Jakubisko Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Uvazuji o nakupu automobilu Škoda Fabia. Ted jsem u otazky vyberu motoru. Na prvnim miste je, jak by se dalo cekat, spotreba. Ted mam Felicii 1,9D a jsem zvykly na 6l kombinovane. Jezdim ze 40% po meste, 30% po okreskach a 30% po nekvalitnich silnicich. Limit +- je 100.000Kc. Mate nejake zkusenosti naftovymi motory 1.4TDi, 1.9SDi nebo 1.9TDi? Budu rad za kazdy tip. Diky Kuba
spiderer Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Kubo, mam starou Fabii s 1,9 SDi - neni to auto na rallye, ale po meste zere okolo 4-4,5l/100km, mimo stejne a po dalnici je to mezi 5-6l/100km dle stylu jizdy.. Mam ji uz leta a porad jezdi, zadny zasadni nemoci za celou dobu nemela S 1,4 TDi jsem jel parkrat a kdybych si mel vybirat Fabii ted, tak jdu do asi prave do ni..
B.F.G. Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 1,4TDi rozhodně nebrat! Pokud bych si mohl vybrat tak 1,9TDi 74kW, ovšem do podobného auta raději benzín, 1,4 55kW Jinak 1,4TDi, docela dost žere, nic moc jede a je docela dost drahý. Apropo, 1,4TDi se dával do Fabie I?
bodie Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Vlastním též Fabii 1,9 SDI jako druhé auto v rodině, teď má najeto asi 57 000 km a zatím šlape jako švýcary pouze měním olej a tankuji naftu.Není to žádný závoďák, ale ta spotřeba je naprosto fantastická mimo město při 90 km/h i 4,3 l/100km.
spiderer Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Apropo, 1,4TDi se dával do Fabie I? Daval.. Jezdil lip nez SDi a spotreba byla podobna..
honny Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 SDI hold jen nemá výkon... Jinak věřím, že drží, není moc co by se tam pokazilo...
koblih69 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Uvazuji o nakupu automobilu Škoda Fabia. Ted jsem u otazky vyberu motoru. Na prvnim miste je, jak by se dalo cekat, spotreba. Ted mam Felicii 1,9D a jsem zvykly na 6l kombinovane. Jezdim ze 40% po meste, 30% po okreskach a 30% po nekvalitnich silnicich. Limit +- je 100.000Kc. Mate nejake zkusenosti naftovymi motory 1.4TDi, 1.9SDi nebo 1.9TDi? Budu rad za kazdy tip. Diky Kuba Měl jsem nějaký ve firmě: 1.4 TDI - do města naprosto nevhodný hodně nepříjemný je s tím motorem popojíždět, věčně poskakuješ jako začátečník nebo máš trapně moc plynu 1.9. TDI -naprosto stejná spotřeba jako 1.4. TDI navíc neskáče při rozjíždějí jako koza 1.9 SDI - je celkem v pohodě, ale je to lenoch. Jeslti tě neláká občas šlápnout na plyn tak klidně, motor má jen minimum závad, žádné vadné váhy vzduchu... Pokud máš Feldu 1.9 D tak ti sedne i SDI... 1.4. TDI nebrat, jen pokud to bude nějak hodně výhodný. Jinak zvaž zda ta nafta má smysl, přesto že mám nafťáka tak třeba manželka jezdí s Fiat Panda 2005 ( před 2 měsíci pořízeno za 116 tis. ) po městě za 5,6-5,8 a benzín je o 1,- levnější o nákladech na případný servis nemluvě... Upraveno 14. října 2008 uživatelem koblih69
Conrad Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Breitlingy něco váží,ber raději 1.9 TDI Upraveno 14. října 2008 uživatelem Conrad
Jakubisko Odesláno 14. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Diky vsem za komentare! Trivalec tedy vyrazuji. Dilema TDi vs. SDi necham na nabidce trhu. S tim, ze se mi vic libi bezturbak. Nikdy jsem nezavodil a nehodlam s tim zacit
PepaSFI Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 1.9SDI je až na pár detailů totéž co 1.9D z felicie. Pokud jsi na to zvyklý tak to ber. Rozdíl v ceně oproti TDI bude asi dost značný díky kultu který tady škodovka a VW vybudovali. Ale popravdě řečeno jede to strašně. Zrychlení jako nákladní vlak a ty zvuky co motor vydává jsou strašné. Ale je to vpodstatě bezúdržbové. Pokud jde o spotřebu tak po městě na tom bude nějaká benzinová litrovka stejně ale bude citelně živější a nebudou z ní padat saze.
