junior300 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Páteční rychlocvak“S novými hodinkami je člověk ještě lepším člověkem” Huráá, tak jsem se taky dočkal Díky bohu Dlouho jsem na ně nedosáhl, pak ještě podražilo. Ale, když jsou teď ty slevy…Pěkný víkend #aquiscal400#5daysSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 @chief gratulujem! Super volba. Aka farba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 @chief a sorry, moja blbost. Reagoval som rychlejsie, nez som prezrel ostatne vlakna. Paradna modra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 1 hour ago, junior300 said: @chief a sorry, moja blbost. Reagoval som rychlejsie, nez som prezrel ostatne vlakna. Paradna modra. V poho. jojo ta modrá. díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 @chief gratulace, krásné Orisky. Aquis jsou moje dlouhodobě nejoblíbenější hodinky Já se přes LE Clipperton, s nádhernou modrou, "dopracoval" k menším, zeleným Cal.400 na kterých jsem si nechal vyměnit vložku lunety za černou. Nejdou mi sundat z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 ...mimochodem, Clippertony jsou na prodej, jen ne a ne se dokopat k sepsání inzerátu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Happy Oris day Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 13 hours ago, horskjan said: @chief gratulace, krásné Orisky. Aquis jsou moje dlouhodobě nejoblíbenější hodinky Já se přes LE Clipperton, s nádhernou modrou, "dopracoval" k menším, zeleným Cal.400 na kterých jsem si nechal vyměnit vložku lunety za černou. Nejdou mi sundat z ruky Diky moc! Zacinam si na ne zvykat, ted budou chvili na ruce Super prace s tou zelenou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2024 MondaySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 Living next door to OrisSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stále to potápění ve stejném kanclu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Tak dneska to završím ještě Orisem těžkým kalibrem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stále stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Audi sport... gut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 *Jaké Oris máte na internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Mimochodem jsou strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Má nejoblíbenější značka a nej model. Ready na zítřejší cestu do Ženevy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 před 14 hodinami, Otto napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaký je to model prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se