Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

super film a ještě lepší hodinky... úplně cítím vůni benzínu a spálených gum... zlatá 70. léta v F1, užij si je, tyhle hodinky neudělají ostudu v žádných dobách

Odesláno

Super :thumbsup_anim: takze uz prisly... Me napsali, ze uz k nim dorazili a ze behem par dnu daji vedet co by s nima dale podnikli. Tu krabicku posilaji, jo ? V cem jsi to tam posilal ty ? Ja mel strach aby mi na ne nespadnul 50kg balik s banany nebo s necim podobnym a dal jsem je do male kovove pokladnicky a pribalil klicek. Vanessa asi musela byt odvarena :D Jeste jsem ji psal, ze tu pokladnicku budu chtit zptaky, protoze neni moje :) Uklidnila me, ze mi ji vrati, zaroven ze ty hodinky posilaji ve specialnim pouzdre, tak vidim co to je. Snad mi ho taky poslou spolecne s pokladnickou. At si ji tam klidne nechaji (promin xbenny) :D Vidim, ze jsi si nechal prebrousit pouzdro, Stepino mi rikal, ze se ztrati ta puvodni povrchova uprava, tak fajn, ze muzu videt vysledek. Az se mi vrati moje, urcite taky udelam fotoreportaz, byly urcite v horsim stavu nez Tve, tak jsem zvedavy co s nimi provedou. Kadopadne diky za fotky a info ! Na celniky jsem taky zvedavy :crying_anim02:

Odesláno
Super :thumbsup_anim: takze uz prisly... Me napsali, ze uz k nim dorazili a ze behem par dnu daji vedet co by s nima dale podnikli. Tu krabicku posilaji, jo ? V cem jsi to tam posilal ty ? Ja mel strach aby mi na ne nespadnul 50kg balik s banany nebo s necim podobnym a dal jsem je do male kovove pokladnicky a pribalil klicek. Vanessa asi musela byt odvarena :D Jeste jsem ji psal, ze tu pokladnicku budu chtit zptaky, protoze neni moje :) Uklidnila me, ze mi ji vrati, zaroven ze ty hodinky posilaji ve specialnim pouzdre, tak vidim co to je. Snad mi ho taky poslou spolecne s pokladnickou. At si ji tam klidne nechaji (promin xbenny) :D Vidim, ze jsi si nechal prebrousit pouzdro, Stepino mi rikal, ze se ztrati ta puvodni povrchova uprava, tak fajn, ze muzu videt vysledek. Az se mi vrati moje, urcite taky udelam fotoreportaz, byly urcite v horsim stavu nez Tve, tak jsem zvedavy co s nimi provedou. Kadopadne diky za fotky a info ! Na celniky jsem taky zvedavy :crying_anim02:

Já je posílal v takovým malým "sarkofágu". Krabička z velmi pevného kartonu, vyložená tuhým polystyrenem. Ohledně pouzdra nevím. Já nic nepožadoval. Asi to udělali automaticky. A možná je to jenom přeleštěný. Každopádně žádnej problém tam není a pouzdro vypadá skvěle. Jsem zvědavej na vzhled těch tvých. Ale řekl bych, že pokud požaduješ kompletní nahrazení dílů, který jsou vidět tak budou vypadat velmi podobně jako ty moje... :)

První zkušeností s přesností: od středy večera do teď + 8s

Odesláno
Martine, blahopřeju ti, žes to dokázal dotáhnout jsi až do dokonalého konce. Jsou nádherný...

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

No, bylo je potřeba prostě poslat a pak už zbejvalo jen čekat :D . Ale fakt jsem hrozně rád, že jsem se nechal inspirovat Stepinem a k renovaci se odhodlal. Jak mně trefně napsal v jedný soukromý zprávě (a tohle můžu zveřejnit), je škoda, že tak málo lidí využívá možnosti renovace u TH. Stojí to za to. A měl pravdu. Autávie jsou dokonalý. A zrenovovaný Autávie jsou ještě lepší. :)

Naprosta fantazie, gratuluju! Skvostny hodinky! A ta spona je fakt kouzelna :).