B.F.G. Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Diky vsem za komentare! Trivalec tedy vyrazuji. Dilema TDi vs. SDi necham na nabidce trhu. S tim, ze se mi vic libi bezturbak. Nikdy jsem nezavodil a nehodlam s tim zacit To je pravda, ale napadá mě třeba výraz bezpečně předjet, což je s tímhle motorem občas problém. Jinak jsem jezdil s Oktávií 1.9SDi a opravdu se do ní lila pouze občas nafta, jinak naprosto bez problémů - průměrná spotřeba cca 5l/100km. (Ale je to mrcha líná )
JJ Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 S SDi jsem nějakou dobu jezdil (ve Fabii). Je to velmi spolehlivé, žere to málo i ve městě a má to neskutečnou životnost. Přes to všechno bych ten motor už nechtěl. Nejde ani o to, že to je lemra líná, to je konec konců i spousta jiných aut. Osobně mi daleko víc vadily pomalé a zejména nepředvídatelné reakce motoru. Například v subjektivně stejných situacích (rychlost, místo, naloženost auta) někdy předjíždět šlo, někdy to auto prostě nejelo. Nejhorší pak bylo, když se Fobie tvářila, že se tedy jede, uprostřed manévru změnila názor a bez jakéhokoli varování to přestalo táhnout. Než tyhle diesely, to snad radši i tu HTP...
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 1,4TDi rozhodně nebrat! Pokud bych si mohl vybrat tak 1,9TDi 74kW, ovšem do podobného auta raději benzín, 1,4 55kW Take spatna zkusenost, maji ji kolegove, jel jsem s ni do Vimperka a zpet a je to tragedie. Stojim si za tim, ze ma trivalcova 1.2 jede svizneji, kdyz uz to teda po ni chces pri predjizdeni. V praci jsem vystridal vsechny tri 1.4 a take tvrdim ze 55kW se vyplati mit. Naftu tam davat je podle me take nesmysl, myslim do Fabie. Jinak co mi kluci rikali, tak ta 1.4TDi je take trivalec. To uz jsem sel do kolen. Pote co jsem spatril motor u svoji 1.2 kdyz nam je zacli v praci nutit rekl jsem si ze uz to nikdy nechci videt. Jo s tou 1.4TDi bez muziky ani nedojedes nakoupit. Takovej hluk v interieru se u noveho auta vidi malokdy.
JAR0 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Mas Breitling a rozmyslas ci Fabia sdi / tdi ? K hodinkam treba dopasovat minimalne Audi A6. Ale nie vazne. No ja mam skusenosti s Fabiami 1.2 htp.. a este 1.9 SDI. Asi vykonovo rovnake. Len tie benzinove trojvalce maly velku spotrebu.. priemerne 9 - 10 litrov. Vlastnim momentalne Skodu Octavia 1.9 Tdi a je to o dost lepsi motor hlavne kvoli nizkej spotrebe. Ak by som si kupoval Fabiu, tak by som preferoval benzinovy motor 1.4, ten lepsi 100 HP. Ja jazdim vacinou v meste a kratsie trasy, takze diesel sa nestihne poriadne zahriat. Upraveno 14. října 2008 uživatelem JAR0
Jerryl Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Nechci tady nijak chytračit, ale vzhledem k tomu, že jsem pár aut měl, tak si dovolím nškolik postřehů. Díval jsem se pro zajímavost na tipcars a za zmíněných 100k jsou k mání auta stará cca 7-8 let s nájezdem od 100tis km. To není nic moc. Pokud k ceně přidáš náklady za počáteční servis, tak jsi min. na 110k a pořád máš starou šunku. Já bych doporučoval se postavit k výběru auta z pohledu, jak auto využíváš. Jaký máš roční nájezd a kde jezdíš (město/okresky/dálky). Možná mě bude někdo kamenovat, že nový auto jsou vyhozený peníze, ale teď, když se automobilky předhánějí ve slevách se dá skutečně vybrat nový auto kolem 200k se zárukou. Já v současné době proháním haněnou fabii I HTP. Nemůžu říct, že jsem šťastný a že je to kára mých snů, ale nejsem nespokojený. Ve městě je jako doma a ven se taky dá s přimhouřeným okem vyjet. Spotřebu mám dlouhodobě 6.4l/100. Ono když se zohlední skutečné náklady na 1 ujetý km, tak vyjde, že cena a spotřeba pohoných hmot nehraje hlavní roli!!!
