Monolith Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Poprve videno nazivo a musim uznat, ze ten cerny cifernik mi ucaroval vic. A myslel jsem si, ze budou v realu trochu vetsi, ale i tak se to da, co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Poprve videno nazivo a musim uznat, ze ten cerny cifernik mi ucaroval vic. A myslel jsem si, ze budou v realu trochu vetsi, ale i tak se to da, co myslite? Kde jsi na ně byl? Já jsem byl cca týden zpátky v Beny a měli jenom černé. Ty byly parádní, ale rád bych omrkl i ty bílé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 8 minutes ago, Tichus said: Kde jsi na ně byl? Já jsem byl cca týden zpátky v Beny a měli jenom černé. Ty byly parádní, ale rád bych omrkl i ty bílé... Kousek dal. Dubai Mall, SAE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Kousek dal. Dubai Mall, SAE.Tajně jsem doufal v Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinkovyFanda Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Hodinky krásné, strojek také ok, jen ta velikost je prostě menší než malá.. Aspoň teda pro mě. Omega PO 600m lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Tak koukám, že už jsou jedny fešandy v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Co na ně říkáte? Tříbarevná luneta, exkluzivně pro butiky… https://www.zenith-watches.com/en_us/product/chronomaster-sport-03-3103-3600-69-m3100 274968E0-CBBD-45D7-9CD6-4B911F54D590.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Za mě meh. Nejraději bych měl že současný produkce tohle https://www.zenith-watches.com/int/product/chronomaster-original-03-3200-3600-69-m3200To bych zvážil i pustit svoje keramiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Na fotkách mi príde tá svetlá časť lunety taká nijaká. No Zenithy nehodnotím, kým ich nevidím naživo, to je vždy o kus lepšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Novinky u oblubeneho modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jako ta butik edice je za mě opravdu ale opravdu ošklivá, ta 3 barevná luneta uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 1 minutou, tikzot napsal: Jako ta butik edice je za mě opravdu ale opravdu ošklivá, ta 3 barevná luneta uff Ona je 6 farebna (tusim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Aha, tak to potom jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 trosku to tu obnovim…ja som dostal ponuku od AD na 8150 eur v bielej farbe … vazne nad nimi premyslam nejake realne skusenosti majitelov po case??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Akože toto ma presvedčilo že opäť nutne potrebujem Zenith-y …39,5mm čistej nádhery ( srac sa na cely RLX )… https://www.zenith-watches.com/int/product/chronomaster-open-03-3300-3604-69-c823 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 trosku to tu obnovim…ja som dostal ponuku od AD na 8150 eur v bielej farbe … vazne nad nimi premyslam nejake realne skusenosti majitelov po case???Su super, za tie lowe sa ich aj zbavis ked ta prestanu bavit lebo to nieje rolex… ale su super inak, nosil som ich od januara a spokojnost velika… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 1 minutou, tomtur napsal: Su super, za tie lowe sa ich aj zbavis ked ta prestanu bavit lebo to nieje rolex… ale su super inak, nosil som ich od januara a spokojnost velika… vela ludi kritizuje ocelovy tah a sponu je to take zle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 vela ludi kritizuje ocelovy tah a sponu je to take zle?Ale neee, na starom rolexe to bolo super pohodli na zenite sa to kritizuje… za mna super. Zober ich a nedumaj. Po troch mesiacoch uvidis… a budes spojo si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 1 minutou, tomtur napsal: Ale neee, na starom rolexe to bolo super pohodli na zenite sa to kritizuje… za mna super. Zober ich a nedumaj. Po troch mesiacoch uvidis… a budes spojo si myslim Dakujem za info, ajtak sa rozhodnem az ked pridu a prepoklad je august, skorej sa neda. Ale pojdem ich asi pozriet do viedne ked budem mat cestu ci to stoji za to cakanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se