Ano... Je zvláštní, kolik taková maličkost jako originální spona, dokáže způsobit radosti.:) Ale je fakt parádní.

Odesláno
No, bylo je potřeba prostě poslat a pak už zbejvalo jen čekat :D ...

No to jo, ale přesvědčit se, že mi to takhle nestačí a že je tam pošlu... to chce odhodlání!

Odesláno
No to jo, ale přesvědčit se, že mi to takhle nestačí a že je tam pošlu... to chce odhodlání!

No, další dlouhodobější cíl, který mám (kromě Rolex DS), jsou ty tvoje Breitlingy a zrovinka přesně v tý barevný kombinaci, kterou máš v državě. Neplánuješ prodej? :D

Odesláno

Ještě jsem se pokusil udělat z jedný fotky "dobový" tiskový inzerát, s patinou charakteristickou pro tehdejší běžný komerční tisk... :)

post-1975-1243163511.jpg

původní fotka:

post-1975-1243163725.jpg

Odesláno
No, další dlouhodobější cíl, který mám (kromě Rolex DS), jsou ty tvoje Breitlingy a zrovinka přesně v tý barevný kombinaci, kterou máš v državě. Neplánuješ prodej? :D

No jo, Martline, na prodej je všecko, když já je ale koupil tak draho, že je prodat nikdy nebudu moct :-))

Odesláno
No jo, Martline, na prodej je všecko, když já je ale koupil tak draho, že je prodat nikdy nebudu moct :-))

No jasně, já to chápu... Jen jsem se zeptal... :)

• po měsících...
Odesláno

Po tahanici s celníky dorazily minulý týden i moje Heuery z renovace ve Švýcarsku. Na první pohled bylo vše super, byl jsem nadšený, než jsem si všimnul, že luminiscenční vrstva moc nesvítí. Napsal jsem do Heueru, že se mi to nějak nezdá a oni mi na to odepsali, že vše měnili tak jak měli (zaplatil jsem výměnu H+M ručiček a ručičky chronografu). Jaké bylo mé překvapení, když jsem je vyfotil makrem, přiblížil a zjistil, že jsou stejné jako před renovací ! Prodiskutoval jsem to jeste se Stepinem, který potvrdil, že minimálně chronografová ručička není vyměněná. Naštěstí po pár emailech uznali chybu a tak Heuery poputují příští týden opět do Švýcarska na reklamaci :( Naštěstí bych neměl nic platit, vše půjde na jejich účet, ale to čekání. No snad je budu mít rychle zpět a budu zde moct dát další fotky a hlavně porovnat výsledek se stavem před. Zatím teda jen pár fotek "po renovaci a před reklamací" :mellow:

P.S. Jinak celková komunikace s Heuerem je v pohodě, doufám, že to byla jen chyba, která se stane maximálně jednou za 10 let :)

Jo, na tom druhém obrázku je starý tah, který tam byl původně (neoriginální)

post-6229-1253271555.jpg

post-6229-1253271588.jpg

Odesláno
Po tahanici s celníky dorazily minulý týden i moje Heuery z renovace ve Švýcarsku. Na první pohled bylo vše super, byl jsem nadšený, než jsem si všimnul, že luminiscenční vrstva moc nesvítí. Napsal jsem do Heueru, že se mi to nějak nezdá a oni mi na to odepsali, že vše měnili tak jak měli (zaplatil jsem výměnu H+M ručiček a ručičky chronografu). Jaké bylo mé překvapení, když jsem je vyfotil makrem, přiblížil a zjistil, že jsou stejné jako před renovací ! Prodiskutoval jsem to jeste se Stepinem, který potvrdil, že minimálně chronografová ručička není vyměněná. Naštěstí po pár emailech uznali chybu a tak Heuery poputují příští týden opět do Švýcarska na reklamaci :( Naštěstí bych neměl nic platit, vše půjde na jejich účet, ale to čekání. No snad je budu mít rychle zpět a budu zde moct dát další fotky a hlavně porovnat výsledek se stavem před. Zatím teda jen pár fotek "po renovaci a před reklamací" :mellow:

