Přejít na obsah

hodinky ORIENT, vase zkusenosti a pripominky :)

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z toho, jestli se neco nestalo strojku, jsem mel nejvetsi strach. Presnost je ale v pohode a hodinky slapou, jak maji, takze predpokladam ze pripadna zavada uz by se projevia. Jedine, cim si nejsem jisty a co mi dela trochu starost, jestli se nahodou nejak nepohl datovy venec. Vlastne ani nevim, jestli se to vubec muze po padu hodinek stat. Zda se mi ale, ze nesedi tak presne v tom datovym ramecku, jak pred tim. Samozrejme vim, ze orienty s tema licujicima datumama maji problem, takze si rikam, jestli nahodou zbytecne neplasim a jenom se mi to nezda, protoze uplne presny to nebylo ani pred tim. 

tak tomu u automatů nelze věřit, že se závada po pádu už projevila. Kromě toho, že ti gratuluji k tomu, že to fyzicky přežily zdá se bez ztráty kytičky, bych ti doporučil pečlivé cca 14 denní sledování přesnosti a odchylky jejich chodu. Poté samozřejmě se může stát, že tento bude nutno lehce doregulovat. Pokud ne, tak to potom dvojnásobná gratulace!

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Orienty saturation 25s do míunusu za týden,sumo mi to dělalo za 3 dny.

tak to není vůbec špatný!

Odesláno

Orienty jsou tu hóódně nedoceněný

jak u koho, já jsem byl s pepsinami spokojen, přesnost -4 sec za den, po odložení dýnkem dolu se to rovnalo na 0. Ale jen do doby, než uletěl rotor u  46943...

Odesláno

Neuletel jen tak

to ne. Už jsem to tu vysvětloval, při cestě teréňákem v mongolské poušti jsme nadskočili, rotor se roztočil, až uletěl...

Odesláno

...a já jsem s pepsinami spokojen nyní. Jsou to hodinky, které za svou cenu nabízejí víc, než by člověk čekal.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Souhlas, moje Ray jsou jedny z nejlepších hodinek, co jsem zatím poznal. Škoda, že nedělají nějakou dražší verzi. Uvažoval jsem o té z DE, kde mají safír s AR  a lepší lumi, ale ten příplatek za to nestojí. Navíc nejvíc mi vadí plechové koncovky tahu, sehnat plné, tak by to hodinky posunulo a lvl výš.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

jak u koho, já jsem byl s pepsinami spokojen, přesnost -4 sec za den, po odložení dýnkem dolu se to rovnalo na 0. Ale jen do doby, než uletěl rotor u  46943...

Řek bych, že orient stále umí - viz poslední verze limitek. 

post-32460-0-76956400-1417034619_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Fifek
Odesláno

Fíha, velmi povedené. Sice laděny více sportovně než OS Standard date, ale i tak bych si je dokázel na ruce představit.

Odesláno

Tahle limitka byla rychle rozebraná. Ale existují v černé a modré variantě. Obzvláště ta "modrá je dobrá". Hodim sem pak nějaké foto.

Odesláno (upraveno)

tady je forum k limitkám s nádhernýma fotkama - tak jsem si půjčoval i já. 

Cena je něco okolo 1000 USD v přepočtu. 

označení hodinek je:

WZ0081DJ - limitka

WZ0071DJ - modré

WZ0081DJ - černé

Limitky podle fóra byly rozebrané během chvíle a ten co si je kupoval psal, že když chtěl další, tak mu v obchodě řekli, že byli rádi za to málo co dostali.

Jinak limitky už i Orient stáhnul ze svých oficiálních stránek.

TADY nedeš další forum.

technické údaje - google prznič z japonštiny :-) 

• Pohon: Mechanický
  • Kalibr: 40P53
  • Materiál pouzdra: nerezová ocel
  • Glass materiál (tabulka): safírové sklo (SAR povlak)
  • Glass materiál (zadní): křišťálové sklo
  • Luminous Light: Ano
  • Band Material: Stainless Steel
  • Šířka pásma: 21 mm
  • Spony: zatlačte trojnásobnému vzorec
  • Přesnost: den rozdíl 25 sekund na více než 15 sekund
  • Vodotěsnost: 10 ATM
  • Antimagnetické: jeden
  • Řidičské čas: 40 hodin a více
  • Hmotnost:
  • Tloušťka: 13,7 mm
  • Podélný průměr: 49.9Mm
  • Příčný průměr: 41,5 mm
  • Další funkce: samonavíjecí (Temaki-zuke), funkce výkonová rezerva, s druhé ruky zastavení zařízení, funkce GMT, průhledná zadní, 22 kamenů
  • Záruka: 2 roky
  • Typ: pánské
  • Datum vydání: listopad 2014
Upraveno uživatelem Fifek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...