Popovic Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Kde odporucate servisovat Omegy podla vasich skusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Onyx Jihlava.. teda konkretne s Omegou osobni zkusenost nemam, ale par lidi odsud jo a myslim ze veskrze dobry, viz jejich vlakno tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Onyx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popovic Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 O Onyx som cital a velka vdaka za potvrdenie. Spravim si tam vylet. Viete kolko dni/tyzdnov budu mat hodinky u seba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 ved napis Rudovi a dohodni sa s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popovic Odesláno 25. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Harwey Ruda nepoznam...das viac info? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) Onyx - Ruda - Google https://www.klenotyonyx.cz/o-nas Upraveno 25. února 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Já je měl naposledy v roce 2017 u Martina Brože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wickedfilip Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Co Dušák? Má někdo aktuální zkušenosti? Taky teď řeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 S Dušákem mám zkušenost relativně čerstvou, hodinky jsem si vyzvedával v lednu. Servis jako takový OK, nicméně trvalo to přes tři měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Jedině a jedině a nikdy jinak ONYX. Takhle kdyby fungovalo všechno a všichni, tak je na světě krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Prazske hodinarstvi zkusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Prazske hodinarstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 7. 3. 2021 v 13:27, Wickedfilip napsal: Co Dušák? Má někdo aktuální zkušenosti? Taky teď řeším Bez problému, jen to chvilku trvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 10. 3. 2021 v 22:01, postul napsal: S Dušákem mám zkušenost relativně čerstvou, hodinky jsem si vyzvedával v lednu. Servis jako takový OK, nicméně trvalo to přes tři měsíce. údajně větší servisy posílají do CH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 34 minutami, LukasK napsal: údajně větší servisy posílají do CH Lukáši, vys*r se na honění příspěvků tímto způsobem, jen tady k*rvíš vlákna ničím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Rád bych se podělil o čerstvou zkušenost se servisem u Dušáka. Předmětem byl servis strojku Speedmasterů z roku 76. Trvalo to skoro půl roku,ale dejme tomu. Nicméně jsem dneska zjistil,že se mi seká hodinová ručička. V pondělí to jdu reklamovat a jsem zvědav,jak se k tomu postaví. Mimochodem,dotaz pro znalé, on už se na dýnko nedává blue dot? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabe_X Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Pražské hodinářství. Cena super, přístup vynikající a chvilku jsem je podezříval, že mi do PO dali quartzky, jak jsou od té doby přesné. Za mě mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 3 hodinami, Red Dwarf napsal: Rád bych se podělil o čerstvou zkušenost se servisem u Dušáka. Předmětem byl servis strojku Speedmasterů z roku 76. Trvalo to skoro půl roku,ale dejme tomu. Nicméně jsem dneska zjistil,že se mi seká hodinová ručička. V pondělí to jdu reklamovat a jsem zvědav,jak se k tomu postaví. Mimochodem,dotaz pro znalé, on už se na dýnko nedává blue dot? Doty se už pár let nedávají, ani na nových kusech teď není žádný red dot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 před 13 hodinami, Tomak napsal: Doty se už pár let nedávají, ani na nových kusech teď není žádný red dot Děkuji za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se