Viktor Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Jen rychlý foto mobilem Safír, pískované pouzdro včetně dýnka a tah, MoD ciferník a pilot ručky, 12h hliníkový kroužek
Filipes Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 (upraveno) to pískování vypadá moc dobře i na tak blbý fotce tah je ze Samurajek? Upraveno 2. října 2008 uživatelem Filipes
Viktor Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 tah je ze Samurajek? Myslím, že ne, že to je ten Seiko "submariner" tah, kterej se objevuje na několika divers modelech.
cody Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Krasne, libi moc. Co znamena MoD cifernik? Jako modifikovany? A to tecko (nemyslim Vlastika Tlusteho) v krouzku znamena tritium?
Viktor Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Krasne, libi moc. Co znamena MoD cifernik? Jako modifikovany? A to tecko (nemyslim Vlastika Tlusteho) v krouzku znamena tritium? MoD = Ministry of Defense, britský ministerstvo obrany, který vydalo tuhle specifikaci ciferníku pro vojenský modely hodinek. To téčko by asi mělo být správně L v kroužku jako Luminova, ale pak by to zas nebylo jako na původních vojenskejch hodinkách ...
cody Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Vim ze Kubson mel v nabidce pilotky od Steinhartu s cifernikem a timhle teckem. V jeho pripade to ale bylo tritium. Takze se tahle znacka da vykladam dvojim zpusobem?
kubson Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Vim ze Kubson mel v nabidce pilotky od Steinhartu s cifernikem a timhle teckem. V jeho pripade to ale bylo tritium. Takze se tahle znacka da vykladam dvojim zpusobem? tritium v nátěru se už nesmí používat, takže i v případě steinhartu to bylo pro efekt..
cody Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Clovece me se zda ze to byl starsi model a ze snad mel opravdu tritium. Vzpominas na to? Je to cca 4-5 mesicu nazpet. Daval jsi je tu nejak levnejc. Nebo jsem to popletl?
cody Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 tritium v něm určitě nebylo.. Takze jsem to popletl, sorry.
koblih69 Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Takze jsem to popletl, sorry. Jeden hezký odkaz: Nevím jestli T v kroužku nahoře značí Tritium, ale v tom předpise bylo pokud se dobře pamatuju napsáno, něco jako: "..... všechny hodinky používající Tritium na ručkách nebo cifreníku musejí být označeny symbolem T poblíž pozice 6". Reálně to pak vypadalo tak, že dole byl nápis " T SWISS MADE T"
Jerryl Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 je zajímavý, co se dá z hodinek jako mám já udělat. Kdo jim to udělal?
Viktor Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2008 je zajímavý, co se dá z hodinek jako mám já udělat. Kdo jim to udělal? Harold z Hong Kongu aka yobokies. Ukázky jeho modifikací
Viktor Odesláno 4. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Pár lepších fotek Celkem splnily očekávání. Trochu blbý je, že jsem na ně čekal skoro dva měsíce a v mezidobí se mi naskytla možnost koupit "výroční pětky" v titanu. Oboje maj safír, stejnej strojek, stejný použití. Který byste si nechali?
Baker Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Který byste si nechali? I kdyz titan nemusim, tak asi petky ... karbon, netradicni tvar pouzdra, inteligentni tah ...
kubson Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 chronomag řešení: prodat a koupit něco jiného?
cali Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 ak by som si musel vybrat vybral/nechal by som si titan jednak su origo ale hlavne su limited tekze casom cena urcite nebude klesat ...... naopak viac alebo menej podarenych modov seika je po svete celkom dost a co som tak po forach videl predavaju sa docela tazko ak by som si vybrat nemusel nechal by som si samozrejme oboje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se