t2 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Co tomu říkáte? Takový běloruský Hamilton PSR. Byl by o to zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Já už 12 dní přemýšlím, jestli jo, nebo ne. A furt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 kolko asi budu mat cas na rozmyslenie, ci to rozbehnu alebo nie? som tam, ale zatial ticho po pesine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Hmm, zaujímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Ty ovládací čudly jsou tam teda strašné, ale jinak, pokud ten pokus klapne, proč ne. Vše bud záležet na ceně. Možných modulů na vestavbu k mání moc není, tak uvidíme, co z toho nakonec vzejde. Snad nebudou vymýšlet žádné novoty a hovadiny a udělají klasické digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Mám trochu obavy o kvalitu... Ale jinak vítám každou snahu oživit historii. Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Mě se na tom nezdá ten OLED. Jinak jejich moderní výrobky nejsou špatný: https://www.watchuseek.com/threads/watchuseek-electronika-55-forum-project-photos-thread.5278646/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se