Přejít na obsah

Tudor novinky

petr_cha

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Za mě je to super Kombo. Ale předpokládám že se rozhodně neprodávají ve všech Tudor buticích, takže možná ani na ten náš pražský nedojde, ale těžko říct... Neví někdo mimochodem kdy by ho měli otevírat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Narozdiel od verzie s rúžovým ciferníkom by mala byť táto modrá novinka bežne dostupná v ofiko Tudor butikoch - špecializovaným iba na tudor - takže také Bechyne ktoré predáva aj iné značky žial tento model neobdrží :) 

ale musím uznať že sú fakt ndherné a dúfam že sa mi podarí sa k nim nejako dopracovať :)

jediná moja výtka by bola že sa stále nepopasovali s hrúbkou hodiniek a možno že tá luneta nie je keramická :).. ale tak musia si nechať niečo v zálohe aj do budúcich rokov však 

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, ygys napsal:

Narozdiel od verzie s rúžovým ciferníkom by mala byť táto modrá novinka bežne dostupná v ofiko Tudor butikoch - špecializovaným iba na tudor - takže také Bechyne ktoré predáva aj iné značky žial tento model neobdrží :) 

ale musím uznať že sú fakt ndherné a dúfam že sa mi podarí sa k nim nejako dopracovať :)

jediná moja výtka by bola že sa stále nepopasovali s hrúbkou hodiniek a možno že tá luneta nie je keramická :).. ale tak musia si nechať niečo v zálohe aj do budúcich rokov však 

@ygys Bechyně je má v ceníku na netu...mozna souvisí s tim pripravovanym butikem na Staromáku

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...