Roman-ZA Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 videl som ich este ked davali pre-sale zlavu. vyzeraju velmi fajn. ktory dial si vzal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @HondzaXSakra díky za tip, zrovna mají 20% slevu, na EU store, čímž vyjdou RZE Resolute stejně jako Boldr Venture, a mezi těmi kroužím kolem už nějakou chvíli! Oboje titan, Seiko, safír... Jsem zvědav, až Ti dorazí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @nizkotucnytvaroh @Roman-ZA jsou doma! Objednal jsem model Endeavour v barvě Azure Blue. Naživo vypadají snad ještě o 100 % líp než na fotkách. Velice příjemný odstín a také mne potěšila jemná struktura číselníku, díky které to nevypadá nějak hnusně mdle. Na ruce se nosí velice pohodlně, což je dáno také jejich celkovou hmotností 100g včetně tahu. Zpracování vypadá, že je na vysoké úrovni. Nebo alespoň jsem nenarazil na nic, co by mne trhalo oči, nebo vadilo. Potěší i příjemný detail, kdy výrobce sladil barvu datového věnce s barvou číselníku. Takže pokud zvolíte verzi s ukazatelem data, nemusíte se bát, že by Vám datum hyzdilo jinak fajnové vyvedení číselníku. Balení se také povedlo. Samotné hodinky jsou dodávané v takové koženě vypadající (kůže to ale podle mne nebude) etuji na zip. Uvnitř je šroubováček na zkracování tahu, hadřík na čístění a také kartička. To vše je zabalené do kartonové krabičky. Prvotní dojmy jsou vysoce pozitivní. Dnešní slevu jsem zaznamenal, avšak platí pouze a jen na jednu modelovou řadu (Resolute). Pokud by chtěl někdo jiný model z jejich kolekce, tak může uplatnit kód "tempusx30", díky němuž získá slevu 30 EUR. Připojuji své dvě fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Zajímavé, pěkné a dovedu si představit na živo ještě lepší! Pěkná barva cifru. Z modelové řady bych si asi vybral taky tuto. Ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @HondzaX Vypadají opravdu parádně! Barva prosvětlí ciferník přesto neubírá indexům na eleganci ani čitelnosti, ladí to k sobě prostě! Věřím, že budou dlouho sloužit, nebudou tížit zápěstí i něco vydrží, a ještě přitom zvládnou upoutat Ať slouží, a za kód děkuji, leč mám stejně spadeno právě na model Resolute, jen váhám mezi červeným a stříbrným provedením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @nizkotucnytvaroh Resolute bych bral červený, jakkoli ten stříbrný na fotkách také vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 (upraveno) HondzaX barva ciferníku ti hezky ladí k helmě Upraveno 16. srpna 2021 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @HondzaXTaké se mi líbí víc, ale aktuálně mi cestují Seiko srpd69k1, kde je červené také dost, ale ne takové sunburst parády ! Dám vědět, jak to dopadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 @HondzaX, paradne su, paradne. velmi sa mi pacia na tom textilnom remeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 před 4 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: @HondzaXSakra díky za tip, zrovna mají 20% slevu, na EU store, čímž vyjdou RZE Resolute stejně jako Boldr Venture, a mezi těmi kroužím kolem už nějakou chvíli! Oboje titan, Seiko, safír... Jsem zvědav, až Ti dorazí! kde vidis tu zlavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Mrkni na: https://eu.rzewatches.com/ A v pravém vrchní rohu, je tabulka s kódem: RZEBDAYSALE, slaví výročí či co, takže následující týden platí -20%, ale jak psal kolega, nejspíš jen na model Resolute, jinak uváděl výše zmiňovaný tempusx30 na vše z kolekce -30EUR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 to ano, 20% je na Resolute, Enadavour je bez zlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ano, je to tak, 20% sleva je jen na Resolute. Na vše ostatní lze použít "tempusx30", a to na slevu alespoň 30 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 V 17. 8. 2021 v 14:33, HondzaX napsal: Ano, je to tak, 20% sleva je jen na Resolute. Na vše ostatní lze použít "tempusx30", a to na slevu alespoň 30 EUR Hmm, tak jsem si po několika měsících klidu projel téma "co máte právě na ruce" a je po klidu. Od rána slintám nad stránkama RZE, ten Endeavour bych si dokázal představit jako každodenní otloukánky na vše Jediné co je na prd, že datumovku na 6 (bez rámečku, s krásně sladěným věncem) dělají jen u barev cifru, které bych si (coby konzervativec) nikdy nekoupil (žlutá, oranžová, zelená). Tvůj skousnutelný azurový ji má na 3 a s rámečkem, konzervativná bílá, šedá a modrá jsou jen nodate To zas bude bezesných nocí s přemítáním, co mě bude víc vadit - jestli nodate, nebo zelený cifr místo šedého (který se mi k tomu titanu náramně hodí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Bys byl mozna prekvapeny jak super oranzove hodinky jsou. Chce se toho nebat. Sedy cifernik v titanu zanikne. Oranzovy (nebo barevny) udela hezky kontrast a vynikne oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Datum na hodinkách jenom obtěžuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Já jsem v tomto strašná konzerva, jediné hodinky mám s bílým cifrem (a ty nenosím) a jedny s tmavě modrým až černým, to je můj zatím největší výstřelek Jinak černočerná nuda. Datum mám rád, jsem sklerotik a koukám na něj tak 10x denně, nikdy neudržím kolikátého je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Připomínám poslední den $levy na RZE watches (třeba pošlou hodinky za promo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 tomo moc neverim, ta uvadzajuca cena bola celkom dobra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Stále mne baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se