dagou Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 kibi napsal: je to original... Nedávno jsem si koupil Pea Coat od Alpha Industries. Je vlněnej, krásně teplej, bezvadnej střih. Je však Made in China. Slovy HNF Svjont zapšul sa. Americký námořníci choděj v Pea Coatech z Číny... Gillius se tu vloni párkrát opřel od arbullu. Musim se jich trochu zastat. Už jsem tam pár věcí na zimu objednal a vždycky bez problému. V obchodních podmínkách mají napsáno, že věci který nejsou skladem jsou na čekačku kolem 5 týdnů. Je mi jasný, že dřív to sem prostě z ameriky v kontajneru nedostanou. Je mi taky jasný, že držet všechno skladem je docela opruz a že pokud si někdo něco objedná spolu s dalšíma věcma a něco skladem mají a něco ne, tak prostě pošlou po částech. Mají to i v dodacích podmínkách, že to prostě takhle praktikujou a navíc za tu další dodávku nechtějí platit. Přijdou mi docela fér na to, aby jim někdo dělal takhle protivnou antireklamu jenom proto, že je línej číst.
Gilius Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 dagou napsal: Přijdou mi docela fér na to, aby jim někdo dělal takhle protivnou antireklamu jenom proto, že je línej číst. O pěti týdnech čekačky vím.....uber,draku............na zboží jsem čekal třeba 1/4 roku(3 měsíce jsou déle,než 5 týdnů,víme?) a i potom mi přišla nekompletní dodávka. A až když jsem dodávku nepřevzal a vrátila se jim zpět,tak teprve potom přišel papír,že zboží stále nemají....stalo se mi to několikrát...takže za mě osobně,JIŽ NIKDY. Píšu o svých zkušenostech....Ty máš jiné....fajn,beru...ale neotírej se o mne,když o tom víš kulový.Dík.
rurounikenshin Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Paradni vlakno jelikoz mrznu, zvazuji jeji koupi ... Nevite nekdo o miste v Brne kde bych se na nejake M65 mohl podivat ?
cody Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Jestli je ti zima, prikup rovnou vlozku-podsivku!
New X-Bob Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Moje volba k "M65", tedy k verzi této bundy od SURPLUS-Tex a k tomu moje definitivní hodinky:
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 New X-Bob napsal: Moje volba k "M65", tedy k verzi této bundy od SURPLUS-Tex a k tomu moje definitivní hodinky: Hodinky se k bundě hodí, mohu potvrdit, viděl jsem to na vlastní oči. Nemohu věřit vlastním očím, skutečně vidím termín definitivní hodinky ?!?!
Radimk Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Zůstaň v klidu, životnost tohoto termínu jsme tu dostatečně rozebrali
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Radimk napsal: Zůstaň v klidu, životnost tohoto termínu jsme tu dostatečně rozebrali Tohle je jen mezi mnou a New X-Bobem .
ricous Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Taky M65 od Surplusu a hodinky, díky kterým bude rodinný rozpočet na delší dobu v klidu, snad...
New X-Bob Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 (upraveno) Snow napsal: ... Nemohu věřit vlastním očím, skutečně vidím termín definitivní hodinky ?!?! No já vím - ale Snowe, jasně jsme mluvili o tzv. Svaté trojici. 2 místa mám obsazena (St,Arch) a bude konkurz na to poslední, ergo sémanticky je to v pořádku, ne? To ricous - jaká barva? Zelená? Já béžová. Upraveno 4. března 2009 uživatelem New X-Bob
ricous Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 New X-Bob napsal: To ricous - jaká barva? Zelená? Já béžová. Jojo, zelená (aby ty lahváče v kapse nebyly vidět ). Maximální spokojenost poté, co jsem si (ač postavou "koblih") vyměnil velikost L za menší M.
New X-Bob Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 (upraveno) Já XL béžová, páč lahváče už nejsou-bohužel-v zelených flaškách, anóbrž v hnědých To Snow - no a jaká M65 přistane tobě? (barva) Upraveno 4. března 2009 uživatelem New X-Bob
ricous Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 New X-Bob napsal: Já XL béžová, páč lahváče už nejsou-bohužel-v zelených flaškách, anóbrž v hnědých Musíš si dávat zelenou "stelinku"...
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 New X-Bob napsal: Já XL béžová, páč lahváče už nejsou-bohužel-v zelených flaškách, anóbrž v hnědých To Snow - no a jaká M65 přistane tobě? (barva) Jednoznačně model Horst .
Návštěvník Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Ty hodinky na M65 je príma vopičárna. S dovolením přihodím svoje kousky Onehdá na východočeským srazu jsme si museli pořádně dávat bacha, abychom odešli každý ve správné bundě. Z pěti přítomných ji měli tři
New X-Bob Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 ...Onehdá na východočeským srazu jsme si museli pořádně dávat bacha, abychom odešli každý ve správné bundě. Z pěti přítomných ji měli tři... :D Máš si ji podepsat, jako kdysi oblečení v 1. třídě! To Mr. ricous - když mě Stella fakt nechutná, já rád české - Budvar, Svijany, Březňák, Holba, Mušketýr z Krušovic, Kozel 11 etc.
kejklik Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 cody napsal: Jestli je ti zima, prikup rovnou vlozku-podsivku! U Armbullu jsem v 11/2008 koupil M65 i s vložkou. Když jsem ji tam chtěl před vánocemi zapnout, neseděly dírky - knoflíky až o 8 cm. Hned to šlo oboje na reklamaci do Kroměříže a pořád ji nemám zpátky. Nejdřív se stěhovali, pak šéf zapomněl, teď čekají na dodávku z USA. Za mě:
railmaster Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Vedel som, že bundu M65 bezpodmienečne potrebujem. Ale len do posledného rodinného nákupného dňa. Môj babinec rozhodol, že sa mi typovo nehodí a ako náhradu mi presadili bundu Hi-tec. Je tenká, ľahká, teplá s DuPont technológiami, ale M 65 to nie je.
New X-Bob Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 To byla zásadní chyba, žes to s nimi konzultoval. To je stejné, jako moderní hogo fogo iontové nápoje a všemožným účinkem a zázračným výsledkem. Možná i fungují, ale pivo to není
railmaster Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 New X-Bob napsal: To byla zásadní chyba, žes to s nimi konzultoval. To je stejné, jako moderní hogo fogo iontové nápoje a všemožným účinkem a zázračným výsledkem. Možná i fungují, ale pivo to není Nabudúce pôjdem single. Aj peňaženka si vyfúkne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se