LovecK Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Fotky nic moc, zase se mi to navíc mázne při uploadu, ale snad lepší jak drátem do oka... PS: za zbytek šprcek sorry, všim sem si až na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Díky za srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 super srovnani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Ja teda skoro nevidim rozdil... jedny jsou cerne... a jedny zelene... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Díky moc za porovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 (upraveno) Díky za dobrou fotosrovnávačku, dovolím si sem přesunout nezodpovězený dotaz z jiného vlákna týkající se právě srovnání starších a nových subů: U nových subů se změnily různé nápisy na cifru, ale co cifr samotný resp. indexy a ručky? Nýže je post na článek ablogtowatch, dle kterého se lehce zmenšily indexy. Mně naopak z v tomto vlákně postovaných srovnávacích fotek připadá, že indexy zůstaly stejné, ale že se změnily proporce ruček, na fotkám mi přijdou mírně širší a delší ??? https://www.ablogtowatch.com/rolex-submariner-124060-watch/ "We see a return to slightly smaller hour markers that pull away from the “maxi dial” look of the previous generation Submariner." Citovat Upraveno 18. prosince 2020 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Ručičky jsou určitě širší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Nejvic me bouchlo do oka rozdil sirku nozek .... jinak to je to samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jubilee-007 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Jsou to za mě podobné hodinky. Stejní musí být službově přece oba AD v Pze. Jeden si nechá ochranu lunety a dá automaticky cestovní pouzdro, druhý ten plastový kroužek vydá, ale pouzdro ne, to přece jen při servisu hodinek. Oba ale nezapomenou zdůraznit, že vše je striktně standardizováno a pod dohledem Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Sám mám zelené, včera jsem měl v ruce ty černé a na fotkách těch rozdílů vnímám subjektivně víc než naživo. Co naopak byl velký rozdíl, byla spona, která mi na novince přijde taková asi až moc velká a subjektivně se mi moc nelíbila, což nemusí korespondovat s pocitem na ruce při nošení, tady naopak zase úzký tah zelených nepovažuju za nějakou bombu, hodinky moc na ruce neseděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Bohuzel nemohu srovnat se starsi verzi, ale nova sedi perfektne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 49 minutami, JamesLurk napsal: Sám mám zelené, včera jsem měl v ruce ty černé a na fotkách těch rozdílů vnímám subjektivně víc než naživo. Co naopak byl velký rozdíl, byla spona, která mi na novince přijde taková asi až moc velká a subjektivně se mi moc nelíbila, což nemusí korespondovat s pocitem na ruce při nošení, tady naopak zase úzký tah zelených nepovažuju za nějakou bombu, hodinky moc na ruce neseděj. A spona, jelikoz jsem neprechazel ze starsich Subu, ale Pelagosu, tak mi zase prijde relativne mala... ale hodinky jsou pocitove mnohem nositelnejsi a pohodlnejsi nez Pelagosy a prekvapilo mne, ze ac jsou ocelove, tak vazi pouze o 8 gramu vice nez titanove Pelagosy. Prominte srovnani s Pelagosama, jen jsem se chtel vyjadrit k te spone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) Na ruce jsou cítit víc jak 116610, ale míň jak Pelagos, ty jsem měl taky, ETA ref25500. Tam mi vadil ten patlatitan co se nalepil na ruku a nepustil, ale to je obecně problem tohoto materiálu. Na fotce 126610 působí obrovské, v reálu to vypadá na zapesti 18-18,5cm fajn. 126610 budou výhodnější pro větší ruku, nebudou tak titěrné jako 116610. Jsem rád za strojek, 70h bude fajn na odložení, ale plán je hodinky používat k jejich účelu jako tooly, včera chytly první šrám sekyrkou na sponě při úpravě vánočního stromku, takže pokřtěný už jsou a jedeme dál... Co se spony týče, tak mi to přijde podobné jako na 116610. Dlouhá, ale větší šířka nevadí, třebas i v porovnání s 116710 nebo 126710. Za mě se ty hodinky vydařily, vyvážené tooly s korektní dodací lhůtou. Jen kdyby je lidi používali k tomu na co byly vyrobeny... Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 @LovecK To jo, stačí si projet nekončící seznam předražených Rolexek na Chrono24, na druhou stranu, sekat sekyrkou asi budu spíš jen do těch Pelagosek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Dotaz. Nové Suby mají vnitřní AR? Podle této landing page mají. Ale z fotek to tak nevypadá. Neviděl jsem je naživo. https://www.rolex.com/watches/submariner.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Prej maj.. ja je na ruce nemel, ale pise se to vsude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Neprijde mi ze by mely, odlesky to hazi na vsechny strany, jestli jo tak ho nevidim, chce to porovnat se staryma vedle sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Mám oboje a zdá se mi, že ho tam vidím Ale vím, že tam má být, takže ho tam možná jenom chci najít... A spodní AR odleskům zas tak moc nepomůže, tím spíš u rovného skla. Upraveno 17. března 2021 uživatelem Tichus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se