redd Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Včera tady proběhly inzercí Seiko Flyback Chrono 7016-8000. V inzerátu bylo upozornění na špatnou barvu ručky chrona. Já bych se tady ale chtěl zeptat zkušených seiko vintážníků, co si myslí o hodinové a minutové ručce. Já jsem vždy na 7016-8000 viděl jiné. První dvě fotky jsou převzaté z inzerátu, ostatní jsou "referenční" z internetu. Zajímá mě, jestli se dělaly jen jedny ručky nebo třeba v nějakém období i jiné. Předem děkuji. P.S. Psal jsem prodejci o jeho názor na ručky, ale k tomuto okamžiku zatím bez odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Nech si to přesunout do Seiko vlákna, tam se ti dostane rady spíš... Třeba od @xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Jo a pokud to jde, já se vždycky řídím podle katalogů: Když se u vintage Seiko v modelové řadě něco liší (třeba právě ty ručky), tak to není podle roku výroby ale podle toho, co to bylo za verzi. To se ale spíš týká řady 6138 (Ufo, Kakume, atp.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Za mě jsou všechny 3 ručky z jiného modelu. Viz Vojtův katalog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Taky si myslím, že jsou odjinud. Správné ručičky jsou uprostřed “zalomené” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 (upraveno) Na mých 7016-8000 mám taky ručky z druhé série fotek (tedy jiné než na inzerovaných hodinkách) Upraveno 22. února 2021 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se