lolohh Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Mas Breitling a rozmyslas ci Fabia sdi / tdi ? K hodinkam treba dopasovat minimalne Audi A6. A co dle tvé teorie patří k Omegám, Primkám, Oriskám, OP? Jinak k tématu: chvilku jsem jezdil v Oktávce s tím SDi a když jsem nespěchal a nepotřeboval předjíždět na okreskách, tak to bylo OK. Proto si myslím, že v té Fabii by taky měl ten motor stačit.
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Len tie benzinove trojvalce maly velku spotrebu.. priemerne 9 - 10 litrov. No pokud jedes sam tak kombinovana je u me 6,4 ikdyz ted v kombiku mam tu silnejsi verzi a jsem dva mesice po sobe na 6,1 kombinovane. Vlastnim momentalne Skodu Octavia 1.9 Tdi a je to o dost lepsi motor hlavne kvoli nizkej spotrebe. Jsem rad ze to vim, jen nevim z jakeho duvodu srovnavas dve uplne jina auta? Ak by som si kupoval Fabiu, tak by som preferoval benzinovy motor 1.4, ten lepsi 100 HP. Ja jazdim vacinou v meste a kratsie trasy, takze diesel sa nestihne poriadne zahriat. Nejsem si jistej, ale myslim ze 1,4 100HTP je pouze nacipovana 55kW, nechci polemizovat ale ja bych tenhle motor necipoval... muj soukromy nazor Upraveno 14. října 2008 uživatelem cody
JAR0 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 A co dle tvé teorie patří k Omegám, Primkám, Oriskám, OP? Jinak k tématu: chvilku jsem jezdil v Oktávce s tím SDi a když jsem nespěchal a nepotřeboval předjíždět na okreskách, tak to bylo OK. Proto si myslím, že v té Fabii by taky měl ten motor stačit. Tak ja tak poskromne mam 2x Certinu a este zopar japonskych... a chodim tiez skromne na Octavii 2. K Omegam staci aj ta Fabka.. No s tym motorom mam kusenosti zo starsej Cordoby. Je dost hlucny, ma maly vykon..ale zato spotreba je dobra ak chodis kludne. Nema turbo.. cize aspon sa to nepokazi. NAdruhej strane sa s tym neda bezpecne predbiehat... No ja by som urcite bral tu 1.4 benzin, tu silnejsiu 100 HP. To bude mat dostatocny vykon a aj spotreba bude dobra a je to lepsia volba do mesta na kratsie trasi. No ak sa bude jazdit na dlhsie vzdialenosti tak potom 1.9Tdi.
JAR0 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Zda sa mi, ze ten motor 1.2 htp zacina na dialnici vo vyssich rychlostiach dost zrat. Ta spotreba okolo 9 litrov bola hlavne na dialnici (130km/h). No hovorim o tom motore v Octavii... pretoze asi bude rovnaky ako vo fabii.
honny Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Na dálnici 1.2 HTP fakt není. Jako jo, 180 to dá, ale... ale jak. Už 130 je v dost vysokejch otáčkách a spotřeba taky nic moc. Jako dálniční bych to nebral určitě. A spotřeba 5.5 - 7. Jednu štreku (Brno -> Nové Město n. M. a zpět) sem měl za 5.3 /dle p.p/. Nejde ani o to, že to je lemra líná, ... uprostřed manévru změnila názor a bez jakéhokoli varování to přestalo táhnout.A nebyl problém v ECU? Nebo v něčem? Tohle mi nepřijde jako normální chování...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se