Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky

Klotzman

Doporučené příspěvky

Nedávno mi jeden člověk tvrdil, že Nordmann-viz. moje vlakno o DH Phenix musel mít jako letec chronografy...

což je samozřejmě blbost a potvrzuje to třeba i tato fotografie jiného esa :eek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Spodni vyuzití chápu, ale ten šmoula nahore?? Nenapada me jedina vec ani situace, kdy tento pytel vyuzit...pokud teda nenosi celtu nebo goretexovy obal na spacak na hlave :-D:-D

Jedina situace kde by to mohl vyuzit je maskovani venku....a pouzival to k naruseni siluety postavy, ale to se da vyresit jinym zpusobem a hlavne ne v budove ....

Odkaz ke komentáři

zdroj: wikipedia.org

Pvt. Clarence C. Ware, 438 W. 15th St., San Pedro, Calif., gives a last second touch to Pvt. Charles R. Plaudo, 210 N. James, Minneapolis, Minn., make-up patterned after the American Indians. Somewhere in England.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

kamos, co bol v afgosi skoro rok na us zakladni, tak mi hovoril, ze amici maju vacsinou suunta alebo cierne marathon/traser typy

Já na amících viděl pouze timex a g-shock .... suunto tam bylo jako šafránu

Odkaz ke komentáři

IDF

1er Régiment de Parachutistes d'Infanterie de Marine

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...