IzTaPa Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Na chronu24 jsou už taky, z HK za 222 a 196 z UK 237 a 200. Bechyně je zatím nemá objednané a ani neznají cenu.252k na tahu.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 U Bechyněho? No hlavně že mi dvakrát volali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) 252k Kc je doporucena cena u CZ AD. Jedno zda Bechyne ci jiny AD. Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem Rybiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 U Bechyněho? No hlavně že mi dvakrát volali.Nacelnik rybiz ma pravdu. A pokud je chces kupovat u nekoho, kdo si vasi zakazniku, urcite ti rad poradi Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Rybíz, díky, já chápu, co je doporučená cena u AD. Mě zajímalo, jestli tu info má přímo od Bechyněho. Mě nebyli schopni poskytnout žádnou info, sice se snažili, ale byli pěkně zmatení. Jinak k věci, líbí se mi obě varianty, jak bílá, tak černá a rozhodně mi příjdou zajímavější, než Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Rybíz, díky, já chápu, co je doporučená cena u AD. Mě zajímalo, jestli tu info má přímo od Bechyněho. Mě nebyli schopni poskytnout žádnou info, sice se snažili, ale byli pěkně zmatení. Jinak k věci, líbí se mi obě varianty, jak bílá, tak černá a rozhodně mi příjdou zajímavější, než Daytony. A proc ti asi pisu, aby’s kupoval od tech, ktere hodinky zajimaji a ma zakazniku si vazi, ne v supermarketu, kde jim jsou lidi ukradeny Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Netuším, kdo by to mohl být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 19 minutami, igor261069 napsal: Netuším, kdo by to mohl být. Právě proto píše, aby sis nechal poradit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 10 hodinami, IzTaPa napsal: Tak kdyz uz se to tu proklada vtipama... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Vzhledem k vzájemnému cuchání vlasů mezi příznivci Rolex a Zenith na všemožných internetech se zdá, že marketingová divize LVMH udělala vše správně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Chlapci v Zenith si spokojne mydlia ruky a otvárajú šampanské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 V 22. 1. 2021 v 10:04, Frantik napsal: Skoda te datumky, ta je jako pest na oko. Jinak pekny, ta luneta jim dost pomohla. Aspoň zvládli dať ku chronografom aj dátumovku, Rolex ku dátumovke zvláda maximálne lupu Ale nie, Daytony mám rád, len asi stále nejako nechápem Rolex ako celok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Zenithy se mi líbí více. Do bankovního sejfu Daytony, to už je beztak čistý finanční produkt, a na ruku ty krásné Zenithy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Hodně povedené hodinky, jako že Zenith mám hodně rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buler Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Jsou to hodně povedené hodinky. S bílým cifrem by mi slušely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Zenith se mi líbí víc.. Tak nějak bez přemýšlení o prestiži obou značek. Za mě ty s bílým cifem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Na ruce, ta textilní guma mi k nim moc nejde. A drobné srovnání s aqutimer, na foto to tak nevypadá, ale Z jsou mnohem drobnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Fajnový, ty jsi je kupil nebo jenom zkouška? Líbí se mi moc v černé a samozřejmě na tahu....i když ten textil je asi také nutností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se