MichalSVK Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 Ak by sa niekto chcel na Vianoce odmenit, rad prenecham prvotnu obiednavku v osialy na Moonshine gold Moonwatche, su aktualne dostupne pre mna vo Viedni, prenecham ak niekomu urobia radost. Napis spravu. Aktualne ale len na vyber z tychto troch (a novy cennik je zalostne vysoky):
tomato Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Jinak jsem zaregistroval v komentářích na instagramu od Robert-Jana Broera že nově vyráběné Moonwatche už mají ručně nastavitelnou sponu.
MichalSVK Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2023 Tieto zlate maju urcite. Hovoris aj o ocelovych modeloch?
tomato Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 V 8. 1. 2023 v 13:35, MichalSVK napsal: Tieto zlate maju urcite. Hovoris aj o ocelovych modeloch? Přesně, ocelové modely… i jak teď psal Beer.
MichalSVK Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 Cool Skoda ze Retail Price Omega ustrelila do inych vysin
Jerryl Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2023 Sakryš to tam tu fajnovou sponu nemohli dát rovnou? Samotná bude stát určitě nesmysl, jak je zvykem.
MichalSVK Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 před 11 hodinami, Jerryl napsal: Sakryš to tam tu fajnovou sponu nemohli dát rovnou? Samotná bude stát určitě nesmysl, jak je zvykem. Samotna stoji okolo 300-400€
FrantisekKlm Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 Nepoptával někdo z vás samotnou origo gumu se sponou z Moonshine? Přemýšlím, že bych dokoupil pro svoje 3861, ale už teď se bojím, s jakou cenou se v AD vytasí.
tomato Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 V 11. 1. 2023 v 22:53, FrantisekKlm napsal: Nepoptával někdo z vás samotnou origo gumu se sponou z Moonshine? Přemýšlím, že bych dokoupil pro svoje 3861, ale už teď se bojím, s jakou cenou se v AD vytasí. Jo. chtěl jsem to loni kupovat... ale bylo na ně ještě brzo a nebyli schopni to objednat. Pak jsem se na to už vykašlal... Už jenom samotná ocelová Omega překlápěčka stála něco kolem 10k a teď ta premium guma k tomu. To bude solidní ranec.
FrantisekKlm Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 před 11 minutami, tomato napsal: Jo. chtěl jsem to loni kupovat... ale bylo na ně ještě brzo a nebyli schopni to objednat. Pak jsem se na to už vykašlal... Už jenom samotná ocelová Omega překlápěčka stála něco kolem 10k a teď ta premium guma k tomu. To bude solidní ranec. Moc díky za reakci a info, čímž se i origo gumy a spony dobrovolně vzdávám
EpsteinBarr Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 Asi blby dotaz - tah na moonoch je asi jediny, ktory si neviem dostelovat na ruku. Bud je to volne, alebo zase prilis utiahnute. Existuju nejake poldieliky, alebo nieco podobne u Omega? Mam tiez uncleseiko, no ale radsej by som nosil originalny tah. Aj ked sedi suprovo. Ale ten "jazycek" na zatvaranie spony sa mi stale "vybeha", ze spona sa otvori uz pri letmom zadrheli s koselou/mikinou. A mam pocit, ze ak ho este raz trosku zahnem, tak uz snad odpadne.
Axel Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 před 21 minutami, EpsteinBarr napsal: Asi blby dotaz - tah na moonoch je asi jediny, ktory si neviem dostelovat na ruku. Bud je to volne, alebo zase prilis utiahnute. Existuju nejake poldieliky, alebo nieco podobne u Omega? Mam tiez uncleseiko, no ale radsej by som nosil originalny tah. Aj ked sedi suprovo. Ale ten "jazycek" na zatvaranie spony sa mi stale "vybeha", ze spona sa otvori uz pri letmom zadrheli s koselou/mikinou. A mam pocit, ze ak ho este raz trosku zahnem, tak uz snad odpadne. Když jsem potřeboval zregulovat zapínání spony, tak jsem na ten "jazýček" vůbec nechytal, ale tlakem lehce přihnul jednu z lamel spony.. Dle tohoto obrázku, třeba to pomůže
Jerryl Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 Popisované přiohýbání jsem již praktikoval, ale u plechových dílů. Moony to maji z festovní oceli a ta se jen tak neohne. Hlavně si myslím, že je to vhodné na přispůsobení spony tvaru ruky, ale ne obvodu.
Seamaster Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 (upraveno) Myslim ze Eppstein hovori o UncleSeiko plechovym tahu...uznavam, ze ten myslenkovy trysk neni snadne rozklicovat @EpsteinBarrJinak na svy tahy Omega puldilky delavala a ted jsou i spony s mikroregulaci, jen nevim o jakym tahu mluvis Upraveno 13. ledna 2023 uživatelem Seamaster
EpsteinBarr Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 Napisal som to ako talian ale @Seamaster to rozklicoval spravne. - original tah omega nedokazem vhodne nastavit - jazycek na spone na UncleSeiko tahu som bol nuteny "upravit" kombinackami, kedze sa spona velmi lahko otvara - riesim pripadny nakup novej original spony omega s mikroregulaciou (teda, premyslam nad tym)
Jerryl Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2023 Jo ták. UncleSeiko mám taky - 1479- spona drží jak přibitá, vždycky, když ji rozepínám, tak mám pocit, že si dřív strhnu nehet, než se pustí mrcha. Ale obecně by se pojistka hodila.
Návštěvník dabelM Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2023 Zde jsou aktuální informace k úpravě spony na nových Speedmasterech : https://www.fratellowatches.com/updated-bracelet-for-the-omega-speedmaster-professional-3861/
Peta-Biker Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2023 Od 1.2 Omega Moony hesalit 179, safír 205 400,-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se