Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krasne, libi moc.

Co znamena MoD cifernik? Jako modifikovany? A to tecko (nemyslim Vlastika Tlusteho) v krouzku znamena tritium?

Odesláno
Krasne, libi moc.

Co znamena MoD cifernik? Jako modifikovany? A to tecko (nemyslim Vlastika Tlusteho) v krouzku znamena tritium?

MoD = Ministry of Defense, britský ministerstvo obrany, který vydalo tuhle specifikaci ciferníku pro vojenský modely hodinek.

To téčko by asi mělo být správně L v kroužku jako Luminova, ale pak by to zas nebylo jako na původních vojenskejch hodinkách ...

Odesláno

Vim ze Kubson mel v nabidce pilotky od Steinhartu s cifernikem a timhle teckem. V jeho pripade to ale bylo tritium. Takze se tahle znacka da vykladam dvojim zpusobem?

Odesláno
Vim ze Kubson mel v nabidce pilotky od Steinhartu s cifernikem a timhle teckem. V jeho pripade to ale bylo tritium. Takze se tahle znacka da vykladam dvojim zpusobem?

tritium v nátěru se už nesmí používat, takže i v případě steinhartu to bylo pro efekt..

Odesláno

Clovece me se zda ze to byl starsi model a ze snad mel opravdu tritium. Vzpominas na to? Je to cca 4-5 mesicu nazpet. Daval jsi je tu nejak levnejc. Nebo jsem to popletl?

Odesláno
tritium v něm určitě nebylo..

Takze jsem to popletl, sorry.

Odesláno
Takze jsem to popletl, sorry.

Jeden hezký odkaz:

Nevím jestli T v kroužku nahoře značí Tritium, ale v tom předpise bylo pokud se dobře pamatuju napsáno, něco jako: "..... všechny hodinky používající Tritium na ručkách nebo cifreníku musejí být označeny symbolem T poblíž pozice 6". Reálně to pak vypadalo tak, že dole byl nápis " T SWISS MADE T"

Odesláno

Pár lepších fotek

seiko_mod31.jpg

seiko_mod16.jpg

seiko_mod19.jpg

seiko_mod09.jpg

Celkem splnily očekávání. Trochu blbý je, že jsem na ně čekal skoro dva měsíce a v mezidobí se mi naskytla možnost koupit "výroční pětky" v titanu. Oboje maj safír, stejnej strojek, stejný použití. Který byste si nechali?

seiko_mod52.jpg

seiko_mod47.jpg

Odesláno

ak by som si musel vybrat vybral/nechal by som si titan jednak su origo ale hlavne su limited tekze casom cena urcite nebude klesat ...... naopak viac alebo menej podarenych modov seika je po svete celkom dost a co som tak po forach videl predavaju sa docela tazko

ak by som si vybrat nemusel nechal by som si samozrejme oboje :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...