Spongebob Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Přezuto na černou kůži..léto pomalu končí...potřeboval jsem i změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Artelier Small Second 7582-4054 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Chronograph. Furt je mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Ahoj Orisáci,Prosím jen dotaz jestli nejsem úplně blbej.V pátek jsem byl v Koscomu pro můj zatím poslední Fortis úlovek. A koukal jsem tam po Oriskách.Nebyli tyhle Aquis (ty základní, ne kalibr 400)Kolem 40k ještě pár měsíců zpátky?Teď jsou přes 51kDíky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 jojo byly.. tuším 41 dokonce. Tak to čumím. Za 50 byly na tahu... možná za 48. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 jojo byly.. tuším 41 dokonce. Tak to čumím. Za 50 byly na tahu... možná za 48.Jasný, OK díky.Já právě nejdřív zaznamenal nějakou konverzaci v ChronoShopu, že Švýcaři zdražili.A teď koukám v Koscomu taky, a už to jede Tak aspoň Japonci zatím drží Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Back in black ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Disco_Dawe Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Tak ty jsou hodně parádní .. skoro lituji, že mám ty svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Opět na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Somewhere in Holiday inn.de at night 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Nejspíš jediné dvojčata mé kombinace . Je zajímavé vidět na jiném zápěstí! Povedená fotka! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Tak jsem rozšířil místní Oris řady. Láska na první pohled :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Krásné. Ty se mi ze současných líbí nejvíce.Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 jo jo jsou taky super! A nevím proč (možná že teď až moc často chodím do Tudor sekce a nedávno jsem jedny zkoušel v krámu ) mi připoměly zmíněný Tudorky, konkétně BB58 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 jo jo jsou taky super! A nevím proč (možná že teď až moc často chodím do Tudor sekce a nedávno jsem jedny zkoušel v krámu ) mi připoměly zmíněný Tudorky, konkétně BB58 . Já jsem měl původně zálusk na BB58 Ale se svojí pamětí "rybička Dory" jsem chtěl datum a u 65 se mi víc líbí tvar (plochost) pouzdra. 100m do bazénu stačí a aby byl deal breaker inhouse, na to jsem moc velkej křupan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Koupačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 V 20. 10. 2022 v 20:14, Stuclik napsal: Tak jsem rozšířil místní Oris řady. Láska na první pohled Můžu se zeptat - 40 mm? A průměr zápěstí? Jinak za mě paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se