P.S. Jinak celková komunikace s Heuerem je v pohodě, doufám, že to byla jen chyba, která se stane maximálně jednou za 10 let :)

Jo, na tom druhém obrázku je starý tah, který tam byl původně (neoriginální)

No, hele co na to říct... Tak předně gratulace k nádhernejm hodinkám a zároveň přání aby byla reklamace vyřízena co nejdříve a k tvé plné spokojenosti. Bohužel i to se stává. Když jsem se bavil se Stepinem, tak měl taky nějaký mušky ohledně renovace tuším Silverstounů.

• po měsíci...
Odesláno

Tak dokončím svůj příběh s opravou hodinek Heuer Autavia. Po té co jsem reklamoval neopravenou luminiscenční vrstvu a nevyměněné ručičky (viz můj příspěvek výše) se mi po 4 týdnech hodinky vrátily zpět. Výsledek ? Mezi původními díly opět chyběla červená ručička stopek, ale naštěstí to vypadá, že na hodinkách vyměněná je. Ručičky jsou taky vyměněné stejně jako je opravena luminiscenční vrstva. Potud vše OK. Co mě ale nejvíce namíchlo bylo to, že pro změnu začala odpadávat luneta. Nebylo třeba nějákého násilí, stačilo neopatrně s hodinkami o něco zavadit, nebo se jen "nesprávně" svlékat a luneta se koulela po zemi. Mrknul jsem se teda čím by to tak mohlo být a výsledek vidíte na obrázku. Šlendriánství non plus ultra. Na levé straně vidíte původní lunetu a pečlivě do osmihranu poskládaný drátek, který zamezuje vypadnutí lunety. Na pravé straně je "bazmek", který tam dali při opravě. Nevím jestli to vyměnili až při reklamaci opravy nebo to tam bylo už z té první opravy, hodinky v té mezidobě nebyly nošeny. Jinak hodinky jako celek jsou super, ale doufám, že do toho jejich servisu už nebudu muset cokoliv posílat. Nebo že alespoň vyhodí ty "hodináře", kteří to tam teď mají na starost. Tímto taky děkuji stepinovi za morální podporu a rady.

post-6229-1258646083.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Když to vidim,tak bych se kopnul do hlavy.Asi před 12 lety jsem na takovyhle Autavie narazil a vyšmelil je za nějakou PC součástku.

Byly komplet ale jako po přejetí tankem.Známej hodinář,kam jsem s nima hned utíkal,hned řekl že už nejsem normální,ale nakonec

si je tam nechal,že prej možná.Asi jich mezi lidma bylo v Praze fakt dost,protože tak za 4 měsíce mi ukázal ty samý ale jak nový.

Řval jsem blahem , a když si řekl za práci a díly(opravdu z jiných asi 4 kusů) 3.500Kč , tak jsem neváhal a asi za 9kil koupil černej

bíle prošitej řemen na otvírací sponu(tušim žralok) Ty moje měli neotočnou lunetu s tachymetrem. A úplně stejně si pamatuju

jak jsem tak před tima 20 lety volizoval v těch klenotech ty výlohy .Voni je taky měli jeden čas po jednom kuse snad v každym lepšim klenotnictvý.

Jak se to menovalo Safír, tak tam byly Heuerky.A opravdu stály necelý 4tis.

Službu a parádu mi dělali asi 5 let.I když jsem měl už své milované Speedmastery ,ty HUJERKY sem zbožnˇoval. Taky jsem sehnal

ještě ty stříbrný pískovaný s kovovým dvojitě rozvíraným tahem. Dneska už se v dobrým stavu vidí málo.

Pokud vím, tak je s nima nynější majitel pořád spokojen. Myslím že ten kalibr měl něco z brejtlú, jelikož jsem do nich snad jednu nebo

dvě součástky dostal.

V každým případě je to těžká srdcovka.

A na okraj - ten článek je super, a kdyby autor už do smrti nic v životě neudělal,tak podle mejch ctěnejch hodnot má splníno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...