Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minulý týden jsem cestoval trajektem z Bulharska do Rumunska a na palubě jsem se seznámil se šoférem náklaďáku KFOR z Čech.Mezi řečí mi řekl, že den před odjezdem přijel maník s mercedesem s SPZ 4T8 a zbytek si nepamatoval, protože to je tam úplně nomání.Prý tam jezdí plno aut se značkama evropských států dokud je nelegalizují.Jeden německý voják tam našel svoje auto, ale bohužel měl smůlu, bylo na Kosovských SPZ.90% kosovců nepracuje a zbytek nedělá.Takže jestli někomu schází meruna začínající 4T8 tak má smůlu.PROČ!!!!!!!

Odesláno

...normálka. Nepřekvapuje to snad nikoho. Ale podle Milisovy ankety jde politika mimo fórum. A že tady jde o politiku, nikoliv o pár ojedinělých zlodějů aut je jasné. Kurňa a zase jsem do toho politiku zamíchal.

Odesláno

Ale kosovská krajina je romantická..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
... v dlouhodobém horizontu to byl měkký podbříšek Rakouska-Uherska..... bude to tak i pro EU :(

To snad ne. R-U sahalo na jih Dalmácie (po Kotor) a anektovalo BiH. Od Kosova to bylo přeci jen odděleno Srbskem a Montenegrem

Odesláno
To snad ne. R-U sahalo na jih Dalmácie (po Kotor) a anektovalo BiH. Od Kosova to bylo přeci jen odděleno Srbskem a Montenegrem

... řečeno velmi volně... zobecnujíc etc. etc. ... Hugo, hugo... nevedl jsem to jako akademickou debatu... On třeba Radecký za ten podbřišek na jednom plese označil území dnešní Itálie... a kdybych napsal, že Itálii, tak mi budeš dokazovat, že Itálie ještě v té současné podobě neexistovala? :)

Odesláno (upraveno)
Minulý týden jsem cestoval trajektem z Bulharska do Rumunska a na palubě jsem se seznámil se šoférem náklaďáku KFOR z Čech.Mezi řečí mi řekl, že den před odjezdem přijel maník s mercedesem s SPZ 4T8 a zbytek si nepamatoval, protože to je tam úplně nomání.Prý tam jezdí plno aut se značkama evropských států dokud je nelegalizují.Jeden německý voják tam našel svoje auto, ale bohužel měl smůlu, bylo na Kosovských SPZ.90% kosovců nepracuje a zbytek nedělá.Takže jestli někomu schází meruna začínající 4T8 tak má smůlu.PROČ!!!!!!!

Tady máš, toho Méďu :( http://aplikace.mvcr.cz/vozidla/vozidla/vy...8&akce=vspz

Ten bordel, co tam je vyřešej, snad jen, srbský četníci. :gunsmilie:

Upraveno uživatelem BUBÁK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...