Baker Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) Viktore, Precista je dělaná na 24mm řemeny (viz obrázek použitý z webu Timefactors To jsem si nevsiml, mel jsem na ruce Radiomir, jehoz majitel na nem nosi 24mm a k tomu pouzdru mi to prislo tak akorat, tu 26mm sirku uz si neumim predstavit. Btw. Muj prispevek vyse, byl take myslen pouze jako info, nikoli narazka. Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem Baker
Viktor Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Precisty zvládnou i řemeny 26 mm, dokonce jim IMHO sednou líp.
Vit Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) Precisty zvládnou i řemeny 26 mm, dokonce jim IMHO sednou líp. To jsou tvoje? Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem Vit
Radimk Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) To Vít: Jen tak pro oživení- nestálo by za to Eddiemu napsat závazné obj. ?? Dnes mě to tak napadlo vzhledem k datumu.. Já už v práci objednávám výrobu na lednové termíny ( já vím, sice diametrálně jiná komodita) Ale přeci- docela by mě to potěšilo pod stromem a ne v lednu. Dnes máme 18.11. ,prosinec je za rohem a od půlky prosince už , myslím, toho pak moc nikde nevydyndáme... Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem Radimk
jartop Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 To Vít: Jen tak pro oživení- nestálo by za to Eddiemu napsat závazné obj. ?? Dnes mě to tak napadlo vzhledem k datumu.. Já už v práci objednávám výrobu na lednové termíny ( já vím, sice diametrálně jiná komodita) Ale přeci- docela by mě to potěšilo pod stromem a ne v lednu. Dnes máme 18.11. ,prosinec je za rohem a od půlky prosince už , myslím, toho pak moc nikde nevydyndáme... Má pravdu předsedo......
kejklik Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 To Vít: Jen tak pro oživení- nestálo by za to Eddiemu napsat závazné obj. ?? Dnes mě to tak napadlo vzhledem k datumu.. Já už v práci objednávám výrobu na lednové termíny ( já vím, sice diametrálně jiná komodita) Ale přeci- docela by mě to potěšilo pod stromem a ne v lednu. Dnes máme 18.11. ,prosinec je za rohem a od půlky prosince už , myslím, toho pak moc nikde nevydyndáme... Myslím, že by stálo za to se lehce připomenout. I když Eddie už naznačoval, že pořadníky nevede...
Vit Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Myslím, že by stálo za to se lehce připomenout. I když Eddie už naznačoval, že pořadníky nevede... Zkusím to koncem týdne, psal jsem si s ním před týdnem, nechci ho pořád otravovat.
Valentin Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Precisty zvládnou i řemeny 26 mm, dokonce jim IMHO sednou líp. S tím řemenem nevypadají vůbec špatně
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 S tím řemenem nevypadají vůbec špatně ještě líp vypadají na řetízku od splachovadla - to byl moudrý příspěvek
jartop Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 ještě líp vypadají na řetízku od splachovadla - to byl moudrý příspěvek Tam už mi visí Fortis, ale možná udělám někdy změnu....
atim Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 4Vít: už jsi zkoušel dotaz jestli ciferníky přijdou v dohledné době? Je to nějaké dlouhé dodání i čekání.
Vit Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 4Vít: už jsi zkoušel dotaz jestli ciferníky přijdou v dohledné době? Je to nějaké dlouhé dodání i čekání. Už jsem mu napsal. Odpověď uveřejním, až ji dostanu.
Vit Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 (upraveno) Přátelé, mám špatnou zprávu od Eddieho: Od: Time Factors [eddie@timefactors.com] Odesláno: po 24.11.2008 14:19 Komu: Kopie: Předmět: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Přílohy: I'm sorry but I don't have any yet. Fricker has let me down once again :-(. Regards, Eddie :crying_anim: :crying_anim: :crying_anim: :crying_anim: Zkusím zjistit zda je naděje, že by ještě letos byly. EDIT: Uz jsem mu napsal: Hallo Eddie, Es tut mir leid. Können wir uns die Hoffnung machen, dass die Uhr noch dieses Jahr erreichbar werden? Vit Upraveno 24. listopadu 2008 uživatelem Vit
Vit Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Odpověděl mi toto: Od: Time Factors [eddie@timefactors.com] Odesláno: po 24.11.2008 18:46 Komu: Vit Kopie: Předmět: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Přílohy: I don't accept any orders until I have stock. I don't even know the price yet. Regards, Eddie Moc jsem to nepochopil, pomozte prosím s překladem.
Radimk Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 nemá a neví. Nemá termín, neví cenu... Asi
lib Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Odpověděl mi toto: Od: Time Factors [eddie@timefactors.com] Odesláno: po 24.11.2008 18:46 Komu: Vit Kopie: Předmět: Re: Precista "ITALIAN" - PRS-20 Přílohy: I don't accept any orders until I have stock. I don't even know the price yet. Regards, Eddie Moc jsem to nepochopil, pomozte prosím s překladem. Nepřijímám zádné objednávky, dokud nemám skladem. Ještě dokonce neznám cenu. S pozdravem Světu mír ...
Vit Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Nepřijímám zádné objednávky, dokud nemám skladem. Ještě dokonce neznám cenu. S pozdravem Světu mír ... Myslel jsem si to, díky za potvrzení nepříjemné pravdy.
Vit Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 a k tomu vánoce na blátě.. Aspoň jedna dobrá zpráva - Libra klesá, už je za 29,788,- Kč
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se