Vit Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Precista "ITALIAN" - PRS-20 Protože je tu více potenciálních zájemců o tyto hodinky, zakládám toto vlákno, kde se o těchto hodinkách můžeme navzájem informovat. Všichni, kteří na ně čekají, vědí, že se už několik měsíců čeká na číselníky. Eddie píše, že neví, kdy číselníky budou, ale určitě někdy budou. Omluvte chyby v mé němčině a stručnost na kterou jsem přistoupil po několika emailech od Eddieho. Nutno číst odspodu: From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, October 07, 2008 8:29 AM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 I'm sorry Vit but I don't know when it will be available again, I can only say that it WILL be available again. Regards, Eddie ----- Original Message ----- From: Cerny Vit To: Time Factors Sent: Tuesday, October 07, 2008 5:15 AM Subject: RE: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Hallo Eddie, es gibt etwas neues mit Precista "ITALIAN" - PRS-20? Wissen Sie schon wann bekommen das Dials fuer die Precista "ITALIAN" - PRS-20? Werden sie manchmal? Ich kenne naechste drei Leute, die wollen die Precista "ITALIAN" - PRS-20 kaufen. Mit freundlichen Grüssen Vit ------------------------------------------------------------------------------- From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, September 02, 2008 10:05 AM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Noch nicht. :-( Regards, Eddie ----- Original Message ----- From: Cerny Vit To: Time Factors Sent: Tuesday, September 02, 2008 8:50 AM Subject: RE: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Hallo Eddie, es gibt etwas neues mit Precista "ITALIAN" - PRS-20? Wissen Sie schon wann bekommen das Dials fuer die Precista "ITALIAN" - PRS-20? Mit freundlichen Grüssen Vit -------------------------------------------------------------------------------- From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, July 29, 2008 3:11 PM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Weiss ich nicht, es ist schon 3 monaten. :-( Regards, Eddie ----- Original Message ----- From: Cerny Vit To: Time Factors Sent: Tuesday, July 29, 2008 2:03 PM Subject: RE: Precista "ITALIAN" - PRS-20 wissen Sie nicht, ob dass Tage, Woche oder Monate dauert werden? Mit freundlichen Grüssen Vit -------------------------------------------------------------------------------- From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, July 29, 2008 2:55 PM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Leider weiss ich nicht, wir brauchen noch mehr Zifferblätter. Regards, Eddie ----- Original Message ----- From: Cerny Vit To: Time Factors Sent: Tuesday, July 29, 2008 1:32 PM Subject: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Sehr geehrter Herr Eddie, Wissen Sie wann bekommen das Dials fuer die Precista "ITALIAN" - PRS-20? Wann kann Mann diese Uhr wieder kaufen werden? Haben Sie ein Waitinglist? Mit freundlichen Grüssen Vít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Prima - stojím v řadě a čekám! J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Hmm, víme, že nic nevíme, nicméně čekáme... já taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Takže pořadník nemají: From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, October 07, 2008 10:56 AM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Leider nein :-( Mit freundlichen Grüssen, Eddie ----- Original Message ----- From: Cerny Vit To: Time Factors Sent: Tuesday, October 07, 2008 8:42 AM Subject: RE: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Hallo Eddie, es gibt ein Waitinglist (waiting list) fuer Precista "ITALIAN" - PRS-20? Mit freundlichen Grüssen Vit CERNY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 (upraveno) čekat, čekat, čekat..... třeba až ale to už je fakt na hranu Upraveno 7. října 2008 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 čekat, čekat, čekat..... třeba až ale to už je fakt na hranu Ber to z té lepší strany, budou to hodinky s opravdu dlouhým příběhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Nejlepší je, že minulý týden šli normálně objednat, zaplatit kartou. Druhý den mi psal Eddie, jak jsem "zmenažeroval" objednávku, když hodinky nejsou a hned tak nebudou. Time Factors Thank you, payment for your order has been accepted. Item Name Quantity Price Total Precista Italian non-LE PRS-20 1 £335.00 £335.00 RE: Many thanks for your order. The PRS-20 Italian is sold out and not available and I don't know how you managed to order it because my wesite shows it as not available. Your order has been cancelled and your card will not be charged. Regards, Eddie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Nejlepší je, že minulý týden šli normálně objednat, zaplatit kartou. Druhý den mi psal Eddie, jak jsem "zmenažeroval" objednávku, když hodinky nejsou a hned tak nebudou. Time Factors Thank you, payment for your order has been accepted. Item Name Quantity Price Total Precista Italian non-LE PRS-20 1 £335.00 £335.00 RE: Many thanks for your order. The PRS-20 Italian is sold out and not available and I don't know how you managed to order it because my wesite shows it as not available. Your order has been cancelled and your card will not be charged. Regards, Eddie Tak to vypadá, že Eddie v tom má trochu guláš. Jednomu napíše, že ciferníky(a hodinky) budou...jen neví kdy a druhému že hodinky nejsou a nebudou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Tak to vypadá, že Eddie v tom má trochu guláš. Jednomu napíše, že ciferníky(a hodinky) budou...jen neví kdy a druhému že hodinky