Přejít na obsah

Festina vs. Citizen

Doporučené příspěvky

Monkey: měl jsem Tour tuším model 2005 a hodinky se zpožďovaly, rosily. Několikrát v opravě a pořád to stejný jo a za rok sežraly dvě baterky, byly to prostě šmejdy tak šly do světa.

Tohle bych ale viděl na smůlu na kus...znám hodně lidí s Festinami,co si je chválí...sám jsem je také měl(ale na TdF)......to se může stát i v "lepších" rodinách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja take znam lidi co si sve hodinky chvali... ale jejich nazor nema vypovidaci hodnotu pokud nevyzkousi v podobne tride vice znacek. To, ze je spatny jeden kus se asi muze stat i Brejtlingu nebo Rolexu, od toho je zaruka. A hlavne servis. Ja osobne jsem byl s Festinou spokojen, nechci ji hanit. Ale dost lidi kteri si koupi titanove Festiny zijou v domeni ze jsou na Olympu.

Me by zajimalo zda plati umera - cim lepsi znacka tim mene nepovedenych kusu. Ja si myslim ze ano, ale hodinek jsem mel jenom par a z tech luxusnich vlastne zadne. To by nam rozstipnul jedine ortodoxni Chronomagista s bohatyma zkusenostma. Najde se nejakej?

Odkaz ke komentáři

Jiz jsem tady psal pred casem. Vlastnim F chronograf 4 tlacitkovy model z roku 1996 - dosud bez vetsich zavad - porad jdou a skvele. Naposled byly v servisu pred rokem na cisteni a pretesneni jednoho tlacitka. Originalni servis v Pardubicich posledne trochu "zlobil" a trval to dele nez obvykle, az jsem musel zvednout oboci a ozvat se, ze dva mesice je nezvykle dlouha doba (nedali ani vedet). Od te doby jsou zase v kondici. Mam k nim osobni vztah, ktery jde za ramec beznych (i drazsich a lepsich hodinek). Porad si myslim, ze je to slusna (standardni) firma, kterou ma-li nekdo na rukou (a nepropadl zdejsimu foru) - tak se nema za co stydet. Mam sefa, ktery nosi neco strasneho na rukou (bentime bi-color s modrym cifernikem) a pokazde, kdyz se mu na ne podivam, tak se mi zveda kufr (ale muze to byt i tim chlapikem).

Shrnuto - s Festinou ( i Citizenem) je to tak, ze jsou to slusne standardni hodinky pro bezne lidi. Poruchovost je dle meho dana masovou vyrobou po milionech (takze logicky je vetsi sance potkat smejd). Zatim jsem tu smulu ani nemel. Takz epodle mne trochu "latina".

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
co myslite Festina Tour de France 2008 nebo Citizen eco- drive Nighthawk

osobne mam Nighthawk a jsou to urcite jedny z nejhezcich hodinek co jsem videl. Na prvni dotek jsou bytelne a eco-drive, a luneta otocna druhou korunkou jsou hezky detaily:-) Rozhodne bych je doporucil:-)

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

co myslite Festina Tour de France 2008 nebo Citizen eco- drive Nighthawk

Ja mam tieto Festiny Tour de France 2005 a tiez su bez chyby. A su aj na predaj. ;-)

hehe, po dvou a půl letech asi nehledá odpověď

Aj mne to teraz doslo ;-) Ale odpoved som uz poslal ;-)

post-7077-12797110925.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...