xfishmanx Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) Ahoj,před jsem dostal darem zlaté hodinky po dědovi,chronograph suisse ve zlatém pouzdře 18K.Zajímalo by mě kdy a kde přesně byly vyrobeny a jejich současná cena,popř.,jestli má někdo zkušenosti s opravou takových hodinek (jsou zaseklý..) Díky za odpovědi Upraveno 15. října 2008 uživatelem Jeremy Smazal jsem nesmyslně velké fotky
frista Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Cena je velmi nevypocitelna - nevim jestli a jak jdou opravit (to tady umi jini) - ale v jdoucim stavujsem presne tyhle videl u Marriotu na Nam. republiky za 18 tisic. Coz je cena dle meho trochu prestrelena. Ale u takovych hodinek hraje i puvod a nalada kupujiciho:-)
mnovace Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 cena se pohybuje kolem 7 - 10 000 Kč podle stavu, tvé bych tak tipoval na 5000Kč a opravit by to neměl být problém, takže balík z toho nevytěžíš, ale můžou plnit funkci ,,vzpomínkových hodinek,, samozřejmě, že někdo kdo by je ,,nutně,, potřeboval např. sběratel do sbírky, tak by mohl uvedenou cenu také navýšit, ale zas tak nedostatkové nejsou
xfishmanx Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Díky za odpovědi,zejtra je nesu do opravny,tak uvidim jestli to půjde a co za to budou chtít....
cali Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 No hlavne ich nedaj do opravy prvemu hodinarovi na ktoreho narazis aby si nebol potom nemilo prekvapeny ono dnes rozhodne nie je hodinar ako hodinar. Skus konzultovat s miestnymi clenmi nejake odporucanie na dobreho hodinara vo svojom okoli.
xfishmanx Odesláno 11. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Tak je mám opravený,ale jen částečně... Prý nemají nějakou součástku k opravě chronografu,takže fungujou,ale bez něj.Chci se zeptat,jestli by mi to neopravil třeba nějakej machr z Prahy,páč v ústeckym kraji prej nikdo takovej není.Součástku nemají a ani nejde nahradit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JJ Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 "Nemají" není odpověď. Každá součástka jde vyrobit. Nedávno mi můj hodinář takhle pěkně ručně vyráběl resetovací páku na Tissot chronograf ze sedmdesátých let. Otázkou je pochopitelně to, kolik jsi do té opravy ochhoten vrazit.
japa Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 inak tá hodinová a minútová ručička... sú "proklatě" krátke - ako z dámskeho modelu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se