grakij Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Nedávno mi jeden člověk tvrdil, že Nordmann-viz. moje vlakno o DH Phenix musel mít jako letec chronografy... což je samozřejmě blbost a potvrzuje to třeba i tato fotografie jiného esa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Zajímalo by mě, jak velkou realnou účinnost mají ty "pytle" na helmách co používá IDF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Spodni vyuzití chápu, ale ten šmoula nahore?? Nenapada me jedina vec ani situace, kdy tento pytel vyuzit...pokud teda nenosi celtu nebo goretexovy obal na spacak na hlave :-D:-DJedina situace kde by to mohl vyuzit je maskovani venku....a pouzival to k naruseni siluety postavy, ale to se da vyresit jinym zpusobem a hlavne ne v budove .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Třeba je to Rastafarian a open type helmu a maskuje si dredy :-D Upraveno 26. března 2014 uživatelem mr.BSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Víc fotek z Krymu prosím, možná i Amfibie nebo Komandirskije uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Pilot australského naámořnictva při pátrání po troskách malajského Boeingu 777 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 ty "pytle" jsou tzv. Mitznefet. Slouží k rozbití siluety helem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ty "pytle" jsou tzv. Mitznefet. Slouží k rozbití siluety helemTak to jsem odhadnul spravne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 K čemu jsou jsem věděl, ale ukázka jak to zabírá by se šikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) zdroj: wikipedia.org Pvt. Clarence C. Ware, 438 W. 15th St., San Pedro, Calif., gives a last second touch to Pvt. Charles R. Plaudo, 210 N. James, Minneapolis, Minn., make-up patterned after the American Indians. Somewhere in England. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Hradní stráž Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=domaci&c=A140423_213214_domaci_ert&foto=ERT52bf25_165650_4118465.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Norové Švédsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Suunto Core steel steel ....v Afghanistánu kamos, co bol v afgosi skoro rok na us zakladni, tak mi hovoril, ze amici maju vacsinou suunta alebo cierne marathon/traser typy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 kamos, co bol v afgosi skoro rok na us zakladni, tak mi hovoril, ze amici maju vacsinou suunta alebo cierne marathon/traser typyJá na amících viděl pouze timex a g-shock .... suunto tam bylo jako šafránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Já na amících viděl pouze timex a g-shock .... suunto tam bylo jako šafránu FOB Shank v Logaru ... zrejme slusny oddil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aqua Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 IDF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1er Régiment de Parachutistes d'Infanterie de Marine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Parádní plembáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se