bhuzcrecelu Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Kurono Calligra 2024 drobné, lehounké, nádherné
Lacifer Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 4 minutami, bandicoot napsal: @Lacifer ten SpongeBob je vteřinovka? Vteřinovka jsou rotující hambáče za SpongeBobem, SpongeBob je na sklíčku.
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Nezumi Aviera ….. ale popravdě, kdykoliv jdu kolem odložených Lonžínů, tak je vezmu do ruky a přeleštím hadříkem….. 2
yed69 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Po dlouhé abstinenci nový kousek. Stále se nemůžu považovat za vyléčeného.... 3
Cynique Odesláno sobota v 19:54 Nahlásit Odesláno sobota v 19:54 před 7 hodinami, Kex napsal: Farer Markham Krásné. Farer mám rád. Jaké jsou dojmy?
Kex Odesláno sobota v 20:56 Nahlásit Odesláno sobota v 20:56 před 59 minutami, Cynique napsal: Krásné. Farer mám rád. Jaké jsou dojmy? Joo, mám je rád - zpracování je top, design taky, přesnost výjimečná, jsou docela dost GADA, spousta krásných detailů... Byly by to dokonalé hodinky, až na jednu věc. Už na ně moc nevidím. Bez brejlí nepřečtu ty města na lunetě. Takže tak... 1
FantasticFabio Odesláno úterý v 11:38 Nahlásit Odesláno úterý v 11:38 před 14 hodinami, Divers napsal: Není to “ plžus papierus” obdivující šeffíldy? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se