Spongebob Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Napříč X výběrů tady aťcuž kolem 20 nebo 15.. nikdo nedoporučil tyhle Citizeny: https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster-Marine-Aqualand-Eco-Drive-Diver-s To se opravdu nikomu nelibí? Mě třeba berou dost..a na leto by se mi na šnorchling moc líbily.
Benyšák Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) před 21 minutami, Spongebob napsal: Napříč X výběrů tady aťcuž kolem 20 nebo 15.. nikdo nedoporučil tyhle Citizeny: https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster-Marine-Aqualand-Eco-Drive-Diver-s To se opravdu nikomu nelibí? Mě třeba berou dost..a na leto by se mi na šnorchling moc líbily. Mají pěkný řemen. Na mě moc "špičaté" tvary..a baterkáče. Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem Benyšák
tombas Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Nelíbí, ne ne a ještě jednou ne! Teda mají slušnou výbavu, hloubkoměr, alarm, chrono... ale je to dost překombinované a pro nepotápěče je těch funkcí zbytečně moc. Ale je to subjektivní a pokud je to něčí šálek vody, proč ne.
Terminator Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2021 Jestli se ti líbí orange monster, tak koukni na Heimdallr. Jsou hodně podobný jak seiko, dobrý zpracování, strojek stejnej a navíc mají safír. https://www.heimdallrwatch.com/store/Pre-Order-Heimdallr-Sharkey-Ocean-Monster-Dive-Watch-p243785083
Kamil.K Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 V 5. 1. 2021 v 20:05, Benyšák napsal: Možná mě ukamenujete, ale vybral jsem toto a tady: https://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/panske/specialni-a-limitovane-edice/hodinky-seiko-srpa83j1-prospex-automatic-diver-padi/ Tak jaks to rozseknul? Máš ty výše uvedené PADI?
Benyšák Odesláno 18. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Ano, mám a nemám. Žena mi je koupila k 45 narozkám a natvrdo je schovala...do 21.01.
Kamil.K Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2021 Gratuluji, taky jsem takto čekal na Ježíška.
Benyšák Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Už jsou na ruce. Vypadají líp než na obrázku. Zítra přihodím nějaké foto.
Kamil.K Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Přihoď, taky jsem o nich dřív uvažoval, ale dal jsem přednost čtyřkovým monstrům.
Benyšák Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 Jedna rychlovka, mobilovka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamil.K Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Vypadají dobře, já bych je ale asi neunosil, na mě jsou už dost extrémní... Ale to je můj problém,... Ať ti dělají radost!
Kamil.K Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 přikládám čtyřky monstra ( jen na ukázku )... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
BoroBoro Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Ahojte. Ma niekto skusenosti "na zivo" so Steinhart Ocean 39 GMT premium 500 Ceramic? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2021 jak Štajny moc nemusím tak tyhle jsou fajne Ale našel jsem je v oceli jen v těhle 39mm.... 42mm už jsem našel jen v Titanu. Taky asi super..
tombas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2021 @Kamil.K Čtyřky monstra jsou parádní, docela univerzální hodinky, ty Benyšákovi PADI už jasně naznačují, že patří pod vodu a nebojí se toho .
Benyšák Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Pořád na ruce... Jsem líný fotit, tak alespoň mobilovka. Jinak po necelém týdnu nošení spokojenost. Velikost tak akorát, kápnul jsem na přesný kousek, dělají cca +2s za 4 dny! Doufám, že už si nijak jinak"nesednou". Jenom jsem zmaten z arabsko-anglických dnů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benyšák Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Tady to je vidět.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benyšák Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 A lumi je v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Na lunetě v té čtyřce a indexu nad ní jsou nějaké kazy v barvě, nebo je to jen nějaký prach?
Benyšák Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Jako v té červené? Tam je to OK.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se