Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Spongebob napsal:

Napříč X výběrů tady aťcuž kolem 20 nebo 15.. nikdo nedoporučil tyhle Citizeny:

https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster-Marine-Aqualand-Eco-Drive-Diver-s

To se opravdu nikomu nelibí? Mě třeba berou dost..a na leto by se mi na šnorchling moc líbily.

Mají pěkný řemen. Na mě moc "špičaté" tvary..a baterkáče.

Upraveno uživatelem Benyšák
Odesláno

Nelíbí, ne ne a ještě jednou ne! Teda mají slušnou výbavu, hloubkoměr, alarm, chrono... ale je to dost překombinované a pro nepotápěče je těch funkcí zbytečně moc.

Ale je to subjektivní a pokud je to něčí šálek vody, proč ne.

Odesláno

Vypadají dobře, já bych je ale asi neunosil, na mě jsou už dost extrémní... Ale to je můj problém,... Ať ti dělají radost! 

Odesláno

přikládám čtyřky monstra ( jen na ukázku )...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

jak Štajny moc nemusím tak tyhle jsou fajne :)  Ale našel jsem je v oceli jen v těhle 39mm.... 42mm už jsem našel jen v Titanu. Taky asi super..

Odesláno

Pořád na ruce... Jsem líný fotit, tak alespoň mobilovka. Jinak po necelém týdnu nošení spokojenost. Velikost tak akorát, kápnul jsem na přesný kousek, dělají cca +2s  za 4 dny! Doufám, že už si nijak jinak"nesednou". Jenom jsem zmaten z arabsko-anglických dnů...

Odesláno

A lumi je v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...