Gilius Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 slušné sbírečky........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stvmax Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Toto je zase moje .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 ...tak rodinka sa trochu rozrastla a cakame este dalsie potomstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Vím, že nejde o kvalitativní skvost. Tahle fotka vznikla z momentálního rozpoložení a její užitečnost spočívá spíše v sevšivší se trojici hodinek, z nichž jedny jsou těm dvěma dědečkem, a ty dvoje jsou z hlediska zaměření vzdálení příbuzní P.S. Na ruce jsem měl v době focení černou ovci rodiny, jejíž iniciály jsou stejné jako moje - MM pekna familia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profik Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 stvmax: pán je na chrona... : ) thumbs up. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Tak som vcera vytiahol na prechadzku moju PAMILY . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Super!!! Ty Subm. jsou 47mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 44mm su to PAM243. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 pamily su nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Nie sice pohromade - ale tu je 'sucasne rodinne foto' : .....a tu je zopar starsich rodinnych fotiek: http://www.mkmotorsport.com/watches_group.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 44mm su to PAM243. Díky. Vypadají mnohem větší než ty vedlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motostrada Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Ztaženo z googlu - všechny modely zcela jednoduše určitelné. To je kombo snů: hranatý oblekovky manual wind, kulatý oblekovky automaty chrono, sportovní potápky gmt a bondovky do hospody... Fakt se nad tim zamyslete, ta sbírka má logiku, je úžasná přitom nijak kolotočářsky výstřední. Jo jo, naprostý souhlas! Takhle poskládaný to dává smysl. Přidal bych tam už jenom Suunto G6 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Když už jsem to vyfotil tak to sem dám. A k tomu asi 260 ks. PRIMek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 ... aktualni stav me krabicky. Dost jsem toho prodal, hlavne digitalky. Momentalne vede mechanika 3:2 a naskok se jetse zvysi - na ceste je dalsi hezky kousek. Kdyz na to tak koukam, asi nemam rad zadne vystredni barevne kreace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Když už jsem to vyfotil tak to sem dám. A k tomu asi 260 ks. PRIMek. eldo, prosim te, ty poljot aviator se mi libi cim dal vic. vetsinou je ale vidam s rolexkovejma katedralovyma ruckama. tys rucky menil nebo jsi to tak koupil? info klidne do SZ. no a jinak pekna rodinka, takova vyvazena a spokojena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 eldo, prosim te, ty poljot aviator se mi libi cim dal vic. vetsinou je ale vidam s rolexkovejma katedralovyma ruckama. tys rucky menil nebo jsi to tak koupil? info klidne do SZ. no a jinak pekna rodinka, takova vyvazena a spokojena. Řekl bych že jsou origoš, já je neměnil. Koupil jsem je od Kibiho viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17505 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) Precisty od Skalise jsem pro focení (nerad!) sundal z ruky, tak ty jsou v chodu. Občas teď střídám s pilotníma primkama. Lituju, že mi utek ten fotící seminář, tak sorry za fotku... Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Když už jsem to vyfotil tak to sem dám. A k tomu asi 260 ks. PRIMek. co jsou zač ty digitálky vpravo dole???? Nějaké Suunto???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 co jsou zač ty digitálky vpravo dole???? Nějaké Suunto???? Na SUNTO se teprve chystám. Chtěl jsem nělo laciného na měření tepu na běhání a kolo. Jsou to tyto hodinky z Lídlu. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=291647 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Na SUNTO se teprve chystám. Chtěl jsem nělo laciného na měření tepu na běhání a kolo. Jsou to tyto hodinky z Lídlu. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=291647 Dík za odpověd. Na která Suunta máš políčeno??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se