Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  kibi napsal:
je to original... :)

alpha.gif

Nedávno jsem si koupil Pea Coat od Alpha Industries. Je vlněnej, krásně teplej, bezvadnej střih. Je však Made in China. Slovy HNF Svjont zapšul sa.

Americký námořníci choděj v Pea Coatech z Číny...

Gillius se tu vloni párkrát opřel od arbullu. Musim se jich trochu zastat. Už jsem tam pár věcí na zimu objednal a vždycky bez problému. V obchodních podmínkách mají napsáno, že věci který nejsou skladem jsou na čekačku kolem 5 týdnů. Je mi jasný, že dřív to sem prostě z ameriky v kontajneru nedostanou. Je mi taky jasný, že držet všechno skladem je docela opruz a že pokud si někdo něco objedná spolu s dalšíma věcma a něco skladem mají a něco ne, tak prostě pošlou po částech. Mají to i v dodacích podmínkách, že to prostě takhle praktikujou a navíc za tu další dodávku nechtějí platit. Přijdou mi docela fér na to, aby jim někdo dělal takhle protivnou antireklamu jenom proto, že je línej číst.

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  dagou napsal:
Přijdou mi docela fér na to, aby jim někdo dělal takhle protivnou antireklamu jenom proto, že je línej číst.

O pěti týdnech čekačky vím.....uber,draku............na zboží jsem čekal třeba 1/4 roku(3 měsíce jsou déle,než 5 týdnů,víme?) a i potom mi přišla nekompletní dodávka. A až když jsem dodávku nepřevzal a vrátila se jim zpět,tak teprve potom přišel papír,že zboží stále nemají....stalo se mi to několikrát...takže za mě osobně,JIŽ NIKDY.

Píšu o svých zkušenostech....Ty máš jiné....fajn,beru...ale neotírej se o mne,když o tom víš kulový.Dík.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno
  New X-Bob napsal:
Moje volba k "M65", tedy k verzi této bundy od SURPLUS-Tex a k tomu moje definitivní hodinky:

Hodinky se k bundě hodí, mohu potvrdit, viděl jsem to na vlastní oči. Nemohu věřit vlastním očím, skutečně vidím termín definitivní hodinky :D ?!?!

Návštěvník Snow
Odesláno
  Radimk napsal:
Zůstaň v klidu, životnost tohoto termínu jsme tu dostatečně rozebrali :king: :whistle:

Tohle je jen mezi mnou a New X-Bobem kuk748.gif.

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
... Nemohu věřit vlastním očím, skutečně vidím termín definitivní hodinky :D ?!?!

No já vím :D - ale Snowe, jasně jsme mluvili o tzv. Svaté trojici. 2 místa mám obsazena (St,Arch) a bude konkurz na to poslední, ergo sémanticky je to v pořádku, ne? ;)

To ricous - jaká barva? Zelená? ;) Já béžová.

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno
  New X-Bob napsal:
To ricous - jaká barva? Zelená? ;) Já béžová.

Jojo, zelená (aby ty lahváče v kapse nebyly vidět ;) ). Maximální spokojenost poté, co jsem si (ač postavou "koblih") vyměnil velikost L za menší M.

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Já XL béžová, páč lahváče už nejsou-bohužel-v zelených flaškách, anóbrž v hnědých ;)

Musíš si dávat zelenou "stelinku"... :cheers:

post-3263-1236197117.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno
  New X-Bob napsal:
Já XL béžová, páč lahváče už nejsou-bohužel-v zelených flaškách, anóbrž v hnědých ;)

To Snow - no a jaká M65 přistane tobě? :) (barva)

Jednoznačně model Horst ok821.gifok821.gif.

georgeschimanski982.jpg

Odesláno

Ty hodinky na M65 je príma vopičárna. S dovolením přihodím svoje kousky :)

post-1551-1236198892.jpg

post-1551-1236198904.jpg

Onehdá na východočeským srazu jsme si museli pořádně dávat bacha, abychom odešli každý ve správné bundě. Z pěti přítomných ji měli tři :suicide_anim:

Odesláno

...Onehdá na východočeským srazu jsme si museli pořádně dávat bacha, abychom odešli každý ve správné bundě. Z pěti přítomných ji měli tři... :D :D :D Máš si ji podepsat, jako kdysi oblečení v 1. třídě!

To Mr. ricous - když mě Stella fakt nechutná, já rád české - Budvar, Svijany, Březňák, Holba, Mušketýr z Krušovic, Kozel 11 etc.

Odesláno
  cody napsal:
Jestli je ti zima, prikup rovnou vlozku-podsivku!

U Armbullu jsem v 11/2008 koupil M65 i s vložkou. Když jsem ji tam chtěl před vánocemi zapnout, neseděly dírky - knoflíky až o 8 cm. Hned to šlo oboje na reklamaci do Kroměříže a pořád ji nemám zpátky. Nejdřív se stěhovali, pak šéf zapomněl, teď čekají na dodávku z USA. Za mě: :thumbsdown_anim:

Odesláno

Vedel som, že bundu M65 bezpodmienečne potrebujem. Ale len do posledného rodinného nákupného dňa. Môj babinec rozhodol, že sa mi typovo nehodí a ako náhradu mi presadili bundu Hi-tec. Je tenká, ľahká, teplá s DuPont technológiami, ale M 65 to nie je. :sad01_anim:

Odesláno
  New X-Bob napsal:
To byla zásadní chyba, žes to s nimi konzultoval. To je stejné, jako moderní hogo fogo iontové nápoje a všemožným účinkem a zázračným výsledkem. Možná i fungují, ale pivo to není :)

Nabudúce pôjdem single. Aj peňaženka si vyfúkne. :worried_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...