Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

S Dušákem mám zkušenost relativně čerstvou, hodinky jsem si vyzvedával v lednu. Servis jako takový OK, nicméně trvalo to přes tři měsíce. 

• po měsíci...
Odesláno
V 7. 3. 2021 v 13:27, Wickedfilip napsal:

Co Dušák? Má někdo aktuální zkušenosti? Taky teď řeším 

Bez problému, jen to chvilku trvalo

Odesláno
V 10. 3. 2021 v 22:01, postul napsal:

S Dušákem mám zkušenost relativně čerstvou, hodinky jsem si vyzvedával v lednu. Servis jako takový OK, nicméně trvalo to přes tři měsíce. 

údajně větší servisy posílají do CH

Odesláno
před 34 minutami, LukasK napsal:

údajně větší servisy posílají do CH

Lukáši, vys*r se na honění příspěvků tímto způsobem, jen tady k*rvíš vlákna ničím

• po měsících...
Odesláno

Rád bych se podělil o čerstvou zkušenost se servisem u Dušáka. Předmětem byl servis strojku Speedmasterů z roku 76. Trvalo to skoro půl roku,ale dejme tomu. Nicméně jsem dneska zjistil,že se mi seká hodinová ručička. V pondělí to jdu reklamovat a jsem zvědav,jak se k tomu postaví. Mimochodem,dotaz pro znalé, on už se na dýnko nedává blue dot?

• Confused 1
Odesláno

Pražské hodinářství. Cena super, přístup vynikající a chvilku jsem je podezříval, že mi do PO dali quartzky, jak jsou od té doby přesné. Za mě mohu doporučit.👍

Odesláno
před 3 hodinami, Red Dwarf napsal:

Rád bych se podělil o čerstvou zkušenost se servisem u Dušáka. Předmětem byl servis strojku Speedmasterů z roku 76. Trvalo to skoro půl roku,ale dejme tomu. Nicméně jsem dneska zjistil,že se mi seká hodinová ručička. V pondělí to jdu reklamovat a jsem zvědav,jak se k tomu postaví. Mimochodem,dotaz pro znalé, on už se na dýnko nedává blue dot?

Doty se už pár let nedávají, ani na nových kusech teď není žádný red dot

Odesláno
před 13 hodinami, Tomak napsal:

Doty se už pár let nedávají, ani na nových kusech teď není žádný red dot

Děkuji za info 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...