bondza1968 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 19:00, Borža napsal: Podla zivych fotiek sa uz tesim na ne a na leto. Vidim ze pvd pride s ciernym ISO. Len ma dost laka aj oranžová farba. Kolega sashator tu pisal ze tropic ma nie moc dobry mikroregulaciu kde diery su 1cm od seba co ma dost odradza. Mate tipy na nahradu? (Oranzova farba). Tropic ako design sa mi urcite pozdava. Dik Jak jsem psal výše asi není pravidlem že ti hodinky přijdou s nasazeným ISO. Dle jejich vyjádření používají několik výplní tubusu a tu kterou jsem zrovna nafasoval já byla určena pro osazení NATO strapem s tím že ISO by mělo být přibaleno v krabičce zvlášť což se v mém případě tedy nestalo ale měli by ho dle posledních zpráv dodatečné poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Před hodinou, brownwld napsal: Kdo si pocka, ten se docka. Hi, We completely understand people's frustration, BUT, when we committed to immediate shipping that was before we knew the entire run of the stainless model sold out in 24 hours. ..... Přesně tak. Částečně chápu frustraci některých, ale holt je to jejich první počin, u kterýho naprosto nečekali takovej zájem, a tak nebyli připravený. Určitě se z toho poučej a příště to holt bude klasickej pre-order s doručením za dva tři měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 1 hodinou, bondza1968 napsal: Jak jsem psal výše asi není pravidlem že ti hodinky přijdou s nasazeným ISO. Dle jejich vyjádření používají několik výplní tubusu a tu kterou jsem zrovna nafasoval já byla určena pro osazení NATO strapem s tím že ISO by mělo být přibaleno v krabičce zvlášť což se v mém případě tedy nestalo ale měli by ho dle posledních zpráv dodatečné poslat. Mne na dotaz odpísali emailom toto: A SS model gets a Tropic and the black gets an ISOfrane to co sa stalo tebe je podla mna logisticka chyba a verim ze to teda opravia k tvojej spokojnosti. Ako tu bolo spomenute, neocakavali to a ich supply chain nebol na to pripraveny. Kazdopadne NATO bude tiez ok ale chcem ISO a NATO si dokúpim. Len rozmyslam stale ci vziat oranzovy Tropic alebo nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 NATO dávají jako bonus nicméně moc nerozumím tedy tomu proč používají více výplní pro různé řemínky. A co jsem s nimi komunikoval jsem asi nebyl jediný komu hodinky přišly s nasazeným NATO strapem. Prostě neber jako samozřejmost že přijdou na ISO jak bylo a je uváděno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Nabídli mi že mi co nejrychleji pošlou chybějící ISO dali mi vybrat barvu ale nepochopil jsem proč mi chtěli poslat šíři 22mm. No nechám se tedy překvapit co přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Recenzeee https://www.doxa300t.com/military/military.htm?fbclid=IwAR2tMOht-sUXd0kxkcIrCS4Qh2xAsXEBb0hnkewDqpziacFIhAP8exi-pmM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Na tom tropicu to zakončení u pouzdra vypadá opravdu tragicky. Jdu objednat iso, ale vidím to, že pro mě bude nejlepší volba nato, byť to ještě zvedne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Clanek fajn, i kdyz spis nez samotnym hodinkam se venuje vztahu Doxa vs Synchron a Army vs Military. @Dokusan - pokud budes chtit nato, tak se divej na jednopruhove (single pass), to by nemelo hodinky tolik zvedat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 2 minutami, AndyAaron napsal: @Dokusan - pokud budes chtit nato, tak se divej na jednopruhove (single pass), to by nemelo hodinky tolik zvedat. Jj. Včera mi jedno přišlo od Wardů. Opravdu skvělý kousek, bohužel je pouze ve dvou barvách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Hrozně záleží jak širokou/rozpláclou máš ruku. Mně ty koncovky z fotek taky hrozně s**ly, ale po tejdnu nošení mi to k těm hodinkám vlastně i sedí a vim, že prakticky na ničem jinym je nosit nebudu a dost reálně uvažuju o objednání žlutýho na Poseidony. ISOfrane je kvalitní, ale už taková echtovní diver guma a tak na denodenní nošení to podle mě už úplně není. Navíc se nezúžuje, což docela oceňuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Jinak na PVDčka co jsem objednával minulý týden mám estimate na červen-červenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) před 8 hodinami, Exiztence napsal: Jinak na PVDčka co jsem objednával minulý týden mám estimate na červen-červenec. To ti napsali k objednávce do mailu nebo kdes to vzal to info? Jinak, tohle vypadá fakt hoooodně dobře (z vlákna na WUS) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Napsal jsem jim číslo objednávky a kdy to mám čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Nechal jsem si poslat tropic z monstrapu. Taky uvádějí vulkanizovaný kaučuk. Zítra nasadím a přidám foto. Jinak musím říct že dodání bylo bleskové a balení luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Tak to jsem zvědavej, co na něj budeš říkat. Na fotkách nevypadaj zle a aspoň bude další zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Smekám kloubouček před Synchonem, dnes přišel tracking s tím, že mi jako omluvu posílají hned 2 ISA mnou zvolených barev. Podle komunikace s nimi je možno i ISO s PVD sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Abych tedy byl úplně přesný nabízeli mi šíři 22mm s PVD sponou pro což nemám využití. Požadoval jsem tedy 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 před 17 hodinami, bondza1968 napsal: Nechal jsem si poslat tropic z monstrapu. Taky uvádějí vulkanizovaný kaučuk. Zítra nasadím a přidám foto. Jinak musím říct že dodání bylo bleskové a balení luxusní. Ahoj, budu si chtít koupit zeleny waffle 20mm. Kolik stálo poštovné? Dá se platit jinak než paypal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 před 6 minutami, Vladar91 napsal: Ahoj, budu si chtít koupit zeleny waffle 20mm. Kolik stálo poštovné? Dá se platit jinak než paypal? Ahoj. Platit se dá určitě i jinak já platil třeba přes ApplePay. Poštovné vychází teď nebudu úplně přesný něco mezi 320 - 340 Kč. Žádné poplatky navíc jsem neplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Právě teď, bondza1968 napsal: Ahoj. Platit se dá určitě i jinak já platil třeba přes ApplePay. Poštovné vychází teď nebudu úplně přesný něco mezi 320 - 340 Kč. Žádné poplatky navíc jsem neplatil. Super díky za info, clo žádné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se