nejsou a nebudou..... Myslím, že pouze píše, že nejsou dostupné. Že nebudou, tam nevidím, ale neumím moc dobře anglicky, takže se klidně nechám poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Myslím, že pouze píše, že nejsou dostupné. Že nebudou, tam nevidím, ale neumím moc dobře anglicky, takže se klidně nechám poučit. To, že nebudou vyplývá z Tvého textu: neví, kdy budou ciferníky. V každým případě je to čekat, čekat...Lze se na TF registrovat pro příjem novinek mailem, info podle Eddieho přijde s cca týdením předstihem před prodejem a člověk nemusí každý den TF prohlížet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 To, že nebudou vyplývá z Tvého textu: neví, kdy budou ciferníky. V každým případě je to čekat, čekat...Lze se na TF registrovat pro příjem novinek mailem, info podle Eddieho přijde s cca týdením předstihem před prodejem a člověk nemusí každý den TF prohlížet. Poraď prosimtě jak a kde se zaregistrovat k odběru novinek - mám toho teď moc a nemám čas hledat to. Děkuju. PS: pěkný pejsek (foxteriér?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Poraď prosimtě jak a kde se zaregistrovat k odběru novinek - mám toho teď moc a nemám čas hledat to. Děkuju. PS: pěkný pejsek (foxteriér?) Re PS: Jo, Chianti Star Franke, jinak Hery. Když klikneš na hlavní stránku TF, je vlevo upoutávka na nové Speedbirdy. Kliknutím na ni naskočí jejich stránka a na vrchu je text: If you would like to be notified when new watches are added to this website, please Click Here to be added to my mailing list. Click Here je to správné místo, pak dělej. co ti to řekne - vyplnit mailovou adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Re PS: Jo, Chianti Star Franke, jinak Hery. Když klikneš na hlavní stránku TF, je vlevo upoutávka na nové Speedbirdy. Kliknutím na ni naskočí jejich stránka a na vrchu je text: If you would like to be notified when new watches are added to this website, please Click Here to be added to my mailing list. Click Here je to správné místo, pak dělej. co ti to řekne - vyplnit mailovou adresu. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 Myslím, že pouze píše, že nejsou dostupné. Že nebudou, tam nevidím, ale neumím moc dobře anglicky, takže se klidně nechám poučit. Stále nic..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 (upraveno) Nejlepší je, že minulý týden šli normálně objednat, zaplatit kartou. Druhý den mi psal Eddie, jak jsem "zmenažeroval" objednávku, když hodinky nejsou a hned tak nebudou. Time Factors Thank you, payment for your order has been accepted. Item Name Quantity Price Total Precista Italian non-LE PRS-20 1 ÂŁ335.00 ÂŁ335.00 RE: Many thanks for your order. The PRS-20 Italian is sold out and not available and I don't know how you managed to order it because my wesite shows it as not available. Your order has been cancelled and your card will not be charged. Regards, Eddie Mám obavu pánové, že čekáte marně. V tom textu Eddie píše: "Díky za vaši objednávku. PRS-20 jsou vyprodány a nejsou dostupné, a já netuším, jak se vám podařilo je objednat, protože moje webová stránka je ukazuje jako nedostupné. Vaše objednávka byla zrušena a vaše karta nebude zúčtována. S pozdravem Eddie." Upraveno 19. října 2008 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Mám obavu pánové, že čekáte marně. V tom textu Eddie píše: "Díky za vaši objednávku. PRS-20 jsou vyprodány a nejsou dostupné, a já netuším, jak se vám podařilo je objednat, protože moje webová stránka je ukazuje jako nedostupné. Vaše objednávka byla zrušena a vaše karta nebude zúčtována. S pozdravem Eddie." Pořád jen opakujete to, že nejsou momentálně dostupné a tudíž nejdou momentálně objednat. Nebo snad nápis Out of Stock - waiting for dials, znamená, že hodinky už nikdy nebudou? U modelů, které už nemají mají napsáno Sold out, nevím proč by zrovna u tohoto modelu neudělali to samé, pokud by měli v plánu, že už je nebudou prodávat. Znova opakuju to co jsem napsal v prvním příspěvku: From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, October 07, 2008 8:29 AM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 I'm sorry Vit but I don't know when it will be available again, I can only say that it WILL be available again. Regards, Eddie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Pořád jen opakujete to, že nejsou momentálně dostupné a tudíž nejdou momentálně objednat. Nebo snad nápis Out of Stock - waiting for dials, znamená, že hodinky už nikdy nebudou? U modelů, které už nemají mají napsáno Sold out, nevím proč by zrovna u tohoto modelu neudělali to samé, pokud by měli v plánu, že už je nebudou prodávat. Znova opakuju to co jsem napsal v prvním příspěvku: From: Time Factors [mailto:eddie@timefactors.com] Sent: Tuesday, October 07, 2008 8:29 AM To: Cerny Vit Subject: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 I'm sorry Vit but I don't know when it will be available again, I can only say that it WILL be available again. Regards, Eddie Jasan...vůbec se tím nevzrušuj. Třeba jim to anglický překladač na seznamu přeložil takto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Včera jsem si psal s Eddiem a Precisty Italien by měly být ke konci listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Včera jsem si psal s Eddiem a Precisty Italien by měly být ke konci listopadu. Díky za info Safi, půjdeš do nich nebo do jiného modelu od Precisty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 kolik je, prosim, pro zajimavost cena? 335 Liber = cca 10.200,- Kč + poštovné (335GBP x 30,5,-Kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se