slušný chrono počin...

Jo, muzeum je zdarma, tak kdo je fanda do militárií nebo alespoň vlastenec, může za dlouhých hnusných dní podzimu / zimy vyrazit.

dej ty fotky 

http://www.codyprint.cz/obrana/vice_elias.html

http://www.galerie-ne.cz/profily/detail/id/32/alois-elias-boj-na-zdrzenou

trochu infa, více infa, více úcty.  :notworthy:

**

Odkaz ke komentáři

:frusty:  No a co? Pro mě podstatný bylo, co dohodnul dál s Nixonem......, proto si tu dnes můžeme psát o hodinkách.

Mimoto prošel za války z Ruska východní frontu až k nám na Vysočinu. Byl to politik a voják jakých bylo v historii již mraky, přišel a odešel, nadělal škody nám i jiným, ale to už je dnes minulost.  Dnes je úplně jiná vojensko politická situace a doba než tehdejší handrkování v šedesátých letech o to, kde budou mít rusáci velitelství Střed.

Já chápu antipatické pocity k této osobě, ale to už je minulost. Měl  jsem kdysi podobné pocity jako naznačuješ, ale od roku 1982 je to pro mne mrtvá osoba stojící jen za prostudování jeho osobního a lidského vývoje. Jedině tak se dá poučit  pokud jde o Rusáky, s některými jinými lidmi a národy je to ještě horší.

**

Bon.  :cheers:

Ale měl jsem dát spíše foto s JFK nebo LBJ ti za války bojovali takéa jak se patří, s Japonci, ale pohříchu není foto s hodinkami....

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...