Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, shewcza napsal:

Pebe dal skvělý typ, za ty srpe29 se přimlouvám i já. Chce to vidět na živo, jsou vážně podmanivé. Za chvilku na ně přijde řada i u mě.

Fo z instagramu od uživatele: thatwatchaddict

Nechal jsem to schválně i na screenu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

navíc vyhrály v anketě Ruce&Ručičky 2020 😄

Upraveno uživatelem pebe
  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Co se vám na tom popelníku tak líbí?😜 Pro někoho, kdo už neví, co by koupil a má doma dalších deset kousků, může být.. Tomu bych ještě rozuměl, takový zpestření, hodinky na zombie apokalypsu, na demonstraci, nebo když potřebuji s komandem vysvobodit pár zajatců kdesi v hloubi džungle atd... Ale pro běžný nošení? To třeba SPB147J1 jsou úplně jiný kafe..  Povedené, praktické, nadčasové.. A taky za trochu jinou cenu, dobře, ale dají se v pohodě nosit na většinu příležitostí a zvládnou určitě i tu případnou apokalypsu :D

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

jj, jenom trošku 2x takovou cenu 😄

Tuňáky jsou právě super v absenci (téměř) nožek, takže se nosí výrazně pohodlněji než by se mohlo zdát. Já třeba na svoje SBBN vzpomínám s láskou a nějaké plechovky zase pořídím

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 34 minutami, Axel napsal:

Co se vám na tom popelníku tak líbí?😜 Pro někoho, kdo už neví, co by koupil a má doma dalších deset kousků, může být.. Tomu bych ještě rozuměl, takový zpestření, hodinky na zombie apokalypsu, na demonstraci, nebo když potřebuji s komandem vysvobodit pár zajatců kdesi v hloubi džungle atd... Ale pro běžný nošení? To třeba SPB147J1 jsou úplně jiný kafe..  Povedené, praktické, nadčasové.. A taky za trochu jinou cenu, dobře, ale dají se v pohodě nosit na většinu příležitostí a zvládnou určitě i tu případnou apokalypsu :D

Vo jakym popelniku to mluvis😁

Odesláno
V 2. 1. 2021 v 21:38, Benyšák napsal:

Asi pořád zůstávám u varianty "New monster" nebo želvy. Oboje v provedení Padi. Poprosím u místních vážených členů o radu kde nakoupit lépe než u standardních českých prodejců.

Předem velké díky.

...přes rozmanitost zajímavých nabízených alternativ ti schvaluji volbu želv nebo M4 a se zpožděním na navnadění přidávám foto svých Padi želv.

Odesláno
před 17 hodinami, Axel napsal:

+1

Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, Axel napsal:

To je brutus, pro Šílenyho Maxe ale super hodinka.. :D Tam by to sedlo jak prdel na hrnec..  

Ale tak jasně, tuňáky určitě nejsou hodinky pro každýho, to dá rozum.  Stejně tak pro někoho nebudou nikdy ideální Moony, pro jinýho  zase třeba Monaca. Každýmu se líbí něco, což je naprosto v pořádku.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno
V 2. 1. 2021 v 20:13, Benyšák napsal:

Děkuji za tip, už jsem se na ně díval. Cena je ještě v limitu. Navíc safírové sklo, ale nějak mě neberou. Asi to je provedení pouzdra. A moc černé...

Prosím o tip, kde se dají sehnat za lepší cenu. Děkuji..

Odesláno
před 3 minutami, Diablo1st napsal:

Prečo by ťa tu niekto ukamenovával? Dôležité je, aby si TY bol spokojný. Ty tie hodinky budeš nosiť.

Moje řeč... Jen ten e-shop... Třeba to bude v pohodě. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...