Frostie Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Z toho, jestli se neco nestalo strojku, jsem mel nejvetsi strach. Presnost je ale v pohode a hodinky slapou, jak maji, takze predpokladam ze pripadna zavada uz by se projevia. Jedine, cim si nejsem jisty a co mi dela trochu starost, jestli se nahodou nejak nepohl datovy venec. Vlastne ani nevim, jestli se to vubec muze po padu hodinek stat. Zda se mi ale, ze nesedi tak presne v tom datovym ramecku, jak pred tim. Samozrejme vim, ze orienty s tema licujicima datumama maji problem, takze si rikam, jestli nahodou zbytecne neplasim a jenom se mi to nezda, protoze uplne presny to nebylo ani pred tim. tak tomu u automatů nelze věřit, že se závada po pádu už projevila. Kromě toho, že ti gratuluji k tomu, že to fyzicky přežily zdá se bez ztráty kytičky, bych ti doporučil pečlivé cca 14 denní sledování přesnosti a odchylky jejich chodu. Poté samozřejmě se může stát, že tento bude nutno lehce doregulovat. Pokud ne, tak to potom dvojnásobná gratulace!
vraby Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Orienty saturation 25s do míunusu za týden,sumo mi to dělalo za 3 dny.
Frostie Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Orienty saturation 25s do míunusu za týden,sumo mi to dělalo za 3 dny.tak to není vůbec špatný!
vraby Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 tak to není vůbec špatný!Orienty jsou tu hóódně nedoceněný
neferirkare Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Konkretne u tech saturation je to bomba... Korunka se krasne a presne sroubuje, je masivni, clovek z ni nema strach. Luneta me taky dostala... Vraby ma naprostou pravdu.
Frostie Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Orienty jsou tu hóódně nedoceněnýjak u koho, já jsem byl s pepsinami spokojen, přesnost -4 sec za den, po odložení dýnkem dolu se to rovnalo na 0. Ale jen do doby, než uletěl rotor u 46943...
Frostie Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Neuletel jen takto ne. Už jsem to tu vysvětloval, při cestě teréňákem v mongolské poušti jsme nadskočili, rotor se roztočil, až uletěl...
siwi Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 ...a já jsem s pepsinami spokojen nyní. Jsou to hodinky, které za svou cenu nabízejí víc, než by člověk čekal. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Orienty jsou tu hóódně nedoceněný Souhlas, moje Ray jsou jedny z nejlepších hodinek, co jsem zatím poznal. Škoda, že nedělají nějakou dražší verzi. Uvažoval jsem o té z DE, kde mají safír s AR a lepší lumi, ale ten příplatek za to nestojí. Navíc nejvíc mi vadí plechové koncovky tahu, sehnat plné, tak by to hodinky posunulo a lvl výš.
neferirkare Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Zdravím... Nemáte někdo představu, zda je tubus korunky u Orient Pro Saturation šroubovací jako např. u Rolexů, nebo zda je tam nalisovaný? Děkuji za odpovědi... :-)
neferirkare Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tak jsem psal do Orientu a tam potvrdili, že samotná šachta korunky jde vyměnit, bez nutnosti výměny pouzdra :-)
Fifek Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) jak u koho, já jsem byl s pepsinami spokojen, přesnost -4 sec za den, po odložení dýnkem dolu se to rovnalo na 0. Ale jen do doby, než uletěl rotor u 46943...Orienty jsou tu hóódně nedoceněný Řek bych, že orient stále umí - viz poslední verze limitek. Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem Fifek
zarkow Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Fíha, velmi povedené. Sice laděny více sportovně než OS Standard date, ale i tak bych si je dokázel na ruce představit.
Fifek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Tahle limitka byla rychle rozebraná. Ale existují v černé a modré variantě. Obzvláště ta "modrá je dobrá". Hodim sem pak nějaké foto.
aliento Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Nikde som nenašiel ich označenie ani parametre. Prosím vás, neviete to náhodou niekto?Limitka? Tu sú označené ako novinka http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75952-novinky-orient/
Fifek Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) tady je forum k limitkám s nádhernýma fotkama - tak jsem si půjčoval i já. Cena je něco okolo 1000 USD v přepočtu. označení hodinek je:WZ0081DJ - limitkaWZ0071DJ - modréWZ0081DJ - černé Limitky podle fóra byly rozebrané během chvíle a ten co si je kupoval psal, že když chtěl další, tak mu v obchodě řekli, že byli rádi za to málo co dostali.Jinak limitky už i Orient stáhnul ze svých oficiálních stránek.TADY nedeš další forum.technické údaje - google prznič z japonštiny :-) Pohon: MechanickýKalibr: 40P53Materiál pouzdra: nerezová ocelGlass materiál (tabulka): safírové sklo (SAR povlak)Glass materiál (zadní): křišťálové skloLuminous Light: AnoBand Material: Stainless SteelŠířka pásma: 21 mmSpony: zatlačte trojnásobnému vzorecPřesnost: den rozdíl 25 sekund na více než 15 sekundVodotěsnost: 10 ATMAntimagnetické: jedenŘidičské čas: 40 hodin a víceHmotnost:Tloušťka: 13,7 mmPodélný průměr: 49.9MmPříčný průměr: 41,5 mmDalší funkce: samonavíjecí (Temaki-zuke), funkce výkonová rezerva, s druhé ruky zastavení zařízení, funkce GMT, průhledná zadní, 22 kamenůZáruka: 2 rokyTyp: pánskéDatum vydání: listopad 2014 Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem Fifek
blackhead Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Jsou pekny, to jo, ale mohli byt mensi pri tomto designu.Modré WZ0071DJ v detailu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se