OndraPod Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tak ja mam barvicky taky rad, ale jaky ma smysl dat na toolovy hodinky ktery se chlubi tegimentem a supertvrdym AR poskrabanej cifernik to mi fakt hlava nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Proc radsi neudelaj U1 s plastickyma indexama a kvalitnejsima ruckama? Ale to je asi moc prace, jednodussi je placnou na ne perletovej cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Já to zas tak neprožívám. Pro mě to je jednoduše kvalita za rozumnou cenu a zelenou mám rád. Tyhle parametry mi jako důvod koupě stačí a další řešit netřeba ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 1 hodinou, OndraPod napsal: Proc radsi neudelaj U1 s plastickyma indexama a kvalitnejsima ruckama? Ale to je asi moc prace, jednodussi je placnou na ne perletovej cifernik Vraj perletovej... smirgl papir je to. A este zeleny. A pritom do Sinn a Damasko sa chodim ako pravoverny seikokot ukludnovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ja mluvil o perletovejch U1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 6 hodinami, OndraPod napsal: Tak ja mam barvicky taky rad, ale jaky ma smysl dat na toolovy hodinky ktery se chlubi tegimentem a supertvrdym AR poskrabanej cifernik to mi fakt hlava nebere... Smysl asi žádný, což mi přijde zvlášť u značky, která jede no-nonsense design image, tak nějak zdravé - občas vybočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Je fakt ze je to jen limitka a v minulosti uz zprznili U1 mnohem vic Pokud to mel byt interni vtip, tak mnohem vic cool bylo poskrabany/hrube piskovany pouzdro s tegimentem a cifernik netknutej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 To je právě ten vtip, že si dřív dojebeš ciferník než tegiment pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Moc nerozumím, co tě na tom "poškrábání" tak irituje. A proč ne, perleť na toolech pro holky drsňačky dobrý ne? Pořád je to jen omezená varianta, limity, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Irituje mne ze przni zrovna moje oblibeny U1, ktery povazuju designove za temer dokonaly, U50 maji mozna trochu lepsi proporce, ale U1 byly prvni Ty Fliegry s poskrabanym cifrem mi treba pridou v pohode, pro drsnacky by to chtelo U1 z ruzovyho zlata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se