miroslav zub Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Zdravím místní chronomagy, vím, že se to tady řešilo už nespocetkrat, ale mohou se ke mě dostat tyhle Breitlingy SA. Doklady zatím prý nemohou najít, před necelým rokem měl být v Sherone delan servis. Tam jsem psal, tak uvidím jaký bude verdikt. Než něco dorazí můžete mi říci Vás názor. Děkuji Míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Mě se zdají v pohodě, ale Avengery jsem nikdy neměl. Jen ty čísla na indexech mi připadají, že jsou málo ostře ukončené, ale ta fotka taky není nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Mi prijdou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Nejsem sice znalec Breitling,ale vždy se mi potvrdilo,pokud někdo nabízel pozůstalost,nemůže dohledat doklady ,neví zda je to originál vždy se jednalo o fake.aspon to je má zkušenost.Tak by jsem byl velice opatrnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Miro, jsou to Super Avengery, jedny z prvních, byť jsou na PRO II, mají malé logo. Náramek se mi zdá docela oleštěný .. některé hranky na pouzdře taky, ale ta fotka není nic extra. Nicméně je to granát ... 48mm+, takže jestli kupuješ na dálku, někde bych to zkusil, ať víš, do čeho jdeš. Podle fotky OK, ale ověření je jistota i s ohledem na to, aby byly "čisté". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 podle myho od pohledu pravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Děkuji za poznatky, nějaké rady kam je dát. Napadlo mne Pražské hodinarstvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ověřoval bych rozhodně u AD- Dušák, Bechyně, Carollinum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Jak pravil kolega vyse, bez papiru je to dycky podezrele. Nemusi se jednat o fejky (i to tak vypada, ze budou origo), ale muze jit treba o kradene zbozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Nevim, jestli záznamy vedou i u jiných dražších značek (Omega, Rolex), ale už se tu řešilo, že Breitling ty čórky eviduje a pokud na servisu zjistí, že jsou kradené, tak je zabaví a okamžitě volají PČR. Takže opatrnost je rozhodně na místě.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 10. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Děkuji všem za rady, vyřešeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.