AlienD Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 (upraveno) zdravim, pred casem jsem se tu dotazoval na nakup Hamiltonu z classybrandu. Nakup jsem v lednu realizoval, vse dobre dopadlo, s hodinkami jsem spokojen. minuly tyden mi praskl kozeny tah a ja navstivil servis, abych objednal novy (ani jsem neuvazoval o nejakem reseni v ramci zaruky) Pri teto prilezitosti jsem vsak zjistil, ze nemam potvrzeny zarucni list (razitko, datum prodeje), ba co vic, ze potvrdit jej pry muze POUZE autorizovany prodejce, bez toho mi zadnou zaruku ani v budoucnu nauznaji (Hanak na Rasinove v Brne). Napsal jsem email na "Klasiky" a odpovedeli mi, at necham zarucak prazdny do prvni zavady....originalni odpoved. Takze, vracim se opet sem a rad bych se zeptal "zkusenejsich" nakupujicich z Classybrand, jakou mate kdo zkusenost se zarukou a zarucaky? (btw. na ofic webu Hamiltonu jsem Klasiky nenasel ) Upraveno 1. října 2008 uživatelem AlienD
rooosta Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 kubson napsal: šedý trh, to je daň za výhodnou cenu.. tak si to zhodnotil.... práve včera som si prevzal Hamiltony taktiež kupované z Classybranu a tiež nemám potvrdený záručák, ale možno by bol akceptovatelný doklad o kúpe...neviem a navyše u daného modelu - že záruka 3 roky... Viete mi s tým "fakt" niekto poradiť ?
kubson Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 bez razítka ti je ten záručák naprd, doklad o prodeji od prodejce, který není autorizovaným prodejcem dané značky je taktéž k ničemu jedině si udělat razítko z brambory, nebo reklamovat u prodejce
African Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 To Roosta: K reklamaci zboží by ti měl stačit pouze řadně vyplněný doklad o koupi nebo faktura včetně sériových čísel atd. U mých Tissot T-touch Expert zakoupené od Wardow v Německu, taktéž není vyplněný záruční list. Když jsem to ověřoval u Hanáka, bylo mi řečeno, že mezinárodní záruka samozřejmě platí a to u všech autorizovaných deálerů.
rooosta Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Vlastimil7664 napsal: To Roosta: K reklamaci zboží by ti měl stačit pouze řadně vyplněný doklad o koupi nebo faktura včetně sériových čísel atd. U mých Tissot T-touch Expert zakoupené od Wardow v Německu, taktéž není vyplněný záruční list. Když jsem to ověřoval u Hanáka, bylo mi řečeno, že mezinárodní záruka samozřejmě platí a to u všech autorizovaných deálerů. Musím ešte pozrieť presne na ten doklad, neako som sa k tomu nedostal...hmmm nové hodinky tak čo tam neaké papiere Smola je ešte aj v tom, že v SR nieje aut. servis Hamilton V prípade neakej závady sa budem musieť kontaktovať na Rakúsko alebo Česko, rípadne či bude akceptovaný daný doklad.
AlienD Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 no tak jen pro info...korenspondnce s prodejcem ( s Klasiky) zatim bezvysledna... Je skoda, ze informaci o nakupu na Classybrandu je tu dost, ale o tom, ze je u nich problem se zarukou zadna to kubson: tobe obzvlast diky za hodnotne odpovedi
Baker Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 AlienD napsal: no tak jen pro info...korenspondnce s prodejcem ( s Klasiky) zatim bezvysledna... Nereaguji nebo se zdrahaji ?
Filini Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 co ak si dam vazne spravit razitko a nacarbem podpis? Bude servis kontaktovat predavajuceho? Nieco overovat? Pridu na to?
Filini Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Odesláno 23. října 2008 na stranke maju napisane: WATCH HAMILTON WATCH - X-WIND MODEL NUMBER H77626153 OTHER MODEL NUMBER H77626153 SIZE Mens WARRANTY 3 years warranty SUGGESTED RETAIL $1,445.00 OUR PRICE $894.00 Tak ako to teda je?
sved002 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Takze jeste jednou,pokud kupujes hodinky od internetoveho prodejce ,ktery neni autorizovanym prodejcem,tak nemas narok na autorizovany service.To znamena,ze pokud se ti neco stane s hodinkami ,tak je musis poslat tam kde si je koupil a oni ti provedou service.Internet prodejci provadi jejich vlastni servis. Kazdy internetovy prodejce,pokud je legitimni ma na sve strance v useku (pravidla,zaruky)(rules,warranty) napsano co delat v pripade poruchy a kazdy solidni internet prodejce upozornuje na to ,ze nejsou autorizovanym prodejcem a tudiz nemas narok na autorizovany servis.
sved002 Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 toto je vytazek z jejich stranky...http://watches.classybrand.com/info/warranty_on_watches.asp
CzechJoker Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 1. záruka může být platná pouze u prodejce 2. záruka může být uznatelná v civilizovaném světě, nikoliv v Česku (stejná situace, jako u značkové elektroniky apod.) 3. mám pocit, že minimálně v EU už ze zákona neexistují tzv. výhradní prodejci 4. Hanáka nebrat, šup s tím do Vídně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se