tomato Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 20:15, Campino napsal: @EpsteinBarrpravdu ty máš že v 2020 sa dali SMP kúpiť za 3,7 ale retail bol 4,8rovnako Moony so “starým” kalibrom boli v 2020 RP za 5,5 ale s prichodom nového razom cena poskočila o25% na, ako píšeš RP 6,9 a dali sa kúpiť za 6,1. Akurát vtedy ak ti AD nedal zľavu min. 15% tak si sa otočil na pätednes je žiaľ, ako píše @Vortex-Tempussituácia doametrálne odlišná a ak ti dá AD 10% odchádzaš rozradostený čiže jediné východisko je také, ak sa ti cena nepáči, nekupuj to …akurát ak niekto nekúpil v “dobrých časoch” môže mu to dnes byť ľúto V 22-2-2022 jsem koupil jsem 3861 SMP u dealera z plnou retail cenu, tak nějak jsem si říkal že to datum má hezkou symboliku - zvlášť když to bylo úterý. O slevě se ale nechtěli bavit, vydyndal jsem si od nich čepku a lupu. Zanedlouho poté zvyšovali cenu, a pak ještě několikrát. Teď si zpětně říkám, že to nebyl špatný kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 15 hodinami, tomato napsal: V 22-2-2022 jsem koupil jsem 3861 SMP u dealera z plnou retail cenu, tak nějak jsem si říkal že to datum má hezkou symboliku - zvlášť když to bylo úterý. O slevě se ale nechtěli bavit, vydyndal jsem si od nich čepku a lupu. Zanedlouho poté zvyšovali cenu, a pak ještě několikrát. Teď si zpětně říkám, že to nebyl špatný kauf. tak ceny len porastú...a z tohto pohľadu to zlý kauf nebol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Tušíte někdo na kolik vyjde ta nová spona na Moony s mikroregulací? Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 @Fade 6.300,- v DEALu označení dílu: 117Z017553 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 @ABCDE díkes! Jsem tajně doufal, že by to mohlo být levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Novinka, hnedy cifer. Nezmysel cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Hlavne s tymi ciganskymi diamantami na lunete... Vrchol nevkusu. Toto mal byt gucci, alebo louis vuitton... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 To je teda nesmyslale prostě women segment teď diktuje.. Já sem zvědavej na nový Apolla.. modrá keramika by byla boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Mně to příjde šílený a zbytečný. To, že to působí komediantsky nevkusně jsme tu už řešili, ale myslím, že i většina ženských ocení víc hodinky od nějaké luxusní módní značky a stojí to zlomek tohoto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 V 16. 1. 2024 v 9:17, tikzot napsal: Já sem zvědavej na nový Apolla.. modrá keramika by byla boží Černá keramika jako u minulé verze Pásek guma (byla kůže), spona titanová (byla keramická) a údajně překlápěcí (byla trnová). Nápis TACHYMÉTRE na lunetě už bohužel není žlutě. Upgrade strojku a malé sekundovky, ale taky pořádný "upgrade" ceny Jiných změn jsem si nevšiml. https://monochrome-watches.com/2024-updated-omega-speedmaster-dark-side-of-the-moon-apollo-8-co-axial-master-chronometer-chronograph-31092445001001-introducing-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4ch3c Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Dobrý den, hodinky jsem pořídil zde na foru a po roce a něco nošení, nenošení jsem ve chvilce volna pozoroval průhled na strojek a všiml jsem si pod dýnkem nějaké nečistoty. Za mého vlastnictví hodinky nebyly nikde na servisu a předpokládám, že předchozí majitel také servis neřešil (v době koupě měly hodinky cca 1 rok). Mohlo by to být např. mazivo? Nejde to líp nafotit a je to "přilepené" na sklo. Je to řešitelné v rámci záruky?? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Na opravy je tady zvlastni sekce, nicmene asi bych se zeptal clena Onyx Jihlava, jestli to pokryva zaruka. Pokud je to vazne jen mazivo, je to otazka par minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 před 15 hodinami, r4ch3c napsal: Dobrý den, hodinky jsem pořídil zde na foru a po roce a něco nošení, nenošení jsem ve chvilce volna pozoroval průhled na strojek a všiml jsem si pod dýnkem nějaké nečistoty. Za mého vlastnictví hodinky nebyly nikde na servisu a předpokládám, že předchozí majitel také servis neřešil (v době koupě měly hodinky cca 1 rok). Mohlo by to být např. mazivo? Nejde to líp nafotit a je to "přilepené" na sklo. Je to řešitelné v rámci záruky?? Děkuji Ať je to cokoliv, já bych to tam mít nechtěl. I kdyby to nebylo nic, co by ty hodinky nějak limitovalo, dost by mne to dráždilo... Podle spony a tahu jde nejspíš o nový model, takže v záruce zřejmě jsou, myslím, že s tím v servisu nebudeš mít problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 před 16 hodinami, r4ch3c napsal: Dobrý den, hodinky jsem pořídil zde na foru a po roce a něco nošení, nenošení jsem ve chvilce volna pozoroval průhled na strojek a všiml jsem si pod dýnkem nějaké nečistoty. Za mého vlastnictví hodinky nebyly nikde na servisu a předpokládám, že předchozí majitel také servis neřešil (v době koupě měly hodinky cca 1 rok). Mohlo by to být např. mazivo? Nejde to líp nafotit a je to "přilepené" na sklo. Je to řešitelné v rámci záruky?? Děkuji Měl jsem takové bílé smítko u Breitligů, za pár měsíců od koupi se zkrátka objevilo na ciferníku. V rámci záruky mi ho bez problémů vytáhli a hodinky i seřídili. Tak snad to funguje i u Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4ch3c Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Děkuju za reakce. Mám z toho docela bobky, aby to náhodou nespadlo do strojku a nebyl malér na světě. S hodinkama se teď bojím vůbec pohnout Spojím se s panem Kalivodou z Onyxu. Díky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Je libo upgrade ? www.spiralwinderwatchparts.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 (upraveno) Že by Speedmastery s bílým ciferníkem? Dozvíme se 05.03.2024. Upraveno 3. března 2024 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Zítra uvidíme co se ukáže a jakou na ně dají cenovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Alasky se vrati v ramci nejake nabudene limitky - Speedy Tuesday No. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Alasky se vrati v ramci nejake nabudene limitky - Speedy Tuesday No. 3 Ja myslim, ze Robert-Jan Broer nekde psal, ze ST No. 3 v dohledne dobe nebudou, ze se na to Omega netvari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se